• سه‌شنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۹ / ۱۸:۰۵
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 99092519820
  • خبرنگار : 71021

رایزنی با وزارت خارجه برای بازگشایی مرزها به روی گردشگران

رایزنی با وزارت خارجه برای بازگشایی مرزها به روی گردشگران

معاون گردشگری در دیدار با معاون وزارت خارجه بر بازگشایی تدریجی مرزها برای ورود گردشگران خارجی به صورت محدود، ضابطه‌مند و مدیریت‌شده در قالب پروتکل‌ تهیه‌شده تاکید کرد.

به گزارش ایسنا، ولی تیموری چندی پیش در جریان اجلاس جهانی گردشگری کشورهای دی هشت ( D-۸) گزارش داد که با توقف صدور ویزای توریستی ایران، درحال حاضر تعاملات گردشگری با سایر کشورها به توریست‌های تجاری و درمانی محدود شده است.

صدور ویزای توریستی ایران، طبق اعلام وزارت خارجه از زمان شیوع ویروس همه‌گیر کرونا و بنا به خواست ستاد ملی کرونا متوقف شده است. هرچند آن‌طور که وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گزارش داده و وزارت خارجه هم تایید کرده، درحال حاضر گردشگرانی که قصد درمان یا تجارت و کار در ایران را دارند، طبق مقررات تعیین‌شده، ویزا می‌گیرند و به ایران سفر می‌کنند.

اما با ادامه خسارت‌های سنگین کرونا در بخش گردشگری ایران، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در اقدامی مشابه با سایر کشورها برای از سرگیری تدریجی ورود گردشگران خارجی، در تابستان ۹۹ پروتکلی را تهیه کرد و برای ارزیابی و تایید به ستاد ملی کرونا داد. این ستاد که تا کنون مواضع مخالفی نسبت به از سرگیری ورود گردشگران خارجی به ایران داشته، اما هنوز درباره آن پروتکل و باز شدن مرزها به روی گردشگران خارجی با رعایت پروتکل بهداشتی نظر رسمی نداده است.

حالا روابط‌عمومی معاونت گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی از دیدار معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و معاون کنسولی، امور مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه که با موضوع بررسی وضعیت کنونی گردشگری خارجی ایران در شرایط بحران کرونا برگزار شده، خبر داده است.

ولی تیموری در دیدار با سیدکاظم سجادی، بر ارتباط تنگاتنگ حوزه گردشگری با کنسولگری‌ها از دو جهتِ صدور ویزا و ایرانیان خارج از کشور به عنوان سرمایه، مخاطب و بخشی از جامعه هدف حوزه گردشگری خارجی کشور، تاکید کرد و با اشاره به وضعیت کنونی صنعت گردشگری کشور در شرایط بحران کرونا و پساکرونا در ابعاد بین‌المللی، ترسیم چشم‌انداز و راهکارهای برون‌رفت از این موضوع در راستای حمایت از فعالان بخش خصوصی حوزه گردشگری را لازم دانست.

او با بیان این‌که پروتکل ورود گردشگران خارجی به کشور در شرایط کرونا با همکاری نهادهای فرابخشی مرتبط از جمله وزارت بهداشت، وزارت امور خارجه، وزارت راه و سایر بخش‌ها تهیه شده و هم‌اکنون از سوی ستاد ملی کرونا در حال بررسی است، بر ضرورت بازگشایی تدریجی مرزها برای ورود گردشگران خارجی به صورت محدود، ضابطه‌مند و مدیریت‌شده در قالب ساختار آن پروتکل تاکید کرد.

معاون گردشگری در این دیدار، وزارت امور خارجه را اصلی‌ترین نهاد فرابخشی مرتبط در ورود گردشگران و حامی توسعه گردشگری ورودی دانست و آمادگی برای تقویت صنعت گردشگری در شرایط پساکرونا و فراهم آوردن بسترهای لازم در این زمینه را ضروری ارزیابی کرد.

در این نشست، راهکارهای معرفی ظرفیت‌های گردشگری کشور به خارجیان مطرح و بر ضرورت همکاری بیشتر میان معاونت گردشگری و سرکنسولگری‌های جمهوری اسلامی ایران در کشورهای هدف تاکید شد.

معاون گردشگری پیشنهاد برگزاری کارگاه‌های آموزشی مشترک ویژه پرسنل شاغل در کنسولگری‌ها با هدف افزایش شناخت و دانش آن‌ها در آگاهی از ظرفیت‌های گردشگری کشور و ارسال اقلام تبلیغاتی و بازاریابی به منظور استفاده در نشست‌ها، دیدارها و همچنین توزیع میان مخاطبان هر یک از سرکنسولگری‌های ایران را مطرح کرد.

هر دو مقام مسؤول با ارائه گزارشی از اقدامات صورت‌گرفته و بیان طرح‌ها و برنامه‌های پیش رو برای رفع چالش‌ها، آسیب‌شناسی وضعیت موجود و ارائه برنامه‌های مربوطه با هدف حیات دوباره گردشگری خارجی کشور در ایام کرونا و پساکرونا به توافق نظر رسیدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha