علی رجبی، امروز دوشنبه ۲۹ دی به خبرنگاران گفت: روستای حسن آباد زهان یکی از روستاهایی است که در حوزه آبریز واقع شده و بارندگیهای سیل آسا همواره مشکلاتی را در این حوزه برای روستاییان ایجاد میکرد.
به گزارش ایسنا، وی افزود: یک بند با اجرای عملیات خاکی و سنگ و ملاتی با اعتبار ۲ میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان در این حوزه اجرایی شد.
رئیس اداره منابع طبیعی زیرکوه بیان کرد: هرچند در حوزه آبریز بالا دست به مساحت ۵ هزار هکتار سه سازه دیگر نیز نیاز است، اما این سازه به دلیل شرایط ویژه روستا، جلوگیری از خسارت سیل به ابنیه و قناتها و ... اجرایی شده و در دهه فجر به بهره برداری میرسد.
وی اظهار کرد: علاوه بر این موارد، دو پروژه هلالی آبگیر همراه با بذر پاشی یکی در حوزه ی آبریز روستاهای شارخت و گزخت به مساحت ۴۶۰ هکتار با اعتبار ۲۰۰ میلیون تومان و دیگری در منطقه دق هامون روستای بارنجگان به مساحت ۳۵۰ هکتار و اعتبار ۱۸۰ میلیون تومان اجرایی شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی زیرکوه با اشاره به اهمیت اجرای هلالیهای آبگیر، یادآور شد: این هلالیها باعث جمع آوری هزرآبها و تغذیه سفرههای زیرزمینی میشود و علاوه بر این باعث جلوگیری از بروز سیل آب ؛افزایش پوشش گیاهی منطقه و کاهش گرد و خاک خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات