• پنجشنبه / ۴ دی ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۴
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 99100402905
  • خبرنگار : 50294

فراهم کردن زمینه های تولید به قیمت نابودی محیط زیست پذیرفتنی نیست

فراهم کردن زمینه های تولید به قیمت نابودی محیط زیست پذیرفتنی نیست

ایسنا/کردستان مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: رونق اقتصادی و توسعه ای نباید منجر به زوال انفال و سرمایه های ملی شود.

فریبا رضائی امروز چهارم دی ماه در دیدار با رییس کل دادگستری استان کردستان اظهار کرد: بحث توسعه کشور در اولویت برنامه کاری دولت و همچنین سازمان حفاظت محیط زیست است اما این توسعه باید پایدار باشد تا مدیون نسل های آینده نباشیم.

وی با اشاره به منویات مقام معظم رهبری و حساسیت ایشان در صیانت از محیط زیست و منابع طبیعی؛ خاطرنشان کرد: اعمال قوانین و مقررات صریح و روشن محیط زیست در تمامی بخش های صنعتی، اقتصادی و توسعه ای باید وجود داشته باشد و نگاه ویژه دستگاه قضا و همکاری قضات در حفاظت از سرمایه های ملی بسیار حایز اهمیت است.

وی ضمن تقدیر از رعایت حقوق عامه در اجرای عدالت زیست محیطی و حفاظت از محیط زیست با تبیین برنامه های عالمانه مسؤولین دادگستری در استان و شناخت و اشراف به زوایای حقوق محیط زیست و اعمال آن در تصمیمات قضایی؛ بیان کرد: امروزه نقش و جایگاه قوه قضائیه برای داشتن محیط زیست مطلوب غیر قابل انکار است و حمایت همه جانبه مراجع قضایی در حل مسائل زیست محیطی می تواند ما را در به سرانجام رساندن وظایف قانونی مان و حفاظت از محیط زیست یاری کند.

در ادامه رییس کل دادگستری استان کردستان با بیان اهمیت محیط زیست سالم در کیفیت زندگی بشر، بر حفظ این موهبت الهی توسط تمام اقشار جامعه تاکید کرد و بیان داشت: دستگاه قضایی استان با تمام توان و امکانات، حفاظت محیط زیست را در جهت نیل به اهداف سازمانی و حفاظت از محیط زیست به عنوان یکی از ارکان توسعه پایدار یاری خواهد کرد.

حجت الاسلام حسین حسینی ادامه داد: مشکلاتی چون پسماندهای شهری و مناطق حاشیه نشین، حل مسأله گوارایی آب شرب شهر سنندج، مشکلات برخی از معادن از موضوعات اولویت دار برای دستگاه قضا و دادستان استان است که گزارش های کارشناسی محیط زیست نیز می تواند در تسریع و عملی کردن این نواقص یاری گر ما باشد.

در این جلسه احمدی رییس اداره حقوقی حفاظت محیط زیست نیز خواستار قبولی گزارش های کارشناسی ضابطین محیط زیست در پرونده های زیست محیطی توسط قضات به ویژه در پرونده های تخریب و تصرف اراضی، قبول لوایح و اعتراضات به قرار های منع تعقیب و عدم ارجاع به دفاتر الکترونیک خدمات قضایی و اعمال جریمه های به روز شده سازمان حفاظت محیط زیست توسط قضات  شد و آنها را به عنوان مهمترین چالش های قانونی و قضایی عنوان کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha