• شنبه / ۷ مهر ۱۴۰۳ / ۱۳:۰۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403070705088
  • خبرنگار : 71415

سخنرانی وزیر امور خارجه آلمان برای صندلی‌های خالی سازمان ملل

سخنرانی وزیر امور خارجه آلمان برای صندلی‌های خالی سازمان ملل

وزیر امور خارجه آلمان در سخنرانی خود در مجمع عمومی سازمان ملل که عمدتا خطاب به صندلی‌های خالی ایراد شد خواستار برقراری آتش‌بس در نوار غزه شد.

به گزارش ایسنا، «آنالنا بربوک»، وزیر امور خارجه آلمان در این سخنرانی که طبق تصاویر منتشر شده در رسانه‌های آلمانی خطاب به تعداد اندکی از مستعمین انجام داد، در حالی که بر تداوم تعهد کشورش به حمایت از رژیم صهیونیستی تاکید داشت، گفت که از رژیم صهیونیستی و حزب‌الله لبنان می‌خواهد «فورا بر سر یک آتش‌بس ۲۱ روزه توافق کنند.»

به نوشته خبرگزاری آلمان، بربوک در جریان این سخنرانی هشدار داد: «تشدید گسترده تنش‌های منطقه‌ای امنیت پایداری برای هیچ کس به ارمغان نخواهد آورد.»

بربوک در این سخنرانی گفت همچنان آنچه را که «همزیستی صلح‌آمیز بین اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها» خواند پیگیری خواهد کرد.

سخنرانی وزیر امور خارجه آلمان برای صندلی‌های خالی سازمان ملل
سخنرانی وزیر امور خارجه آلمان برای صندلی‌های خالی سازمان ملل

وزیر امور خارجه آلمان مدعی شد کشورش با وجود آنکه به امنیت «اسرائیل» متعهد است همچنان «هر روز تلاش می‌کند تا به جهنم کودکان در غزه پایان دهد.»

او ادامه داد:‌ «امنیت پایدار برای اسرائیلی‌ها تنها زمانی ممکن خواهد شد که امنیت پایدار برای فلسطینی‌ها وجود داشته باشد و به عکس امنیت پایدار برای فلسطینی‌ها زمانی ممکن خواهد شد که امنیت پایدار برای اسرائیلی‌ها وجود داشته باشد. به همین دلیل ما تا زمانی که گروگانها (اسرای صهیونیست تحت کنترل حماس) به خانه بر نگردند راحت نخواهیم نشست.»

اخیرا آمریکا، استرالیا، کانادا، اتحادیه اروپا، فرانسه، ایتالیا، آلمان، ژاپن، عربستان، امارات متحده عربی، انگلیس و قطر خواستار برقراری آتش بسی ۲۱ روزه بین در مرز لبنان با سرزمین‌های اشغالی فلسطین شدند.

بربوک در بخش دیگری از سخنرانی خود خواستار تداوم حمایت‌های تحریک آمیز متحدان غربی از اوکراین در جنگ با روسیه شد. او مدعی شد: «زمانی که روسیه به حملاتش پایان دهد جنگ تمام خواهد شد اما اوکراین باید به دفاع از خودش برای تداوم موجودیتش ادامه دهد.»

وزیر خارجه آلمان در بخش دیگری از سخنرانی خود در مجمع عمومی گفت خواستار جانشین شدن اولین دبیرکل زن به جای «آنتونیو گوترش»، دبیرکل فعلی سازمان ملل است. او ادامه داد: «در طول مدت ۸۰ سالی که این سازمان موجودیت داشته هرگز هیچ زنی دبیرکل آن نشده در حالی که حدود ۵۰ درصد جمعیت جهان را زنان تشکیل می‌دهند. اگر این سازمان قرار است از عدالت و برابری در سراسر جهان حمایت کند خیلی وقت است که نتوانسته این‌ها را اینجا در نیویورک ابراز کند.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۷-۰۷ ۱۶:۰۴

مشکل سازمان ملل؛ زن یا مردبودن دبیرکلّ سازمان نیست؛ مشکل بی ارضگی وبی عدالتی سازمان ملل است.