رویداد «در مقیاس قوس» با در نظر گرفتن لزوم ایجاد فرهنگسازی پیرامون نمادهای فرهنگی و تاریخی شهری و با هدف ایجاد خوانشی آزاد و نو پیرامون نماد قوس ماه آذر اصفهان در قالب هنرهای معاصر و به طور ویژه بخشی از هنر که قابلیت نمایش در عرصه شهری را دارد برنامهریزی شد. از دیگر اهداف این رویداد نیز میتوان به خارج شدن از نمایش در فضاهای بسته و کوچکتر همچون گالریها و فراهم کردن بستری مناسب برای ایجاد گفتمانی متقابل در چندین وجه مابین هنرمندان و شهروندان اشاره کرد.
این رویداد در تاریخ ۱۵ مهرماه ۱۳۹۹ فراخوان ملی خود را در سه بخش پوستر، مجسمه و ویدئو آرت منتشر کرد و بعد از دریافت طرحها و داوری آنها، نتایج آن در بخش پوستر، روز ۱۵ دی ماه اعلام شد. بر این اساس، هیأت داوران، متشکل از هما دلورای، آریا کسایی و رسول کمالی در بخش پوستر پنج طرح برگزیده و با توجه به کیفیت طرح های ارسالی سه طرح را انتخاب کردند که به صورت خارج از مسابقه به نمایش در میآید.
به علت استقبال کمتر شرکتکنندگان در بخش «ویدئو آرت» نسبت به سایر بخشها و همینطور ویژگیهای متفاوت رسانه ویدئو (تصویر متحرک و امکان وجود صدا که همه در قالب متن یا تصویر ثابت ارائه میشد)، هیأت داوری برای عبور از چالشهای موجود، جوانب مختلفی را در طول مسیر داوری مورد نظر قرار داد و طی بیانیهای با ابراز تأسف بسیار برای از دست رفتن فرصت در این بخش، هیچ طرحی را برگزیده ندانست.
به گزارش ایسنا، در بخش مجسمه نیز یک طرح مجسمه شهری در سایز بزرگ و سه طرح مجسمه شهری در سایز کوچک توسط هیأت داوران متشکل از شایا شهرستانی، کامبیز صبری و مرتضی بصراوی انتخاب شد.
داوری طرحهای مجسمه، در دو بخش انجام گرفت که در مرحله نخست، تعدادی از طرحها انتخاب و از شرکت کنندگان درخواست شد ماکت طرح خود را برای دبیرخانه رویداد ارسال کنند و در مرحله بعدی ماکتها توسط داوران بررسی و نتایج نهایی آن به این شرح اعلام شد: آبان صالحی «مجسمه سایز شهری/بزرگ»، مجتبی باباگلی «مجسمه شهری/سایز کوچک»، علیرضا مجیدی «مجسمه شهری/سایز کوچک» و هیمن نسیمی «مجسمه شهری/سایز کوچک».
زمان نمایش آثار رویداد «در مقایس قوس» و همچنین انتشار کتاب/کاتالوگ آن، در هفته اصفهان به تاریخ اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۰ خواهد بود.
انتهای پیام
نظرات