• یکشنبه / ۲ دی ۱۴۰۳ / ۰۹:۳۵
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403100200843
  • خبرنگار : 50042

نماینده ولی فقیه در گیلان:

وحدت حوزه و دانشگاه نیازهای علمی کشور را برطرف می‌کند

وحدت حوزه و دانشگاه نیازهای علمی کشور را برطرف می‌کند

ایسنا/گیلان نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت با اشاره به تأثیر وحدت حوزه و دانشگاه بر پیشرفت علمی کشور گفت: این وحدت می‌تواند منجر به تولید علم با دیدگاه‌های دینی و علمی شود و نیازهای علمی کشور را در ابعاد مختلف برطرف کند.

آیت‌الله رسول فلاحتی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر، با بیان اینکه هم‌اندیشی دو مرکز علمی حوزه و دانشگاه تاثیر کم‌نظیری در حل مشکلات اجتماعی دارد، اظهار کرد: پیشرفت علمی، فرهنگی و حل مسائل اجتماعی کشور نیازمند تعامل و همکاری بین حوزه و دانشگاه است. هر دو نهاد توانایی‌های خاص خود را دارند که با هم‌افزایی می‌توانند در حل مشکلات اجتماعی و علمی مؤثر باشند.

وی با اشاره به نقش اساتید و نخبگان در تقویت وحدت حوزه و دانشگاه افزود: اساتید و نخبگان می‌توانند با تسهیل ارتباطات، برگزاری همایش‌ها و پروژه‌های مشترک و همچنین انتقال تجربیات خود به دور از هرگونه تعصبات نقش مهمی در تقویت وحدت ایفا کنند.

نماینده ولی فقیه در گیلان و امام جمعه رشت با بیان اینکه انقلاب اسلامی در سایه وحدت این دو نهاد شکل گرفت، گفت: وحدت این دو حوزه در تحقق اهداف انقلاب اسلامی تأثیر مستقیم دارد، چراکه انقلاب اسلامی همواره به دنبال پیوند علم و دین بوده و لذا همکاری حوزه و دانشگاه می‌تواند تحقق این آرمان را تسهیل کند.

آیت‌الله فلاحتی تصریح کرد: هفته وحدت حوزه و دانشگاه می‌تواند فرصتی برای شناخت بیشتر ظرفیت‌های یکدیگر و ایجاد پروژه‌های مشترک علمی و فرهنگی باشد. همچنین به‌عنوان یک نماد از همکاری بین این دو نهاد، تاثیرات مثبتی در جامعه علمی دارد.

امام جمعه رشت با اشاره به تاثیر وحدت حوزه و دانشگاه بر پیشرفت علمی کشور گفت: این وحدت می‌تواند به تولید علم با دیدگاه‌های دینی و علمی تلفیق‌شده منجر شود و نیازهای علمی کشور را در ابعاد مختلف برطرف کند و همچنین همکاری بین پژوهشگران دینی و علمی، نوآوری و پژوهش‌های کاربردی را تسهیل می‌کند.

نماینده ولی فقیه در گیلان با تأکید بر اینکه وحدت حوزه و دانشگاه به معنای همکاری و هم‌افزایی میان نهادهای علمی و دینی است، بیان کرد: هدف از این وحدت، ترکیب و تلفیق دانش‌های دینی و علوم انسانی و اجتماعی است تا بتوان در جهت حل مشکلات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی جامعه گام برداشت؛ این وحدت موجب تقویت هویت اسلامی - ایرانی، تولید علمی مبتنی بر ارزش‌های اسلامی و پاسخ‌گویی به نیازهای واقعی جامعه می‌شود.

وی با اشاره به اهمیت تقویت وحدت حوزه و دانشگاه تأکید کرد: بزرگان و نخبگان حوزه و دانشگاه اگر با هم ائتلاف کنند و به بسط اندیشه‌های علمی و پژوهشی بپردازند قطعا نتایج سودمند آن متوجه جامعه خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha