• پنجشنبه / ۲۲ آذر ۱۴۰۳ / ۱۰:۴۹
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403092216088
  • منبع : نمایندگی کردستان

بازرس کل استان کردستان خبر داد:

هشدار به بانک‌هایی که در زمینه پرداخت وام‌ ازدواج و فرزندآوری تعلل می‌کنند

هشدار به بانک‌هایی که در زمینه پرداخت وام‌ ازدواج و فرزندآوری تعلل می‌کنند

ایسنا/کردستان بازرس کل استان کردستان، به بانک‌هایی که در زمینه پرداخت وام‌های ازدواج و فرزندآوری تعلل دارند هشدار داد و گفت که گرفتن بیش از یک ضامن در تسهیلات ازدواج خلاف دستورالعمل بانک مرکزی است.

عیسی هواسی، امروز پنجشنبه (۲۲آذر) ضمن تبریک روز مبارزه با فساد، قانون «جوانی جمعیت و حمایت از خانواده» و تکالیف قانونی دستگاه‌های اجرایی، به‌ویژه بانک‌ها، را تشریح کرد و بر ضرورت نظارت دقیق بر اجرای این قانون تأکید کرد.  

وی با اشاره به تحلیل داده‌های آماری از تعداد متقاضیان وام‌های ازدواج و فرزندآوری، میزان تسهیلات پرداخت‌شده را ناکافی دانسته و تذکراتی برای رفع این موانع به متولیان امر دادند.

 بازرس کل استان کردستان در بخش دیگری از سخنان خود، از عدم انجام تعهدات برخی بانک‌ها انتقاد کرد و توضیح داد که توزیع نامتناسب متقاضیان میان بانک‌ها، باعث شده است که برخی بانک‌ها نظیر بانک‌های ملت و تجارت بیش از تعهدات خود عمل کنند و از مدیران و کارکنان این بانک‌ها تشکر کردند از طرفی عملکرد برخی از بانک‌های دولتی و خصوصی قابل قبول نبوده و ضعیف ارزیابی می‌شود.

وی همچنین هشدار داد که در صورت تداوم این روند، نام بانک‌های خصوصی با عملکرد ضعیف به‌صورت شفاف اعلام خواهد شد و از مردم خواسته می‌شود که در بانک‌هایی که به وظایف قانونی خود عمل نمی کنند سپرده گذاری ننمایند.

 هواسی در ادامه به اقدامات اصلاحی سازمان بازرسی اشاره کرد و گفت: این اقدامات شامل تسهیل در پرداخت وام‌ها، بهبود روند ارائه ضمانت بانکی، جلوگیری از هزینه‌کرد منابع داخل استان در خارج از آن، برخورد با ترک فعل روسای شعب و انجام بازدیدهای دوره‌ای با همکاری شورای هماهنگی بانک‌های استان بوده است.

وی افزود: خروج وام‌های ازدواج از سیاست‌های انقباضی بانک مرکزی نیز اقدامی مثبت است که می‌تواند منابع بیشتری را در اختیار بانک‌ها قرار دهد.

بازرس کل استان در پایان با ارائه آماری اعلام کرد که تاکنون ۱۲ هزار و ۱۴۴ نفر در صف دریافت وام ازدواج و ۱۲ هزار و ۴۲۲ نفر در انتظار دریافت تسهیلات فرزندآوری قرار دارند و تلاش خواهد شد این تسهیلات تا پایان سال جاری به‌طور کامل پرداخت شود. 

بازرس کل تاکید کرد: گرفتن بیش از یک ضامن در تسهیلات قرض الحسنه ازدواجی برخلاف دستورالعمل بانک مرکزی است و در صورت تخلف بانک‌ها با متخلفان برخورد قانونی انجام می‌شود.

در ادامه حیدری، رئیس شورای هماهنگی بانک‌های استان کردستان، اعلام کرد که در سال ۱۴۰۲، از مجموع ۲۱ هزار متقاضی وام ازدواج، حدود ۸۰ درصد موفق به دریافت تسهیلات شدند.

وی افزود: در سال جاری نیز از میان ۲۴ هزار و ۶۰۰ متقاضی وام ازدواج، تا اواسط آذرماه حدود ۵۰ درصد موفق به دریافت این تسهیلات شده‌اند.

حیدری در پایان از نظارت و پیگیری‌های مستمر سازمان بازرسی کل استان برای تسهیل فرآیند پرداخت و ضمانت وام‌های ازدواج فرزندآوری قدردانی کرد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha