غلامرضا خاکساری چهارشنبه ۲۴ بهمن در آیین اختتامیه چهارمین جشنواره ملی «مشق انتظار»؛ ترویج فرهنگ مهدویت از طریق هنر در دانشگاه آزاد اسلامی همدان، ضمن تبریک به تمامی برگزیدگان این رویداد، آن را گامی مهم در مسیر گسترش فرهنگ مهدویت در جامعه دانشگاهی و دانشآموزی کشور دانست.
خاکساری با بیان اینکه دنیای امروز، بیش از هر زمان دیگری نیازمند ارزشهای اخلاقی و معنوی است، تصریح کرد: ما به عنوان اعضای جامعه دانشگاهی و دانشآموزی باید نقش مهمی در ترویج این ارزشها ایفا کنیم.
وی با اشاره به اینکه هنر همواره زبان جهانی برای انتقال مفاهیم بوده است، یادآور شد: از این رو، زمانیکه آثار هنری در خدمت ترویج آموزههای اسلامی و مهدوی قرار میگیرند، توانایی آن را دارند که به جهانیان پیامی از صلح، عدالت و امید بدهند. جشنواره مشق انتظار این فرصت را برای همه علاقهمندان فراهم کرده است که با خلق آثار هنری خود، به این رسالت بزرگ بپردازند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی همدان ادامه داد: در کنار نمایش استعدادهای هنری، هدف اصلی این جشنواره ایجاد بسترهایی برای همافزایی دانشگاهیان و دانشآموزان در راستای توسعه فرهنگ مهدویت است.
وی با بیان اینکه این رویداد به ما یادآوری میکند که تمامی فعالیتها و تلاشها، از کوچکترین گامها گرفته تا بزرگترین اقدامات، باید در راستای تکمیل مسیر فرهنگی مهدویت قرار داشته باشد، افزود: هنری که با نیت خدمت به معارف اسلامی و ترویج فرهنگ مهدویت خلق شود، همیشه جایگاهی ویژه خواهد داشت.
خاکساری با تأکید براینکهدر این مسیر، حمایت از هنرمندان و ایجاد فضایی برای رشد و شکوفایی استعدادهای آنان امری ضروری است، گفت: این جشنواره یادآور این حقیقت است که هنر میتواند وسیلهای برای جلب توجه به مفاهیم عمیق مذهبی و فرهنگی باشد و در ایجاد تمدن نوین اسلامی نقشی بیبدیل ایفا کند.
رئیس دانشگاه آزاد همدان در پایان با تأکید بر آیندهنگری این جشنواره، بیان کرد: امیدوارم این جشنواره آغاز یک مسیر طولانی و مستمر باشد که در آن، هر سال شاهد آثار هنری بیشتری از هنرمندان جوان و متعهد باشیم. در آینده، باید جشنوارههایی اینچنینی را در مقیاسهای بزرگتر و با تنوع بیشتر برگزار کنیم تا فرهنگ مهدویت در سراسر کشور ترویج و تثبیت شود.
بهگزارش ایسنا، چهارمین جشنواره ملی علمی، فرهنگی و هنری «مشق انتظار» با حضور هنرمندان دانشگاهی و دانشآموزان از سرتاسر کشور در دانشگاه آزاد اسلامی همدان برگزار شد.
این جشنواره که جزو برنامههای ویژه چهارمین جشنواره امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی به شمار میرود، با هدف ترویج فرهنگ مهدوی و خلق آثار فاخر هنری در دو بخش خوشنویسی (خط نستعلیق) و پوستر، در سه سطح دانشگاهیان (استادان، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی)، اقشار مختلف جامعه و دانشآموزان برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات