محمود ثمینی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: لرستان مملو از سرمایه اجتماعی است و بر اساس آخرین پیمایشی که وزارت کشور انجام داده از میانگین کشوری استان در سرمایه انسانی و اجتماعی بالاتر هست.
وی تصریح کرد: سرمایه اجتماعی استان شامل همکاری، اعتمادی و مشارکت اجتماعی هست.
معاون استاندار لرستان خاطرنشان کرد: آنچه که تا به حال از این سرمایههای اجتماعی بهرهمند شدهایم تشکیل هیات اندیشهورز هست که متشکل از اساتید و اندیشمندان عرصه اجتماعی استان است و در زمانها و زمینههای مختلف از آنان بهره میگیریم.
ثمینی اضافه کرد: تلاش میکنیم برخی از مشکلات اجتماعی حاشیه یا در خود شهرها را با نظریات این افراد در تصمیم سازیهایی که انجام میدهند رفع کنیم.
این معاون استاندار تصریح کرد: هدف ما این است که نظرات و کارشناسی این افراد که سرمایههای اجتماعی لرستان به شمار میآیند را در کارگروهها مطرح کنیم و نهایتا به تصمیم مدیریتی برای حل مشکلات استان برسیم.
ثمینی در ادامه اظهار کرد: در سالیان گذشته با ایجاد دفاتر تسهیلگری در مناطق حاشیهای خرمآباد تا حدود بسیار زیادی آموزشها در زمینههای مختلف صورت گرفته است.
وی تصریح کرد: آموزشهای مورد نیاز در زمینههای بسیار مختلف شامل؛ کاهش طلاق، مسائل اشتغال، آموزشهای لازم برای توانمندسازی بانوان و سایر آموزشهای که در رابطه با ارتقای فرهنگی اجتماعی و بهداشتی از طریق این دفاتر احصا شده است.
معاون استاندار لرستان خاطرنشان کرد: قاعدتا تلاش شده در مناطق حاشیه شهر بیشتر کار شود.
ثمینی اضافه کرد: ولی این اقدام را برای کل استان در کارگروه اجتماعی و فرهنگی سیاستگذاری کرده و توسط دستگاههای مرتبط دنبال میکنیم.
وی بیان کرد: امیدواریم این تلاشها بیشتر نتیجه دهد و هرگونه عقبماندگی و کاستی را روز به روز بیشتر جبران کنیم.
انتهای پیام
نظرات