• سه‌شنبه / ۱۶ دی ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۶
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 99101611756
  • خبرنگار : 71533

حسینی بوشهری:

طلاب ناآشنا با قوانین، فریب افراد سودجو را می‌خوردند/قوه قضاییه دفتر مشاوره ایجاد کند

طلاب ناآشنا با قوانین، فریب افراد سودجو را می‌خوردند/قوه قضاییه دفتر مشاوره ایجاد کند

رییس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به ناآشنایی برخی طلاب از قوانین، گفت: گاهی طلاب به خاطر نیازهای معیشتی، فریب افراد سودجو را می‌خورند و گرفتار می‌شوند که پیشنهاد می‌کنیم دفتر مشاوره حقوقی و قضایی ایجاد شود تا طلاب بتوانند مشکلات خود را آنجا مطرح کنند.

به گزارش ایسنا، آیت‌الله هاشم حسینی بوشهری در دیدار با مدیر کل دادگستری استان قم اظهار کرد: حوزه در روزهای اخیر شاهد دو ضایعه اسفناک بود، یکی از دست دادن آیت الله یزدی ریاست فقید جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و دیگری ضایعه درگذشت آیت الله مصباح یزدی که به تعبیر رهبری اینها خسارت‌های سنگینی است که جبران ناپذیر هستند.

رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به گزارش ارائه شده از سوی مدیرکل دادگستری استان قم، افزود: از این گزارش بسیار خرسند شدم چرا که نشانگر یک عزم راسخ در مجموعه قوه قضائیه است که با پشتوانه آیت الله رئیسی، ان­ شاءالله اقدامات مثبت و خدمت به نظام اسلامی منجر به خوش بینی بیشتر مردم بشود؛ چراکه دستگاه قضایی از آن مجموعه هایی است که به تعبیر رهبری، پناه و ملجأ مردم است.

حسینی بوشهری تاکید کرد: عزیزان خدمت گذار در قوه قضائیه کار بسیار بزرگی انجام می‌دهند و من گواهی می دهم از ابتدای انقلاب تاکنون هر یک از روسای قوه قضائیه در جایگاه خود تمام توان و تلاش خود را برای بهتر شدن محاکم و دستگاه قضا به کار بسته اند. در حال حاضر نیز اقدامات ریاست قوه در حل و فصل مشکلات و برطرف کردن موانع گاه تا جایی جلو می رود که ایشان درد دل‌های مردمی را گوش می دهد و دستورات راهگشایی در موضوعات مختلف می دهند که باید قدرشناس این اقدامات باشیم.

دبیر شورای عالی حوزه‌های علمیه همچنین با اشاره به سند تحول قوه قضائیه اظهار کرد: این سند کار بسیار ارزشمند و اثرگذاری است و بیانگر یک عقبه فکری پویا در قوه قضائیه است که به دنبال رفع نواقص و نوآوری در بخش‌های مختلف این قوه است.

 حسینی بوشهری  ادامه داد: در مورد پیشنهاد ارائه گزارش در جلسه جامعه مدرسین ما اعلام آمادگی می کنیم و دعوت هم می کنیم که در اولین فرصت این کار انجام شود تا دیگر اعضا هم در جریان خدمات و اقدامات دادگستری قم و همچنین قوه قضائیه در بخش‌های مختلف قرار گیرند.

عضو هیئت رییسه مجلس خبرگان رهبری گفت: برخی پرونده های قضایی گاه به علت ناآشنایی و ناآگاهی منجر به بروز مشکلاتی برای مردم، از جمله طلاب و روحانیون می شود و برخی طلاب به علت عدم آشنایی و آگاهی از قوانین و گاه بخاطر نیازهای معیشتی، فریب افراد سودجو را می‌خورند  و گرفتار می‌شوند، بنابراین پیشنهاد می شود که یک دفتر مشاوره حقوقی و قضایی ایجاد شود و طلاب بتوانند با حضور در این دفتر مشکلات خود را مطرح کنند و یا در صورت نیاز به مشاوره در سرمایه گذاری های مالی از جزئیات و عواقب موضوع خبردار شوند.

وی اظهار کرد: البته این مساله، نیاز به یک همکاری همگانی دارد و ما هم در جایگاه خود این موضوع را توسط اساتید حوزه، به طلاب منتقل می‌کنیم. از سوی دیگر لازم است که همکاری بین حوزه و دادگستری ایجاد و در جلسات مجازی یا حضوری، این قبیل مسائل برای حوزویان تبیین شود.

حسینی بوشهری در پایان تاکید کرد: این ارتباط و هم افزایی علمی و مشاوره ای بین دستگاه قضا، حوزه علمیه و روحانیت باید تقویت شود؛ چرا که اثرات و برکات بسیاری به دنبال خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha