جهانبخش بانشی یکشنبه ۲۱دی در یک کنفرانس خبری، محورهای این جشنواره را فرهنگ و هنر و هدف این رویداد را جریانسازی برای تولید و توسعه محتوای منطبق بر فرهنگ اسلامی، انقلابی، ملی و بومی بیان کرد.
او گفت: تقویت مبانی فکری، فرهنگی و هنری معلمان، ایجاد زمینه تحرک، پویایی، شادابی معلمان از طریق رقابتهای سازنده و تعالیبخش، ایجاد فضای همدلی، همافزایی، تعامل فرهنگی و اجتماعی و تبادل دانش و مهارت بین معلمان، شناسایی معلمان علاقهمند به فعالیتهای فرهنگی، ارجگذاری و معرفی توانمندیها و مهارتهای علمی، ادبی و هنری معلمان، توسعه و تعمیق فعالیتهای جمعی و گروهی، فراگیرسازی فعالیتهای فرهنگی و نکوداشت معلمان هنرمند از اهداف مهم این جشنواره است.
این مقام مسئول در آموزش و پرورش فارس گفت: این جشنواره با محوریت آفرینشهای ادبی، نقد ادبی و هنری، رسانه و فضای مجازی، هنرهای آوایی، هنرهای نمایشی و فیلم کوتاه و هنرهای تجسمی برگزار خواهد شد.
به گفته بانشی تولید محتوای آموزشی مبتنی بر برنامه درس ملی و محتوای کتابهای درسی در این رویداد هنری از امتیاز ویژهای برخودار است.
به گزارش ایسنا، دبیر نخستین جشنواره فرهنگی معلمان هنرمند نیز در این نشست، یکی از ویژگیهای نظام آموزشی نوین را توجه جدی به نیازهای متنوع مخاطبان و تمهید مقدمات برای بروز توانمندیها و استعدادهای معلمان دانست.
سعید خادمی افزود: اوقات فراغت حین آموزش معلمان فرصتی است مغتنم برای برنامهریزی، استعدادسنجی و تلاش برای بروز خلاقیتها و ابتکارهای فرهنگی و هنری جامعه فرهنگیان.
او با اشاره به اینکه این جشنواره بهصورت ملی میزبان تمامی معلمان و فرهنگیان است، گفت: تشکیل کارگروه و دبیرخانه این رویداد در اواخر آذرماه امسال انجام شد و زمان ارسال آثار نیز از ۲۲ دی تا ۱۰ اسفند امسال تعیین شده است.
خادمی زمان برگزاری اختتامیه و اعلام نتایج جشنواره یادشده را اردیبهشت ۱۴۰۰ اعلام و اضافه کرد: داوری به تفکیک رشته انجام و حائزان رتبههای اول، دوم، سوم و شایسته قدردانی، در مراسم اختتامیه اعلام خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات