به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، در این دیدار که صبح امروز 9 دی ماه صورت گرفت، مصطفوی معاون استاندار با تقدیر از فعالیتهای پژوهشی جهاددانشگاهی خاطر نشان ساخت: زیر ساخت توسعه و پیشرفت با کار مطالعاتی و علمی شکل میگیرد وی با اشاره به دستاوردهای موفق پژوهشی جهاددانشگاهی استان در حوزه کشاورزی و علوم اجتماعی و انسانی خاطر نشان کرد: رویکرد این نهاد باید براساس نیازهای روز جامعه طراحی و تدوین شود که این مهم در بحث خروجی مدار کردن پژوهش بسیار مهم است و باید هر چه بیشتر مورد توجه باشد.
وی گفت: مباحث جمعیت شناختی و کرونا مباحث فرزند آوری و مباحث مدیریتی حوزه توانمند سازی اقشار مختلف جامعه موضوعات مطالعاتی اجتماعی سیاسی در اولویت های پژوهشی این نهاد بعنوان نیاز جامعه مدنظر قرار گیرد.
مصطفوی گفت: مباحث جامعه شناختی و اثرات فضای مجازی درایام کرونایی که در سبک زندگی مردم جایگاه ویژهای ایفا می کند بسیار مهم و قابل تامل و پژوهش از ابعاد مختلف است.
معاون استاندار گفت: جهاددانشگاهی در حوزههای اجتماعی مورد نیاز استان ورود علمی و عملی بیشتر داشته باشد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اجرای طرح ملی مشاغل خانگی از سوی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی و با همکاری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اظهار کرد: طرح مشاغل خانگی یک اقدام جهادی ارزشمند در این ایام کرونایی می باشد که باید حمایتهای لازم این طرح صورت گیرد.
دکتر رستم زاده رییس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی در ابتدای این دیدار با اشاره به فعالیتهای این نهاد در حوزه مختلف پژوهشی خاطر نشان کرد : کارهای پژوهشی این نهاد در گروه کشاورزی و شیمی تجزیه و مدیریت همگی پیوست فرهنگی و اجتماعی داشته و معتقدیم بدون بسترسازی و مطالعات فرهنگی نتایج پژوهشی در سایر حوزهها نتیجه بخش نخواهد بود
دکتر رستم زاده اظهار کرد:خروجی پژوهشی این نهاد در صدد ارائه راهکارهای عملیاتی با مبنای علمی و فناورانه برای مسئولان حوزه های مختلف جامعه است.
وی گفت:فناوریهای نوین دگرگونی بنیادینی در ساختار تعاملات و ارتباطات انسانی بوجود آورده است که نیازمند آسیب شناسی و کیفی سازی این جامعه انسانی نوین می باشد که این نهاد در این زمینه نیز می تواند طرح های پژوهشی را ارائه نماید.
رییس جهاددانشگاهی آذربایجان غربی همچنین با تشریح طرح ملی مشاغل خانگی اظهار کرد: این طرح ملی امیخته ای ارزش افرین از ترکیب پژوهش کاربردی با خروجی ملموس عملی در حل موضوع مهم اشتعال آفرینی خصوصا در این ایام کرونایی در استان است.
وی در خاتمه با تشریح سوابق این واحد در انجام تحقیقات علوم انسانی و مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران ایسپا خاطر نشان کرد: این نهاد براساس توانمندی و تجارب گروه تخصصی علوم انسانی می تواند در حوزه های مختلف و مورد نیاز استان نقش آفرین عملیاتی پژوهشی داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات