جشنواره فجر

  • یکشنبه / ۲۳ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۱۹
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 99092317657
  • خبرنگار : 71442

هومن برق نورد در «زیرخاکی ۲»

هومن برق نورد در «زیرخاکی ۲»

هومن برق نورد به عنوان بازیگر تازه به فصل دوم از سریال «زیرخاکی» به نویسندگی و کارگردانی جلیل سامان پیوست.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی این سریال، «زیرخاکی»  به تهیه کنندگی رضا نصیرنیا که در آستانه ساخت فصل دوم قرار دارد، بازیگران تازه ای خواهد داشت. هومن برق نورد برای نخستین بار با جلیل سامان همکاری می کند.

ابن بازیگر تئاتر که اواخر دهه ۸۰ با سریال «اشکها و لبخندها» در تلویزیون شناخته شد، در یک دهه اخیر تجربیات مختلفی را در کارنامه کاری اش ثبت و در نزدیک به ۴۰ سریال و فیلم سینمایی نقش آفرینی کرده است.

فصل اول «زیرخاکی» در رمضان سال جاری از تلویزیون پخش شد و در حال حاضر با فراهم شدن شرایط، ساخت فصل دوم با ماجراهای فریبرز باغبیشه در کنار کاراکترهای جدید ادامه پیدا می کند.

پژمان جمشیدی، ژاله صامتی، نادر فلاح، امید روحانی و اصغر نقی زاده بازیگران اصلی و رایان سرلک بازیگر خردسال این مجموعه تولید سیما فیلم هستند.

همچنین تاکنون حضور این عوامل پشت صحنه نیز در «زیرخاکی» قطعی شده است: مدیر فیلمبرداری: داوود محمدی، مدیر برنامه ریزی: فرزاد رحمانی، طراح صحنه: حسین کرمی، طراح لباس: آزاده قوام، طراح گریم: عباس عباسی، دستیار یک کارگردان: میثم نجفی، مدیر صدابرداری: جواد مقدس، طراحی و ترکیب صدا: محمد کشفی، آهنگساز: آرش بادپا، منشی صحنه: مرجان تاجیک، مدیران تدارکات: مهران مداحیان، حسین لنجابی، روابط عمومی: مریم عرفانیان.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۹-۲۳ ۱۹:۴۷

بسیار فیلم جذاب است مشناق دیدن فصل دوم هستیم