نورالدین درمنان امروز، ۱۶ دی ماه در کارگروه آرد و نان خرمآباد که در سالن جلسات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: مباحثی که در کارگروه آرد و نان مطرح میشود در راستای حل مشکلات مردم بوده و در بحث آرد و نان موضوع سلامت آنان یکی از مباحثی است که دغدغه همه ما مسئولین است.
وی اضافه کرد: در کارگروه آرد و نان این مقوله در دستور کار فرمانداری خرمآباد قرار دارد و به صورت جدی پیگیری میشود اما اکنون با اهدافی که مدنظر است فاصله داریم.
فرماندار مرکز لرستان با انتقاد از اینکه چرا استان فاقد کارخانهای است که آرد کامل را تهیه کند، با بیان اینکه در بحث استفاده از آرد و نان کامل با عدم استقبال مردم مواجه بودیم که البته این مهم باید فرهنگسازی شود و مزیتهای استفاده از آرد کامل به مردم بیان شود، تصریح کرد: برای تولید آرد و نان کامل در استان قدمهای خوبی برداشته شده و باید به سمتی رویم که اطمینانخاطر از رعایت شاخصها و استانداردهای لازم در تولید آرد داشته باشیم.
درمنان بر تولید کیفی نان مورد نیاز مردم تاکید داشت و هدف از تشکیل این کارگروه و مصوبات آن را تامین سلامت جامعه برشمرد و خاطرنشان کرد: نرخ نان و آرد کامل باید مورد نظارت قرار گیرد و متناسب با توان مردم نرخگذاری شود.
وی با بیان اینکه از هنگام خرید گندم تا انبار و نحوه نگهداری آن باید دقتنظر، نظارت و کنترل دو چندان باشد چراکه رعایت این مهم به کیفیتبخشی آرد کمک میکند، بیان کرد: در برخی استانهای همجوار نان صنعتی تولید میشود و باید بررسی شود تا به سمت تولید نان صنعتی رویم.
فرماندار خرمآباد در ادامه به ناترازی انرژی اشاره کرد و با بیان اینکه در سالهای گذشته شاهد این ناترازی و خاموشیها بودیم، گفت: به این مساله فکر کردهاید چنانچه یک هفته برق شهرستان به هر دلیلی قطع شود چه باید کرد؟ البته در راستای حل ناترازیها و سوخت جایگزین در سالهای گذشته تدابیری اندیشیده شده اما متاسفانه دستگاههای نظارتی به وظیفه خود به خوبی عمل نکردند.
درمنان با تاکید براینکه ۳۰ درصد خبازیهای شهرستان باید دوگانهسوز شوند، تصریح کرد: در بحث اینکه قرار است این میزان از خبازیها دوگانهسوز شوند باید پیگیریها به انجام برسد و مشخص شود در چه مکانها و زمان خاصی این امر صورت گیرد.
انتهای پیام
نظرات