صابر پرنیان در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: از ابتدا تا پایان مهرماه سال جاری ارزش ریالی پرونده های تخلفات صنفی و غیرصنفی به ۱۳ هزار و ۱۸۱ میلیارد ریال رسیده است.
وی اعلام کرد: در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان و نظارت بر عملکرد واحدهای صنفی و غیرصنفی، صنعتی و تولیدی و خدماتی استان از ابتدای سال تا پایان مهرماه مجموعا به تعداد ۵۵ هزار و ۱۲۷ مورد بازرسی انجام شده است.
وی ادامه داد از این تعداد بازرسی، ۳۷ هزار و ۹۴۸ مورد بازرسی از واحدهای صنفی و غیرصنفی انجام و تعداد ۱۳ هزار و ۳۸۷ مورد از بازرسیها مربوط به بازرسی از واحدهای تولیدی و صنعتی و ۳ هزار و ۷۹۲ مورد مربوط به واحدهای خدماتی میشد.
پرنیان با اشاره به اینکه در ۷ماهه گذشته تعداد ۵ هزار و ۸۰۰ فقره پرونده تخلف جهت رسیدگی و صدور رای نهایی به تعزیرات حکومتی ارسال شده، گفت: در همین بازه زمانی ضمن تحریر ۴۱۹ صورت جلسه کشف کالای قاچاق که شاهد رشد ۴۲ درصدی در این شاخص نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته هستیم، بازرسی های انجام شده منتج به تشکیل ۵ هزار و ۵۵۰ فقره پرونده تخلفات صنفی به ارزش بیش از ۱۳ هزار میلیارد ریال شده است که جهت بررسی و رسیدگی بیشتر به مرجع رسیدگی به تخلفات اقتصادی، صنفی و بهداشتی ارسال شده است.
سرپرست اداره کل صمت استان با بیان اینکه تعداد ۱۳ هزار و ۹۹۸ شکایت از طریق سامانه ۱۲۴ در بازه زمانی ۷ ماه نخست سال بصورت تماس تلفنی به تعداد ۹ هزار و ۶۳۹، صندوق صوتی پیامگیر به تعداد ۳ هزار و ۹۷۹ و شکایات کتبی حضوری به تعداد ۳۸۰ فقره به صمت استان واصل شده، خاطرنشان کرد: از این تعداد حدود ۵ هزار شکایت مربوط به اداره کل صمت استان و قابل رسیدگی بوده که پیگیری های لازم صورت گرفته و نتایج بازرسی ها به افراد اعلام شده است.
وی افزود: بیشترین میزان شکایات دریافتی به ترتیب اولویت در حوزه مواد غذایی و پروتئینی، آرد و نان، خودرو، لوازم خانگی و خدماتی بوده است.
پرنیان در خصوص تشکیل پروندههای ارزی گفت: در بازه زمانی هفت ماهه سال ۱۴۰۳ تعداد ۲۲۳ پرونده تخلف در حوزه ارزی به ارزش ۹هزار و ۱۹۴ میلیارد ریال تشکیل شده است.
انتهای پیام
نظرات