• سه‌شنبه / ۱۶ دی ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۶
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 99101612051
  • خبرنگار : 50061

نماینده ولی‌فقیه در قزوین مطرح کرد

استفاده حداکثری از پشتوانه‌های دینی برای تقویت جایگاه هنر

استفاده حداکثری از پشتوانه‌های دینی برای تقویت جایگاه هنر

ایسنا/قزوین نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین با اشاره به پشتوانه‌های دینی و ایمانی برای تقویت جایگاه هنر، گفت: قرآن و سیره انبیاء، رسول خدا(ص) و ائمه اطهار(ع) به عنوان پشتوانه‌های ما برای تقویت جایگاه حوزه هنری است و هر چه از این ظرفیت عظیم بهره ببریم نسبت به سایر ملت‌ها موفق‌تر و متمایزتر خواهیم بود.

مدیران سابق و جدید حوزه هنری استان قزوین با حضور محمدمهدی دادمان، رئیس حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی صبح امروز ۱۶ دی با نماینده ولی‌فقیه در استان قزوین دیدار و گفت‌وگو کردند.

آیت‌الله عبدالکریم عابدینی با اشاره به اینکه ممکن است هنر در شعر، نقاشی و انسانیت انسان‌ها بروز کند، تشریح کرد: بزرگ‌ترین تابلوی هنری را انبیا و ائمه نقاشی کردند و در عصر ما نیز امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و سردار سلیمانی آن را برجسته کرده و به جهانیان نشان دادند. سردار سلیمانی با عظمت و آرامش در بحرانی‌ترین شرایط کار خود را انجام می‌داد که این یک نوع هنر است.

نماینده ولی‌فقیه در استان عنوان کرد: پس از حادثه کربلا وقتی اسرای کربلا را به نزد عبیدالله بن زیاد بردند، او برای اینکه زخم زبانی به اهل‌بیت امام حسین (ع) بزند رو به حضرت زینب (س) کرد و گفت «خدا را شکر می‌کنیم که شما را رسوا کرد و تکذیب نمود». حضرت هم در پاسخ، این جمله معروف خود را به زبان آوردند که «ما رأیت الا جمیلاً؛ آنچه برای ما اتفاق افتاد رسوایی نبود بلکه همه زیبا و دل‌پسند بود».

وی به پشتوانه‌های دینی و ایمانی برای تقویت جایگاه هنری اشاره کرد و گفت: قرآن و سیره انبیاء، رسول خدا(ص) و ائمه اطهار(ع) به عنوان پشتوانه‌های ما برای تقویت جایگاه حوزه هنری است و هر چه از این ظرفیت عظیم بهره ببریم نسبت به سایر ملت‌ها موفق‌تر و متمایزتر خواهیم بود.

آیت‌الله عابدینی عنوان کرد: در عالم هنر، مثنوی معنوی را بزرگ‌ترین پدیده هنری می‌دانند، حال با حذف قرآن از این اثر هنری چیزی از آن می‌ماند؟! یکی از جلوه‌های هنری نیز دیوان حافظ است و حافظ می‌گوید هر چه دارد از دولت قرآن کریم دارد.

وی خاطرنشان کرد: خداوند متعال در آیه ۴۱ سوره حج می‌فرمایند «الَّذِینَ إِنْ مَکنَّاهُمْ فِی الْأَرْضِ أَقَامُوا الصَّلَاةَ وَآتَوُا الزَّکاةَ وَأَمَرُوا بِالْمَعْرُوفِ وَنَهَوْا عَنِ الْمُنْکرِ ۗ وَلِلَّهِ عَاقِبَةُ الْأُمُورِ؛ آن‌هایی هستند که اگر در روی زمین به آنان اقتدار و تمکین دهیم نماز به پا می‌دارند و زکات می‌دهند و امربه‌معروف و نهی از منکر می‌کنند و (از هیچ‌کس جز خدا نمی‌ترسند چون می‌دانند که) عاقبت کارها به دست خداست». وقتی افرادی موقعیتی پیدا می‌کنند باید هم‌وغم خود را برای برپایی دین به کار گیرند؛ در پیدایش انقلاب افرادی مانند آیت‌الله باریک‌بین مقابل شاه ایستاد؛ آیت‌الله شالی روستا به روستا می‌رفت و با مردم گفت‌وگو می‌کرد که این امر کاری هنرمندانه و نتیجه‌اش حفظ و برپاداشتن دین بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان اظهار کرد: وقتی به این افراد می‌نگریم می‌بینیم که دین را اقامه کردند و انقلاب را به دست ما سپردند و سردار سلیمانی هم کاری کرد که مردم از منظر هنر انسانی به اسلام علاقه‌مند شوند.

آیت‌الله عابدینی بیان کرد: مدیر جدید حوزه هنری قزوین نیز باید از فرصت پیش‌آمده به نحو مطلوب استفاده کند ما نیز برای اعتلای فضای معنوی و هنری هر کاری از دستمان بربیاید کوتاهی نخواهیم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha