مهنوش صاحبدل در گفتوگو با ایسنا، در خصوص چگونگی مراقبت تغذیهای مادران باردار و شیرده در دوران بیماری کووید – ۱۹، اظهار کرد: در این شرایط آب بدن باید به مقدار کافی تامین شود و مصرف سوپهایی مانند سوپ مرغ و آب میوهها افزایش یابد.
وی با بیان اینکه وعدههای غذایی کمحجم با دفعات زیاد برای مادران باردار و شیرده بهتر تحمل میشوند، افزود: در صورت بروز اسهال، از وعدههای غذایی سبک و کمحجم استفاده و از مصرف غذاهای خیلی داغ و خیلی سرد و غذاهای پرچرب پرهیز شود.
رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: در صورت عدم تحمل شیر، از مصرف آن خودداری شود. میوههایی مانند سیب و موز برای مادارن باردار و شیرده مفید است اما میوههایی مثل هلو و انجیر را نباید مصرف کنند.
صاحبدل بیان کرد: وعدههای غذایی کوچک و حاوی مقادیر بالای مواد مغذی شامل پروتئین با کیفیت بالا، ویتامینها و مواد معدنی باید مصرف شود. همچنین باید از مواد غذایی غنی از ویتامین و املاح به خصوص انواع میوهها و سبزیهای تازه و فصل بیشتر استفاده شود.
رئیس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به مراقبتهای تغذیهای مادران باردار و شیرده در دوران نقاهت بیماری کووید – ۱۹ نیز تصریح کرد: مصرف وعدههای غذایی کوچک در طول روز حاوی مواد مغذی از جمله پروتئین با کیفیت بالا، ویتامینها و مواد معدنی، افزایش دفعات وعدههای غذایی و تامین آب بدن با استفاده از آب آشامیدنی سالم و مصرف مایعاتی مانند سوپها و آب میوههای طبیعی باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی گفت: استفاده از انواع میوههای در دسترس از جمله موز، آلو، زرد آلو، طالبی، کیوی و پرتقال و سبزیها از جمله اسفناج، جعفری، هویج، کدوحلوایی، گوجه فرنگی و سیب زمینی نیز باید در برنامه غذایی روزانه گنجانده شود.
انتهای پیام
نظرات