علی سهیلی در مراسم اولین سالگرد شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس که به همت مرکز آموزش عالی علمی کاربردی جهاددانشگاهی مشهد و دانشگاه جامعه علمی کاربردی خراسان رضوی برگزار شد، با بیان این مطلب افزود: شهید حاج قاسم سلیمانی ذوب در انقلاب بود، انقلابیگری خطّ قرمز او بود؛ در این عوالم تقسیم، به احزاب گوناگون و اسمهای مختلف و جناحهای مختلف و مانند اینها وابسته نبود، امّا در عالَم انقلابیگری، بهشدّت پایبند به انقلاب و پایبند به خطّ مبارک و نورانیِ امام راحل (رضوان الله علیه) بود.
وی شجاعت، تدبیر، از جان گذشته، عدم ترس از مرگ، اخلاص، اثر گذاری سخن، قانع کننده بودن سخن و دوری از تظاهر و ریا را از ویژگیهای شهید حاج قاسم سلیمانی بر شمرد و بیان کرد: شهید حاج قاسم سلیمانی، جنگ آور و مسلط برعرصه نظامی بود و هیچگاه تعدی و ظلم به دیگران را روا نمیداشت.
این فعال فرهنگی ادامه داد: حاج قاسم سلیمانی خط و نگرش سیاسی مشخصی داشت. خط قرمز او اسلام، ایران، انقلاب اسلامی، نظام، ولایت فقیه و رهبری و مقاومت بود. هیچگاه وارد دستهبندیهای سیاسی و حزبی نشد. شخصیت مستقل و فراجناحی او موجب تفسیر و تأویلهای گوناگون از «خط و ربط سیاسی» حاج قاسم داشت، به گونهای که هر جناح یا حزب یا شخصیتی او را متعلق به مجموعه سیاسی خود میدانست. حاج قاسم «پدر» بود. جامعه را بهمثابه «خانواده» میپنداشت و آحاد جامعه را چون اعضاء خانواده میدانست که همه را باید زیر چتر خود قرار دهد.
سهیلی به فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "سردار عزیز ما را به چشم یک مکتب ، یک راه ، یک مدرسه درس آموز با این چشم نگاه کنید" اشاره و عنوان کرد: منظور از مکتب، اعتقاد؛ مدرسه ،آموزش وتربیت؛ راه ، عمل و پیمودن است.
به گفته وی، پاکدست بودن، خدمتگذار به ملت،دور از فساد و تجمل،مقابله کننده با فساد،احترام به مردم،توسعهگر ارزشها، اعتقاد عملی به ولایت فقیه و اعتقاد حقیقی به جمهوری اسلامی از جمله ویژگیهای شهید حاج قاسم سلیمانی بود.
گفتنی است که در پایان این مراسم، از خانوادههای شهید حسن قاسمی دانا، شهید رضا سنجرانی و دکتر محمد قدسی، مدیر مرکز تشخیص کووید19 جهاددانشگاهی خراسان رضوی و معصومه آرمیده، شاغل در این مرکز به عنوان مدافعان حرم و سلامت تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام
نظرات