گیلان از اولین استان هایی بود که نشانه های شیوع ویروس کرونا و ابتلای افراد در آن دیده شد و کادر درمانی نیز در کنار بیماران نخستین افرادی بودند که در معرض این بیماری قرار گرفته و شماری از آنان از پرستار تا پزشک هم مبتلا شدند در این میان تعدادی جان خود را از دست دادند.
کادر بهداشت و درمان گیلان ماههاست که با تمام توان خود برای شکست کرونا پا به عرصه مبارزه گذاشتند و بسیاری از آنها حین خدمترسانی و مداوای بیماران دچار کرونا شدند و برخی نیز در این میانه به جرگه شهدای مدافع سلامت پیوستند.
نرجس خانعلی زاده پرستار جوانی است که از همان ابتدای شیوع کرونا در گیلان به واسطه شغلش و ارتباط با بیماران در بیمارستان میلاد لاهیجان، به کووید-۱۹ مبتلا و در نهایت شهید شد. همزمان با گرامیداشت روز پرستار، پای صحبتهای مادر این شهید مدافع سلامت نشستم تا هم از فرزندشان سخن بگویند و هم توصیههای خود با مردم را بیان کنند.
آسیه حاجی زاده مادر پرستار شهید نرجس خانعلی زاده در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: زمانی که شیوع کرونا در ایران به طور رسمی اعلام شد؛ ما همزمان درگیر مصیبت ناشی از شهادت دخترم شدیم و همزمان در اوج تنهایی و مصیبت به مدت ۲۵ روز در قرنطینه ی کامل بسر بردیم، روزهای تلخ و سرد و سخت که یاد آوریش باعث آزردگی روح است؛ چه برسد به بیان آنها که بسیار درد آور است.
وی با بیان اینکه نرجس، نوع دوست و بسیار پر انرژی بود، گفت: نرجس اگه مریض بود یا هر مشکلی داشت، به کارش تا پای جان برای خدمت به مریض هایش ادامه می داد.
حاجی زاده با بیان اینکه این شهید سلامت دارای ویژگی های دیگری از جمله نوع دوستی و کمک به کودکان کار و بهزیستی، محک و کودکان درگیر بیماری ای بی و ایتام و ... بود و نسبت به این کودکان احساس مسئولیت می کرد گفت: نرجس بسیار بسیار مهربان بود؛ حال آدمای اطرافش براش مهم بود و دوست داشت دنیا برای همه قشنگ باشه.
مادر شهیده خدمت گیلانی خاطرنشان کرد: خانه ما نزدیک دریاست، نرجس یه وقتایی کیسه ی بزرگی برمی داشت و زباله های ساحل را جمع آوری می کرد.
وی با بیان اینکه کادر درمان و همه افرادی که برای ریشه کنی ویروس کرونا در کشور تلاش دارند از سرمایه های این مملکت هستند افزود: این افراد بخاطر سلامتی هموطنانشان لباس خدمت به تن کردند و جان خود را به خطر می اندازند؛ اگرچه منتی نیست اما هرکدام از این افراد خانواده، فامیل و دوستانی دارند که با رفتنشان داغ سنگینی بر دلهایشان می بارد.
حاجی زاده بر پرهیز از دورهمی های خانوادگی و کمک به کادر درمان تاکید کرد و افزود: از هموطنان خواهش دارم تا می توانند از تجمع دوری و پروتکل های بهداشتی رو رعایت کنند تا با هم بتوانیم این بیماری را شکست دهیم.
وی با اشاره به خواسته خانواده شهدای مدافع سلامت از مردم که توجه به پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند گفت: درخواست داریم بیش از گذشته به رعایت شیوه نامه های بهداشتی و محدودیت ها برای شکست زنجیره انتقال ویروس توجه کنند زیرا هیچ چیز به اندازه همدلی و همگامی مردم در تحقق این هدف نمی تواند کارساز و تاثیر گذار باشد.
انتهای پیام
نظرات