• سه‌شنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۹ / ۲۱:۲۵
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99092519895

مدیر عامل آب منطقه‌ای یزد در افتتاحیه داناب:

الگوسازی لازمه توسعه فرهنگ اصلاح مصرف آب

الگوسازی لازمه توسعه فرهنگ اصلاح مصرف آب

ایسنا/یزد مدیر عامل آب منطقه‌ای یزد طرح دانش اموزی نجات آب موسوم به «داناب» را گام وزارت نیرو در حوزه فرهنگ‌سازی مصرف آب خواند و در این باره به اهمیت الگوسازی در فرهنگ‍‌سازی اصلاح مصرف آب برای اثربخشی بیشتر آن تاکید کرد.

«محمد مهدی جوادیان‌زاده» امروز در آیین افتتاحیه طرح داناب در سال جدید تحصیلی با اشاره به اهمیت ارائه آموزش‌های تخصصی، اظهار کرد: این موضوع که همچنان مغفول مانده شامل طرح‌های اجرایی و فرهنگی می‌شود و باید در این خصوص هزینه کرد.

وی افزود: هرچند توجیه هزینه کرد در چنین طرح‍‌هایی مانند سد سازی و لوله گذاری راحت نیست اما نسبت به قبل این مسئله جا افتاده‌تر شده است.

این مسئول با بیان این که اقدامات فرهنگی تاثیرگذار همواره مورد تاکید هستند، گفت: داناب گام اولی است که وزارت نیرو در حوزه فرهنگ‌سازی آب برداشته و سعی شده تا نسبت به سال قبل بهتر عمل شود.

وی از مشارکت قابل توجه سازمان جهاددانشگاهی و اداره کل اموزش و پرورش یزد در طرح داناب قدردانی کرد و گفت: اگر این دو ارگان مشارکت نداشتند، اجرای این طرح گرفتاری‌های متعددی داشت.

وی با اشاره به اهمیت ارتقای سواد آبی برای دوره متوسطه دوم در قالب این طرح، تصریح کرد: قرار است فاز سوم طرح داناب برای متوسطه دوم، در صورت اثربخشی فاز دوم که به صورت مجازی است، اجرایی شود.

جوادیان زاده به تبلیغات شدید در خصوص اصلاح مصرف آب در بین مردم اشاره کرد و گفت: در گام اول به مردم از نبودن آب گفتیم و در مرحله دوم از بد بودن وضعیت یاد کردیم اما در مرحله سوم در خصوص راهکارهایی که مردم باید اجرا کنند، هیچ الگوسازی انجام نشد و باعث شد تا تبلیغات صورت گرفته باعث ناامیدی مردم شود.

وی به اهمیت الگوسازی در این حوزه تاکید کرد و گفت: الگوسازی خصوصا در مباحث درسی بسیار ارزشمند است لذا باید بتوانیم این طرح را کامل‌تر و اثربخش‌تر پیش ببریم.

«عباسعلی دانافر» مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد نیز در این نشست با بیان این که مهمترین رسالت آموزش و پرورش اجرای سند تحول است، گفت: مصرف‌گرایی یکی از مهارت‌های زندگی است که در این سند نیز مورد تاکید قرار دارد.

وی با اشاره به اهمیت جزئیات در فرهنگ‌سازی، تصریح کرد: اقدامات تخصصی و کارشناسانه می‌تواند منجر به فرهنگسازی مناسب شود و مسئولیت آموزش و پرورش همراهی در اجرای طرح‌هایی مانند داناب است.

دانافر با تاکید بر این که در زمینه آموزش باید سنین پایین مد نطر باشند، گفت: در خصوص فرهنگ سازی و آموزش باید روی سنین پایین سرمایه‌گذاری کنیم چرا که در سنین بالا خصوصاً در متوسطه دوم که مد نظر طرح سواد آبی است، دانش اموزان عمدتا درگیر انتخاب رشته هستند.

وی به فعالیت خود در حوزه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در سالهای گذشته اشاره کرد و گفت: این مرکز با رویکرد آموزش های هنری از تاثیرگذارترین نهادهاست.

«محمدرضا دهقانی» معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان یزد نیز در آیین رونمایی از پوستر این طرح، توضیحاتی را در خصوص مسابقات و طرح‌های برگزار شده مربوط به داناب ارائه کرد و در پایان از تمام همکاران این طرح در حوزه‌های مختلف تقدیر شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha