• چهارشنبه / ۱۷ دی ۱۳۹۹ / ۱۷:۲۶
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 99101713352
  • منبع : نمایندگی کرمانشاه

مدیرکل مدیریت بحران استانداری:

کمتر از 100 کانکس در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه باقی مانده/ زیرسئوال بردن اقدامات جفا به نظام است

کمتر از 100 کانکس در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه باقی مانده/ زیرسئوال بردن اقدامات جفا به نظام است

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه با بیان اینکه کمتر از 100 کانکس در مناطق زلزله زده استان باقی که تا کمتر از یک ماه آینده جمع آوری می شوند، گفت: زیرسئوال بردن اقدامات انجام شده در بازسازی مناطق زلزله زده استان جفا به نظام است.

 جلیل بالایی امروز (17 دی) در جمع خبرنگاران با اشاره به نقش کلیدی رهبر معظم انقلاب و حضور ایشان در روزهای نخست پس از زلزله بزرگ سال 1396 استان کرمانشاه، گفت: استراتژی فرصت سازی از تهدید زلزله با فرمایش مقام معظم رهبری تبیین و تدوین شد که دستاوردهای عظیمی داشت.

وی با تشریح اقدامات انجام شده پس از این زلزله، اظهار داشت: ۱۰۸ هزار واحد مسکونی، هزار کلاس درس، ۱۳ هزار واحد دامی و ۲۲۷ واحد بهداشتی درمانی در مناطق زلزله زده استان احداث و تعمیر شده که حاصل تلاش شبانه روزی مسئولین، فداکاری مردم و نگاه ویژه دولت و نظام به منطقه است.

بالایی افزود: زیر سوال بردن تلاش ها توسط هر کسی، جفا به نظام و بی توجهی به نقش کلیدی مردم بعنوان سازندگان اصلی این حماسه است. مردم منطقه در بازسازی نقشی مهم و بی بدیل داشتند و دولت به عنوان تسهیل گر، حامی و ناظر در کنار مردم باقی ماند، اما زحمت و کار اصلی بر دوش مردم بود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری کرمانشاه جمع آوری بیش از 18 هزار و 700 کانکس  که محل اسکان موقت بود را فقط و فقط با همراهی مردم ممکن دانست و ابراز امیدواری کرد، کانکس های باقی مانده که کمتر از ۱۰۰ عدد (کمتر از نیم درصد کل کانکس ها) و اکثراً  دارای کاربری غیرمسکونی هستند نیز حداکثر ظرف یک ماه آینده جمع آوری شود.

بالایی ابلاغ اعتبار ۳۰۰ میلیارد تومانی برای بازسازی زیر ساخت های عمرانی، اداری و انسداد مرز در سالجاری را نشانه همت مسئولان استانی و عزم دولت در اتمام بازسازی دانست و گفت: عملیات تکمیل بازسازی پروژه ها توسط دستگاه های اجرایی با جدیت تمام در حال اجرا است.

وی با تاکید بر محدودیت زمانی و نزدیک شدن به پایان سال مالی از همه دستگاه ها خواست در جذب به موقع اعتبارات و تکمیل پروژه ها برنامه ریزی و سرعت و دقت لازم را داشته باشند.

بالایی اولویت بازسازی واحدهای مسکونی مردم بر واحدهای اداری را نشانه اعتقاد دولت بر نقش کلیدی مردم دانست و ابراز امیدواری کرد تکمیل بازسازی ساختمان های اداری با جدیت بیشتر رصد و به اتمام برسد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری همچنین با اشاره به اقدامات انجام شده برای بازتوانی اقتصادی مردم زلزله زده، گفت: سیاست تعطیل نشدن مرز در زلزله و کرونا، رونق کشاورزی و تبدیل اراضی دیم به آبی با اجرای سامانه گرمسیری، احداث حدود ۱۳ هزار واحد دامی و پرداخت  ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات با کارمزد چهار درصد برای احیای واحدهای تولیدی و خدماتی خدمت بی نظیر دولت در بازتواتی اقتصادی مناطق آسیب دیده بود که توانست نقشی کلیدی در حفظ مردم، تثبیت و ایجاد اشتغال داشته باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha