• یکشنبه / ۲۱ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99102115550
  • خبرنگار : 50175

رئیس آموزش‌وپرورش اشترینان:

تربیت، رساندن دانش آموزان به حیات طیبه است

تربیت، رساندن دانش آموزان به حیات طیبه است

ایسنا/لرستان رئیس آموزش‌وپرورش اشترینان گفت: منظور از تربیت، رساندن دانش آموزان به حیات طیبه است.

امیر صارمی در همایش کانون‌های یاریگران زندگی لرستان که امروز ۲۱ دی‌ماه به‌صورت مجازی برگزار شد، ضمن تسلیت ایام فاطمیه، اصلی‌ترین و مهم‌ترین مأموریت آموزش‌وپرورش را با توجه به سند تحول بنیادین، تربیت عنوان کرد و افزود: منظور از تربیت، رساندن دانش آموزان به حیات طیبه است.

وی، وظیفه آموزش‌وپرورش را به موازات آموزش و حتی جلوتر از آن، پرورش و تربیت دانست و اهداف و آرمان‌های آموزش‌وپرورش در سند تحول بنیادین را، رسیدن به حیات طیبه عنوان کرد.

صارمی بخش عمده‌ای از وظایف تربیتی در آموزش‌وپرورش را بر عهده حوزه پرورشی و تربیت‌بدنی (مربیان پرورشی، مشاوره، تربیت‌بدنی، سلامت و آسیب‌ها) دانست.

این مسئول اظهار کرد: آموزش‌وپرورش و امور تربیتی با ایجاد تشکل‌های دانش‌آموزی، کانون‌ها و شوراها، اقدامات مؤثری در زمینه امر تربیت، انجام داده‌اند که یکی از آن‌ها، کانون یاریگران زندگی است که در منطقه اشترینان بیش از دوهزار نفر عضو دارد.

رئیس آموزش‌وپرورش اشترینان از دیگر اقدامات این کانون در اشترینان را استفاده از ظرفیت روحانیون در کانون‌ها به همراه مشاورین مجرب، تهیه و توزیع بسته‌های مؤمنانه در ایام کرونا و آموزش تخصصی تولید و محتوا، عنوان کرد که در این خصوص، کمتر منطقه‌ای فعالیت داشته است.

وی به موقعیت حساس کشور و مرز مشترک با کشورهای تولیدکننده مواد مخدر، اشاره کرد و افزود: یکی از مهم‌ترین اهداف آموزش‌وپرورش، آموزش مهارت‌ها به دانش آموزان است و مهم‌ترین این مهارت‌ها، آموزش گفتن کلمه نه است که می‌بایست به‌درستی به دانش آموزان، یاد داده شود.

محمدحسن جعفرآبادی معاون پرورشی، تربیت‌بدنی و کارشناس اداره مراقبت‌های اداره در این جلسه به موفقیت‌های کسب‌شده اداره آموزش‌وپرورش منطقه اشترینان در حوزه‌های پرورشی، تربیت‌بدنی و مشاوره اشاره کرد و با استناد به آیات قرآن، به تشریح موضوع یاریگری پرداخت و تصریح کرد: با مراقبت و توانمندسازی دانش آموزان و ایجاد اعتمادبه‌نفس، می‌توان آن‌ها را از گزند آسیب‌های اجتماعی دور ساخت.

وی به ارتباط سرنوشت انسان‌ها با یکدیگر و احساس مسئولیت در برابر سایر افراد اجتماع و همنوعان، اشاره کرد.

مؤمنی معاون پرورشی اداره‌کل آموزش‌وپرورش لرستان نیز در این جلسه آسیب‌های اجتماعی را، بحث روز و یکی از برنامه‌های محوری آموزش‌وپرورش عنوان کرد و افزود: پدیده‌های اجتماعی که بر اساس شواهد نظری و عینی، مغایر و تناقض با مهم‌ترین ارزش‌های اجتماعی یک جامعه داشته و به کیفیت زندگی آن جامعه لطمه وارد کرده و جامعه برای کاهش یا از بین بردن آن آسیب‌ها، وفاق داشته و اتفاق‌نظر دارند، آسیب‌های اجتماعی نامیده می‌شود که یکی از آن آسیب‌های اجتماعی، بحث سوءمصرف مواد مخدر است که در قالب مواد مخدر جدید آزمایشگاهی و قرص‌های روان‌گردان، موجود هستند که متأسفانه مصرف این مواد، در صنوف مختلف دیده می‌شوند.

وی ادامه داد: آموزش‌وپرورش در زمینه پیشگیری از اعتیاد، طرح‌های گوناگونی اجرا کرده که بیشتر آن‌ها به اندازه آگاهی بخشی، توانمندسازی، بالا بردن مسئله تاب‌آوری دانش آموزان و بالا بردن دانش و آگاهی ذینفعان، مثمر ثمر واقع نشده‌اند.

معاون پرورشی اداره‌کل آموزش‌وپرورش لرستان تشخیص و ارائه راهکارهای درمانی این آسیب را از وظایف کانون یاریگران زندگی دانست و همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی در مناطق را جهت رسیدن به هدف مطلوب، خواستار شد.

 شعبان مدیر هسته مشاوره و دبیر منتخب کانون یاریگران نیز در این جلسه ۶ مطالبی پیرامون فصل‌های مختلف زندگی انسان‌ها و ضرورت آشنایی دانش آموزان با مسیر پرفرازونشیب زندگی، عنوان کرد و افزود: ما خودمان باید به این خودباوری برسیم که زندگی دارای فصول مختلفی است تا بتوانیم مهارت‌های خودباوری و اعتمادبه‌نفس را به دانش آموزان یاد بدهیم.

همچنین مریم صابری مدیر منتخب کانون‌های یاریگران زندگی خلاصه‌ای از اقدامات این کانون در منطقه اشترینان، ارائه داد و همکاری خانواده و مدرسه جهت پیشگیری، کنترل و کاهش آسیب‌ها را ضروری دانست.

آمنه صادقی دبیر منتخب کانون‌های یاریگران‌ زندگی نیز در خصوص مراحل فرآیند فنی و اجرایی کانون‌ها، مطالبی بیان و مراحل سه‌گانه آن را (فعالیت‌های ظرفیت‌سازی، فعالیت‌های رشد مدار و فعالیت‌های جامعه‌محور) تشریح کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha