• چهارشنبه / ۱۷ دی ۱۳۹۹ / ۰۷:۴۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99101712612
  • خبرنگار : 71434

الکاظمی: بیش از نیمی از نظامیان آمریکایی طی روزهای آینده عراق را ترک می‌کنند

الکاظمی: بیش از نیمی از نظامیان آمریکایی طی روزهای آینده عراق را ترک می‌کنند

نخست وزیر عراق از خروج بیش از نیمی از نیروهای آمریکایی از خاک کشورش ظرف روزهای آتی خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از المعلومه، مصطفی الکاظمی، نخست وزیر عراق سه شنبه شب در سخنرانی به مناسبت یکصدمین سالگرد تاسیس ارتش عراق اظهار داشت: هدف گفتگوهای استراتژیک با آمریکا عقب نشینی نیروهای این کشور از خاک عراق است و این چیزی است که رئیس جمهور آمریکا در سفر اخیرمان به واشنگتن اعلام کرد.

الکاظمی گفت:ثمره گفتگوی استراتژیک با آمریکا عقب نشینی نظامیان آمریکایی طی ماه های گذشته بوده است و بیش از نیمی از این نیروها طی روزهای آینده عراق را ترک می کنند.

وی به زمان دقیق خروج آمریکایی ها اشاره ای نکرد اما گفت:روزهای آینده شاهد خروج بیش از نیمی از این نیروها خواهیم بود و فقط صدها نفر از آنها برای همکاری در زمینه های آموزش، توان بخشی ، تسلیحات و پشتیبانی فنی باقی خواهند ماند.

نخست وزیر عراق متعهد شد که ۲۰۲۱ سال موفقیت عراق در همه سطوح خواهد بود و گفت که دوره غارت ثروت های عراق به یمن اراده عراقی ها به شکلی برگشت ناپذیر به پایان رسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha