به گزارش ایسنا، تیم فوتبال استقلال روزهای مهمی را پشتسر میگذارد. محمود فکری و شاگردانش، سه هفته مهم و حیاتی را در پیش دارند و در بازیهای پیش رو مقابل آلومینیوم اراک، پرسپولیس و تراکتور قرار خواهند گرفت؛ بازیهایی که میتواند سرنوشت محمود فکری و حضور او را در استقلال تا یک حد بسیار مشخصی تعیین کند.
تیم محمود فکری تا اینجای کار موفق شده با ۱۵ امتیاز با توجه به تفاضل گل بهتر نسبت به صنعت نفت آبادان، توانسته صدر جدول لیگ برتر فوتبال را به دست بیاورد. برخی از نحوه امتیازگیری محمود فکری دفاع میکنند و از فوتبال نتیجهگرای تیم او حمایت میکنند. همچنین رسانه رسمی باشگاه استقلال مقایسهای از لیگ شانزدهم تا به امروز از نتایج ۸ هفته نخست استقلال نشان داده و تاکید کرده است که استقلال محمود فکری تا اینجای کار به نسبت ۴ فصل گذشته، عملکرد بهتری داشته است.
اما اگر مقداری به عقب برگردیم و یک فصل از لیگ شانزدهم به سراغ فصل ۹۵-۹۴ لیگ برتر فوتبال برویم، به استقلالی میرسیم که شباهت جالبی به استقلال محمود فکری دارد. آبیپوشان در آن دوره تحت هدایت پرویز مظلومی بودند و شرایطی داشت که به حال و هوای حال حاضر استقلال نزدیک است. در آن تاریخ، فرشید اسماعیلی، محسن کریمی، روزبه چشمی، امید نورافکن از بازیکنان جوان و آیندهدار استقلال بودند و یکی از نکاتی که میتوان به آن اشاره کرد، نگاه ویژه مظلومی به حضور موثر جوانان در بازیهای تیم بود.
استقلال تا هفته هشتم رقابتهای لیگ برتر صدر جدول مسابقات را در اختیار داشت و تا هفته سیزدهم صدرنشین لیگ بود و تا هفتههای پایانی رقابت تنگاتنگی با استقلال خوزستان داشت اما در پایان این پرسپولیس و استقلال خوزستان بودند که گزینههای نهایی قهرمانی بودند و استقلال خوزستان در پایان با تفاضل گل بهتر، قهرمان لیگ برتر فوتبال شد.
استقلال در آن فصل حتی به فینال جام حذفی صعود کرد و مقابل ذوبآهن اصفهان در فینال این رقابتها صفآرایی کرد اما در پایان و در ضربات پنالتی مغلوب این تیم شد تا جام حذفی هم برای استقلال از دست برود. یکی از صحنههایی که همچنان در ذهنها در این بازی باقی مانده است، موقعیت خطرناک آرش برهانی در دقایق پایانی وقت اضافه در محوطه جریمه ذوبآهن بود که او این فرصت را در کمال ناباوری به گل تبدیل نکرد.
در پایان و در حضور یک فصله پرویز مظلومی در استقلال، آبیپوشان پایتخت نتوانستند دستاورد قابل توجهی به دست بیاورند. تیمی که تا هفتههای پایانی صدرنشین لیگ بود و حتی به فینال جام حذفی نیز صعود کرده بود، در پایان نتوانست هیچ نتیجه قابل توجهی کسب کند. البته استقلال پرویز مظلومی نیز در آن فصل تفکرات فنی خاص و قابل توجهی نداشت و بیشتر فوتبالی نتیجهگرا ارائه میداد.
با توجه به این مسائل، استقلال تحت هدایت محمود فکری نیز چنین شباهتهایی را دارد. استقلالی که سعی داشته روی نتیجه تمرکز کند و نمیتوان هیچ تضمینی روی آینده فنی و نتیجه این تیم داشت. محمود فکری همچون پرویز مظلومی نشان داده که دوست دارد به جوانان هم میدان دهد و بازیکنانی مثل متین کریمزاده و سبحان خاقانی را در ترکیب تیمش جای داده است. فکری تا اینجای کار تمرکز روی مسائل انضباطی تیم داشته سعی کرده کنترل تیم را در دست بگیرد اما تنها زمان مشخص میکند تفکرات نتیجهگرای فکری میتواند به سرمنزل نهایی خود برسد یا قرار است فکری هم مثل مظلومی سرنوشت مشابهی را تجربه کند. شاید ضرب المثل «جوجه را آخر پاییز میشمارند»، شاهد مثال وضعیت الان استقلال باشد و تنها زمان است که میتواند شرایط استقلال و سرنوشت آن را تعیین کند.
انتهای پیام
نظرات