• دوشنبه / ۲۹ دی ۱۳۹۹ / ۱۳:۵۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99102921311
  • منبع : نمایندگی همدان

مدیرکل کمیته امداد استان:

میانگین سنی مدیران همدان را ۲ سال کاهش دادیم

میانگین سنی مدیران همدان را ۲ سال کاهش دادیم

ایسنا/همدان مدیرکل کمیته امداد استان همدان با اعلام انتصاب هفت مدیر جوان در سمت‌های مختلف این نهاد گفت: این افراد که در حوزه های مختلف اجرایی و ستادی منصوب شدند، میانگین سنی مدیران استان را به میزان دو سال کاهش دادند.

پیمان ترکمانه در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با انتصاب مدیران جوان در این اداره مطرح کرد: در راستای تأکیدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر استفاده از ظرفیت جوانان مؤمن و انقلابی در بیانیه گام دوم انقلاب و در راستای عمل به دستورات رئیس کمیته امداد کشور مبنی بر جوانگرایی در ساختار مدیریتی این نهاد، هفت مدیر جوان در استان همدان در سمت‌های مختلف منصوب شدند که همه این افراد کمتر از ۳۵ سال سن دارند.

وی با بیان اینکه این افراد که در حوزه های مختلف اجرایی و ستادی منصوب شدند، میانگین سنی مدیران استان را به میزان دو سال کاهش دادند، در رابطه با سمت این افراد توضیح داد: این هفت نفر به عنوان معاون فرهنگی، رئیس اداره فناوری اطلاعات، رئیس اداره آمار و برنامه ریزی، مشاور امور جوانان، رئیس اداره بهداشت و درمان، رئیس اداره پذیرش و مددکاری استان و رئیس صندوق قرض الحسنه امداد ولایت شعبه همدان منصوب شدند.

مدیرکل کمیته امداد استان همدان با بیان اینکه مدیریت کمیته امداد امام خمینی(ره) منطقه یک همدان، اداره بهداشت و درمان و امور بیمه و اداره پذیرش و مددکاری استان به خانم‌ها واگذار شده است، تصریح کرد: انتصاب بانوان در پست‌های مدیریتی در استان همدان سابقه نداشته و این انتصابات برای نخستین بار در این نهاد رخ داده است.

ترکمانه در ادامه با بیان اینکه از زمان شیوع کروناویروس ۳۶ مورد از خدمات کمیته امداد به صورت غیرحضوری ارائه می‌شود، اظهار کرد: شیوع کروناویروس به اصل سیستم و ساختار ما آسیبی نزد اما مراجعه خانواده‌های تحت پوشش به کمیته امداد دچار اختلال شد چراکه مراجعه آنها به کمیته امداد می‌توانست برای خودشان و همکاران ما مشکلاتی ایجاد کند.

وی با بیان اینکه از ابتدای انتشار ویروس کرونا و شیوع بیماری بخش قابل توجهی از خدمات که قابلیت انجام غیرحضوری داشتند را به صورت الکترونیکی ارائه دادیم، افزود: در حال حاضر ۳۶ خدمت همچون درخواست اشتغال، درخواست مسکن و درخواست تحت حمایت قرار گرفتن به صورت الکترونیکی برای مددجویان انجام می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد استان همدان با بیان اینکه در دو حوزه اکرام ایتام و جمع‌آوری صدقات به صورت دقیق و مشخص در حال انجام فعالیت الکترونیکی هستیم، گفت: هر فردی که بخواهد به ایتام کمک کند می‌تواند از طریق سایت ekram.emdas.ir اقدام به این کار کند و کمک خود را مستقیم به حساب این افراد واریز کند.

وی با بیان اینکه حداقل مبلغی که برای کمک به ایتام مورد نیاز بوده، ماهیانه ۵۰ هزار تومان است و انتخاب جنسیت، سن و شهر محل سکونت برای حامیان مجاز است، در رابطه با جمع‌آوری غیرحضوری صدقات توضیح داد: هم‌استانی‌ها می‌توانند از طریق شماره‌گیری  #۸۸۷۷* روزانه تا مبلغ ۲۰۰ هزار تومان صدقه پرداخت کنند.

ترکمانه با بیان اینکه از زمان شیوع کروناویروس بخش‌هایی از طرح اشتغال ما آسیب دیده است، توضیح داد: مشاغل ایجاد شده در این طرح بیشتر خُرد و خانگی بود و دچار مشکل شدند بنابراین تلاش کردیم آنها را تقویت کنیم تا زحماتی که تاکنون برای این مشاغل کشیده شده است، هدر نرود.

وی با بیان اینکه نظارت و مشاوره‌ها را تقویت و به بازاریابی و فروش محصولات آنها کمک کردیم، به این افراد تسهیلات تکمیلی و در صورت لزوم با کمک بنیاد مستضعفان وام بلاعوض دادیم، یادآور شد: برخی از مددجویان ما دچار کروناویروس شدند بنابراین تلاش کردیم از طریق کمک‌های نقدی و سبدکالا به آنها یاری برسانیم.

 مدیرکل کمیته امداد استان همدان در بخش دیگری با اعلام اینکه مددجویان تحت پوشش کمیته امداد از مشاوره حقوقی، وکیل رایگان و معافیت پرداخت هزینه دادرسی برخوردار هستند، مطرح کرد: یکی از خدمات مهم و مؤثر کمیته امداد در حمایت از خانواده‌های تحت پوشش، ارائه خدمات حقوقی و قضایی رایگان است.

وی با بیان اینکه تمامی خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد از مشاوره حقوقی رایگان برخوردارند، تصریح کرد: این وکلا از همکاران در کمیته امداد، وکلای بسیجی و یا وکلای نیکوکاری هستند که با ما تفاهم‌نامه دارند و به صورت رایگان از خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد در محاکم قضایی دفاع می‌کنند.
 
ترکمانه با اشاره به اینکه اقدام مهم دیگری که در این زمینه رخ داده، این است که تمام خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد از پرداخت هزینه‌های دادرسی معاف هستند، توضیح داد: در تمام ادارات کمیته امداد به خانواده‌ها اطلاع رسانی شده و در صورت لزوم هر خانواده می‌تواند مشکل خود را از طریق مددکارش پیگیری کند تا به کمیته حقوقی معرفی شود.

وی با بیان اینکه برای اینکه در کمیته امداد شهرستان‌ها مشاور حقوقی نداریم، همکاران ما هر هفته به این ادارات می‌روند و در میز خدمت مشاوره به مردم کمک می‌کنند، خاطرنشان کرد: افراد تحت پوشش کمیته امداد در محاکم قضایی وضعیت مناسبی نسبت به سایر افراد دارند چراکه هزینه دادرسی، وکیل و مشاوره حقوقی را پرداخت نمی‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha