سرهنگ علی عباسی کسانی اظهار داشت: برداشت اینترنتی غیرمجاز از حساب بانکی، کلاهبرداری و مزاحمت اینترنتی بیشترین جرایم فضای مجازی در سطح استان در هشت ماهه امسال بوده است.
وی ادامه داد: اکثر کاربران با روش های مختلف بالا بردن امنیت اطلاعات خود آشنا هستند، اما به دلیل اینکه تصور می کنند هیچ وقت گرفتار مجرمین نمی شوند نسبت به آن بی توجه هستند.
کسانی همچنین با اشاره به عودت 26 میلیارد ریال از وجوه به سرقت رفته اینترنتی توسط مجرمان، گفت: پلیس فتا استان کرمانشاه با بهرهگیری از کارشناسان خبره و فنی موفق به کشف بیش از 94 درصدی جرایم شده است.
رئیس پلیس فتا کرمانشاه خاطرنشان کرد: با رعایت برخی از نکات ساده و پیش پا افتاده به راحتی می توان از وقوع کلاهبرداریهای اینترنتی کاست.
وی ادامه داد: مهمترین روش مجرمان سایبری در جرایم مالی فریب قربانیان و دریافت رمز دوم بانکی آنان است، لذا کاربران باید از اعتماد بی جا به دیگران و دادن اطلاعات بانکی شامل رمزدوم و رمز برنامه های بانکی خود به دیگران خودداری کنند.
کسانی گفت: پلیس فتا به صورت شبانهروزی آماده پاسخگویی به شهروندان است، لذا کاربران میتوانند مشکلات خود را در خصوص فضای مجازی با استفاده از سایت پلیس فتا به آدرس www.Cyberpolice.ir بخش مرکز فوریتهای سایبری و یا شماره تلفن 08321823177 گزارش دهند.
انتهای پیام
نظرات