• شنبه / ۲۲ آذر ۱۳۹۹ / ۱۲:۴۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99092216650
  • خبرنگار : 50005

مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان:

تخصص و نگاه متعهدانه از علل موفقیت صدا و سیمای آذربایجان شرقی در اجلاس فناوری رسانه است

تخصص و نگاه متعهدانه از علل موفقیت صدا و سیمای آذربایجان شرقی در اجلاس فناوری رسانه است

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل صدا و سیمای مرکز آذربایجان شرقی با اشاره به کسب لوح تقدیر و تندیس مرکز برتر هفدهمین اجلاس فناوری رسانه توسط مرکز استان، گفت: نگاه متعهدانه همراه با تخصص مدیران و همکاران حوزه‌های مختلف فنی برای انجام وظایف محوله در وهله اول این رتبه را رقم زد.

مرتضی صفری در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص کسب لوح تقدیر و تندیس مرکز برتر هفدهمین اجلاس فناوری رسانه توسط صدا و سیمای مرکز استان و همچنین دریافت لوح تقدیر و تندیس این اجلاس را در بخش مرکز اول در حوزه پیشرفت مدیریت ارتباطات زمینی و ماهواره‌ای توسط شبکه سهند، اظهار کرد: بی‌تردید، آذر ماه امسال موسم تجلی توانمندی و عزم و اراده‌ی متخصصان فنی رسانه ملی در نمایش هرچه با شکوه‌تر فعل "ما می‌توانیم" در هفدهمین اجلاس فناوری رسانه بود.

وی با ارائه توضیحی در مورد رتبه کسب شده توسط صدا و سیمای مرکز استان در این اجلاس، اظهار کرد: کسب تندیس و لوح سپاس مرکز برتر در رشد، توسعه و نگهداری زیر ساخت‌های فنی در بین سایر مراکز گروه الف، کسب تندیس و لوح سپاس مرکز برتر در حوزه پیشرفت مدیریت ارتباطات زمینی و ماهواره‌ای، کسب لوح سپاس و نامزد دریافت تندیس مدیریت برتر واحد فناوری اطلاعات، کسب لوح سپاس و نامزد دریافت تندیس مدیریت برتر واحد نگهداری و تعمیرات فرستنده‌های رادیویی، کسب لوح سپاس و نامزد دریافت تندیس مدیریت برتر واحد پشتیبانی فنی صدا و تصویر و کسب لوح سپاس و نامزد دریافت تندیس مدیریت برتر مدیریت برتر واحد ارتباطات زمینی و ماهواره‌ای از جمله رتبه‌های کسب شده توسط صدا و سیمای مرکز استان در این اجلاس است.

وی با اشاره به اقدامات و زحماتی که منجر به کسب این رتبه شد، نیز گفت: نگاه متعهدانه همراه با تخصص مدیران و همکاران حوزه‌های مختلف فنی برای انجام وظایف محوله در وهله اول این رتبه را رقم زد؛ همچنین تلاش مجدانه و جهادی همکاران این حوزه برای انجام وظایف در شرایط سخت مالی سازمان وتحریم های همه جانبه، اهمیت به کار تیمی و گروهی و استفاده حداکثری و مفید از منابع و امکانات موجود، بکارگیری ابداعات و ابتکارات و تامین اکثر نیازهای فنی مرکز بدست همکاران حوزه های فنی و روند رو به رشد واحدهای مختلف فنی مرکز  از جمله اقدامات و تلاش‌ها در این رابطه بوده است.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان در ادامه با ارائه پیشنهاداتی افزود: با توجه به ظرفیت بالای نیروی انسانی متخصص در مراکز استان‌ها، پیشنهاد می‌شود که حوزه پژوهش معاونت فناوری رسانه، کار جامعی را برای تجربه نگاری و تجمیع خلاقیت‌های همکاران فنی مراکز انجام دهد.

وی در بخش دیگری از سخنانش، اظهار کرد: با توجه به شیوع بیماری کرونا و لزوم رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، با تدابیری که تجربیات ارزشمندی را برای سازمان به‌دنبال داشت، هفدهمین اجلاس فناوری رسانه با مشارکت تمام مراکز به صورت مجازی در سطح کشور برگزار شد که از نظر حجم و تعداد ارتباطات زنده در طول سه روز کاری برگزاری اجلاس در نوع خود کم نظیر بوده است.

وی گفت: مسلما تجربه برگزاری این اجلاس در بستر فضای مجازی و در این حجم عظیم به مثابه برگزاری تمرینی سودمند برای استفاده از ظرفیت این بستر در کنار بستر برودکست (Broadcast) بود که کمک شایانی برای تعالی و پیشرفت روز افزون و تحقق اهداف سازمان صدا وسیما خواهد کرد؛ از طرفی هم ورود جدی به بستر پهن باند به موازات حضور در بستر برودکست برای ارائه بهتر و رایگان خدمات رسانه‌ای برای مردم عزیز کشورمان، مورد درخواست ریاست سازمان در بخش پایان این اجلاس بود که باید توجه ویژه‌ای به آن داشته باشیم.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان با بیان اینکه اجلاس هفدهم معاونت توسعه فناوری رسانه در راستای شعار سال رهبر معظم انقلاب اسلامی و عمل به منویات ایشان، با شعار "جهش تولید، جهش فناوری رسانه" برگزار شد، افزود: در این اجلاس، نتایج ارزیابی یکساله فعالیت معاونت‌های فنی مراکز صدا وسیما (از آبان ماه سال 98 الی آبان ماه سال 99)  اعلام شد. در کنار این ارزیابی‌ها، نشست‌های مجازی با حضور اساتید داخلی و خارجی و کمسیون‌های حوزه‌های مختلف معاونت برگزار شد.

وی ادامه داد: یکی دیگر از بخش‌های مهم اجلاس، برگزاری نمایشگاه دستاوردهای فنی سازمان و شرکت‌های داخلی دانش بنیان بود.

وجود 448 ایستگاه‌ رادیویی، تلویزیونی و اف ام در استان

وی با ارائه توضیحاتی از مرکز صدا و سیمای استان به لحاظ فنی، اظهار کرد: صداوسیمای مرکز آذربایجان شرقی، همگام با سایر مراکز، در راستای سیاست‌ها، اهداف و اولویت‌های سازمان صدا وسیما گام‌های بلندی در جهت توسعه و پیشرفت برداشته و از پیشگامان پیاده سازی رسانه‌های دیداری و شنیداری در سطح کشور بوده است.

صفری ادامه داد: صدا و سیمای مرکز استان، با آغاز به‌کار دومین فرستنده رادیویی کشور در سال 1325 با قدرت اولیه 5/7 کیلو وات در تبریز، شروع بکار اولین فرستنده تلویزیونی با قدرت اولیه 100 وات در اول فروردین 1350 در تبریز و همچنین آغاز بکار شبکه دوم سیما در سال 1356، در مسیر راه اندازی و توسعه رسانه‌های دیداری و شنیداری جزو اولین‌های این عرصه بوده است.

وی با بیان این‌که پس از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی و تعریف جایگاه ارزشمند و متعالی برای سازمان صدا وسیما و رسالت دانشگاه گونه داشتن این سازمان از منظر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام ( ره )، توسعه زیر ساخت و محتوایی در سازمان شتاب بیشتری گرفت، افزود: در حال حاضر مجموع تعداد ایستگاه‌های رادیویی، تلویزیونی و اف ام این استان 448 ایستگاه بوده و این تعداد شامل 413 ایستگاه کم قدرت، 24 ایستگاه متوسط قدرت و شش ایستگاه پرقدرت تلویزیونی و نیز پنج ایستگاه رادیویی موج متوسط است.

وی متذکر شد: در مسیر توسعه زیر ساخت‌های فنی در استان، هر ساله تعداد قابل توجهی از پروژه‌های فنی اجرا می‌شوند و به حول و قوه الهی امسال هم قریب به 70 پروژه فنی در مرکز به بهره برداری خواهند رسید؛ مرکز آذربایجان شرقی از این لحاظ از معدود مراکزی است که با اتکا به توانمندی نیروهای فنی خود و با راهکارهای مختلف سعی در ارائه خدمات بهتر و بیشتر به مردم شریف استان دارد.

مدیرکل صدا و سیمای مرکز استان در خاتمه تاکید کرد: در این رابطه، به‌زودی شاهد بهره برداری از واحد سیار جدید تلویزیونی 10 دوربینه فول اچ دی مرکز خواهیم بود و امید است در جلب رضایتمندی بیشتر مخاطبان رسانه ملی در استان موثر واقع شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha