• سه‌شنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 99092519478
  • خبرنگار : 71640

ابطال یک مصوبه ستاد کل نیروهای مسلح در دیوان عدالت اداری

جانبازان حالت اشتغال ناجا از ضریب ۵ درصد بهره‌مند می‌شوند

جانبازان حالت اشتغال ناجا از ضریب ۵ درصد بهره‌مند می‌شوند

هیات عمومی دیوان عدالت اداری با ابطال یک مقرره ستاد کل نیروهای مسلح اعلام کرد جانبازان حالت اشتغال ناجا از ضریب ۵ درصد بهره‌مند می‌شوند.

به گزارش ایسنا، به نقل از دیوان عدالت اداری، به دنبال شکایت از معاونت نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با خواسته ابطال بند ۳ نامه شماره ۲۲۱۲/۱۱۰۰/۵ مورخ ۹۸/۳/۱۲ ستاد کل نیروهای مسلح، هیات عمومی دیوان عدالت اداری وارد بحث و بررسی شد و اعلام کرد با توجه به ماده ۱۸۲ قانون استخدامی نیروی انتظامی که مقرر داشته است "حقوق شهدا، جانبازان از کار افتاده و مفقود الاثر انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی بر اساس قانون حالت اشتغال مستخدمین شهید، جانباز از کار افتاده و مفقودالاثر انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی مصوب ۱۳۷۲/۶/۳۰ مجلس شورای اسلامی تعیین و افزایش حقوق پایه با ضریب پنج درصد تا رسیدن به شرایط عمومی بازنشستگی (سی سال خدمت) محاسبه و پس از خاتمه سی سال مطابق قوانین و مقررات مربوط به حقوق مستمری تعیین و به عائله تحت تکفل آنان پرداخت می گردد" لذا افزایش حقوق پایه با ضریب پنج درصد تا رسیدن به شرایط عمومی بازنشستگی (سی سال خدمت) با توجه به تصریح صدر ماده، شامل جانبازان حالت اشتغال نیز میباشد.

بر این اساس هیات عمومی دیوان عدالت اداری بند ۳ مقرره مورد شکایت را که به استناد فراز پایانی ماده ۱۸۲ قانون استخدامی نیروی انتظامی، جانبازان حالت اشتغال را از شمول افزایش حقوق پایه با ضریب ۵ درصد خارج نموده است، مغایر با قانون دانست و ابطال کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha