• شنبه / ۶ دی ۱۳۹۹ / ۲۱:۴۳
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 99100604460
  • منبع : نمایندگی کردستان

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان:

کردستانی‌ها بیش از 2 میلیارد مترمکعب گاز طبیعی مصرف کرده اند

کردستانی‌ها بیش از 2 میلیارد مترمکعب گاز طبیعی مصرف کرده اند

ایسنا/کردستان مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان گفت: مشترکان شرکت گاز استان کردستان در 9 ماهه سال جاری، 2 میلیارد و 112 میلیون متر مکعب گاز مصرف کرده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایشی برابر با 8 در صد را نشان می دهد.

 احمد فعله گری در جمع خبرنگاران، با اشاره به مصرف گاز در مدت مشابه سال قبل، اظهار کرد: مشترکان گاز استان کردستان در 9 ماهه اول سال گذشته 1 میلیارد و 953 میلیون و 733هزار متر مکعب گاز طبیعی مصرف کرده اند.

وی افزود: مشترکین استان کردستان در بخش های مختلف اعم از خانگی، تجاری، عمومی و صنعتی در آذرماه ماه سال جاری 345 میلیون و 505 هزار و 861 متر مکعب گاز طبیعی مصرف کردند که این رقم در سال گذشته 316 میلیون و 615 هزار و 900 متر مکعب بوده که افزایش 9 درصدی را شاهد هستیم.

فعله گری به کاهش محسوس دما طی روزهای اخیر و پیش بینی کاهش دما در روزهای آتی اشاره کرد و از مشترکان خواست ضمن استفاده بهینه از گاز طبیعی، دمای رفاه (18 تا 21 درجه سانتیگراد) را در منزل رعایت کنند تا استمرار خدمات شرکت گاز استان کردستان تداوم داشته باشد.

مدیر عامل شرکت گاز استان کردستان با بیان اینکه ادارات، بانک ها و سازمان های دولتی که بعد از تعطیلی ساعت کاری ، سیستم های گرمایشی را خود را خاموش نکنند طبق بخشنامه معاون اول ریاست جمهوری گاز آن ها قطع خواهد شد.

لازم به ذکر است شرکت گاز استان کردستان دارای 557 هزار مشترک در بخش های خانگی ، تجاری و صنعتی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha