قاسم رضایی در گفتوگو با ایسنا، درباره فعالیتش در عرصه مربیگری کشتی فرنگی، اظهار کرد: در حال حاضر مدتهاست در آمل به کشتیگیران در رده های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان فعالیت مربیگری دارم و در کنار دیگر مربیان خوب کشتی آمل سعی میکنیم دین خود را تا حد امکان به کشتی ادا کنیم.
دارنده مدالهای طلا و برنز المپیک، افزود: آمل پتانسیل بالایی در کشتی فرنگی دارد و قطعا با حمایت و توجه هرچه بیشتر میتواند قهرمانان بیشتری را به کشتی ایران و جهان معرفی کند.امیدوارم باز هم شاهد کسب مدال طلای المپیک از ورزشکاران و کشتیگیران این شهر باشیم. کشتیگیرانی همچون ساروی و ارسلان که در تیم ملی حضور دارند و در باشگاه آمل تمرین میکنند، قطعا میتوانند برای ایران و شهر آمل افتخارآفرینی کنند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا به مربیگری در تیم ملی کشتی فرنگی علاقهای دارد یا خیر؟، گفت: چندین سال بهصورت مداوم در اردوی تیم ملی کشتی فرنگی حضور داشتم که این امر سبب شد از کارها و امور شخصی خیلی عقب بیفتم. کارهای عقبافتاده زیادی دارم و امیدوارم در کنار پیگیری امور شخصی بتوانم با مربیگری در آمل به کشتی شهر و کشورم خدمت کنم.
رضایی در ادامه درباره ارزیابی خود از برگزاری جام جهانی کشتی فرنگی و اعزام تنها ۲ فرنگیکار ایران به این رقابتها، گفت: نمیدانم سیاست فدراسیون کشتی در اینباره چه بود. ابتدا قرار بود رقابتهای قهرمانی جهان برگزار شود و حتی انتخابی تیمهای ملی کشتی آزاد و فرنگی نیز برگزار شد تا هر کشتیگیری که شایستهتر است به تیم ملی برسد. اما این رقابتها به دلیل شیوع کرونا و انصراف برخی کشورها لغو و جام جهانی انفرادی جایگزین آن شد. شاید فدراسیون کشتی با توجه به شرایط بهوجود آمده صلاح دانسته با همین تعداد کشتیگیر در این مسابقات حاضر شود که من دلیل آن را نمیدانم.
دارنده مدالهای نقره و برنز جهان با انتقاد از داوریها در این مسابقات، گفت: با این داوری که من دیدم، همان بهتر که کشتیگیران بیشتری اعزام نشدند. در این مسابقات هم در حق ساروی و هم در حق نوری ناداوری شد. به اعتقاد من اتحادیه جهانی کشتی این مسابقات را فقط بهخاطر روسیه برگزار کرد و همانطور که دیدیم روسها با تیمهای کامل و نفرات شاخص پا به این رقابتها گذاشتند و بیشتر مدالهای طلا را از آن خود کردند، البته یکی دو طلا هم برای دیگر کشورها کنار گذاشتند!
فرنگیکار سابق ایران با تاکید بر ضرورت دیپلماسی هرچه قویتر فدراسیون کشتی برای اعمال نفوذ در تصمیمات اتحادیه جهانی کشتی، خاطرنشان کرد: ما هنوز نتوانستهایم در تصمیمات مهم کشتی دنیا اثرگذار باشیم. باید خیلی قویتر عمل کنیم و با برنامه مدون جلو برویم تا ما هم مثل روسیه و امریکا در اتحادیه جهانی کشتی نفوذ داشته باشیم و نقش اصلی را ایفا کنیم. حق کشتی ایران این است که جزو مهرههای تاثیرگذار اتحادیه جهانی باشد.
وی در پایان گفت: روسها در همه تصمیمات کشتی جهان دخیل هستند و خیلی قبلتر از اجرای یک تصمیم یا برگزاری و عدم برگزاری یک رویداد از آن اطلاع دارند. علیرضا دبیر نیز زحمت خودش را میکشد تا کشتی ایران در اتحادیه جهانی تاثیرگذار باشد و مانند سالهای گذشته شود.
انتهای پیام
نظرات