• جمعه / ۱۹ دی ۱۳۹۹ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 99101914099
  • خبرنگار : 71614

تاکید آتش نشانی بر نقش دستگاه‌های دتکتور منوکسیدکربن در کاهش آمار گازگرفتگی

تاکید آتش نشانی بر نقش دستگاه‌های دتکتور منوکسیدکربن در کاهش آمار گازگرفتگی
عکس خبر تزیینی است.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران گفت: تاکید بر استفاده از دستگاه های دتکتورمونوکسید کربن در کاهش آمار گازگرفتگی بسیار موثر خواهد بود.

مهدی داوری در گفت و گو با ایسنا در این باره اظهار کرد: همچون هر ساله در ماه  پایانی پاییز و ماه ابتدایی زمستان حوادث گازگرفتگی افزایش پیدا می کند. 

وی ادامه داد: در این مدت تجهیزات گرمایشی بیشتری مورد استفاده قرار می گیرد یا گاهی تجهیزات گرمایشی غیر استاندارد استفاده می شود.

وی در خصوص نقش استفاده از سنسور های نشت گاز مونوکسید کربن در کاهش حوادث گازگرفتگی اظهار کرد: سازمان آتش نشانی به شدت به استفاده از دستگاه های آشکار ساز های گاز CO یا دتکتور های گاز مونوکسید کربن اعتقاد دارد. زمانی که میزان گاز مونوکسید کربن زیاد شود این دستگاه ها آلارم یا هشدار می دهند و یکی از موثر ترین وسیله ها برای پیشگیری از گازگرفتگی با مونوکسید کربن است. 

مدیرعامل سازمان آتش نشانی تهران تاکید کرد: خوشبختانه این دستگاه در داخل کشور هم تولید شده است. 

داوری ادامه داد: در سال جاری نیز با همکاری شهرداری تعدادی از این دستگاه ها را در یکی از مناطق تهران که دارای بافت فرسوده است، اهدا کردیم. این نیز گامی در راستای فرهنگ سازی برای استفاده از این دستگاه بود. تاکید بر استفاده از دستگاه های دتکتور مونوکسید کربن در کاهش آمار گازگرفتگی بسیار موثر خواهد بود، البته استفاده از این دستگاه به این معنی نیست که می شود از تجهیزات نا ایمن استفاده کرد. 

داوری در خصوص اینکه در قوانین الزامی برای نصب این دستگاه ها تعریف شده است یا خیر گفت: در خصوص نصب دتکتور های مونوکسید کربن الزام خاصی را نداریم، آن چیزی که الزام است در خصوص نصب سیستم های اعلام و اطفا حریق است. 

وی افزود: اضافه شدن الزام نصب دتکتور ها در قوانین نیازمند بررسی است، دستورالعمل هایی که سازمان آتش نشانی ارائه می کند هم بر اساس آیین نامه های ملی است، اگر چنین قوانینی وجود داشته باشد می تواند اتفاق خوبی باشد؛ البته با توجه به اینکه سیستم های گرمایشی در ساختمان های نوساز، به روزتر و استانداردتر است، موضوع گازگرفتگی در این ساختمان ها کمتر اتفاق می‌افتد و تهویه هوا هم در این ساختمان ها بهتر انجام می‌شود. 

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha