• شنبه / ۱۵ آذر ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 99091511281
  • خبرنگار : 50167

فیشرها در کمین کاربران اینترنت بانک

فیشرها در کمین کاربران اینترنت بانک

ایسنا/زنجان رئیس پلیس فتای استان زنجان گفت: مهم‌ترین هدف فیشرها در ترفند فیشینگ سرقت اطلاعات بانکی استفاده‌کنندگان خدمات اینترنت بانک است؛ بنابراین شهروندان نام ‌کاربری و رمز عبور خود را در اختیار دیگران قرار ندهند.

سرهنگ محمدعلی آدینه‌لو در گفت‌وگو با ایسنا، در رابطه با فیشینگ، اظهار کرد: اگر چه اجرایی شدن رمزهای پویا تأثیر به‌سزایی در کاهش جرم فیشینگ داشته است اما کم‌دقتی و بی‌توجهی شهروندان به توصیه‌های پلیس سبب شده تا فیشینگ همواره به‌عنوان یکی از مهم‌ترین جرم سایبری مطرح باشد.

وی با بیان اینکه بالا بودن میزان تراکنش مالی در اینترنت بانک باعث گرایش مجرمان سایبری به سوءاستفاده از این‌گونه خدمات بانکی شده است، افزود: کاربران اینترنت بانک مراقب سایت‌های فیشینگ بانکی باشند تا در دام فیشرها گرفتار نشوند، زیرا افتادن در دام فیشرها به معنای خالی شدن کامل حساب بانکی آن‌ها است.

این مسئول در نحوه افتادن ناآگاهان به دام فیشرها، تصریح کرد: قربانیان به ‌دلیل آگاهی نداشتن از آدرس سایت اصلی درگاه بانکی اقدام به جستجوی سایت مورد نظر در موتورهای جستجوگر اینترنتی می‌کنند و به دلیل عدم تشخیص آدرس سایت اصلی با جعلی، با ورود به سایت‌های جعلی اطلاعات حساب کاربری شامل نام کاربری، رمز ورود و سایر اطلاعات آن‌ها توسط فیشرها به سرقت واقع می‌رود.

رئیس پلیس فتای استان با بیان اینکه بالا بودن میزان تراکنش مالی باعث گرایش مجرمان سایبری به سوء استفاده از این‌گونه خدمات بانکی شده است، ادامه داد: کاربران قبل از انجام عملیات بانکی در بستر اینترنت از صحت و سقم آدرس سایت بانک اطمینان حاصل کرده و با انتخاب نام کاربری و رمز عبور مناسب، ضمن استفاده از صفحه کلیدهای مجازی و افزونه ضد فیشینگ، از خاموش بودن سرویس‌های فیلترشکن مطمئن شوند.

آدینه‌لو در رابطه با راه‌های پیشگیری از افتادن در دام فیشرها، اظهارکرد: از شهروندان درخواست می‌کنم نام کاربری و رمز عبور خود را در اختیار دیگران ندهند و برای ورود به اینترنت بانک از کافی نت یا سیستم افراد غریبه استفاه نکنند، زیرا کلاهبرداران با نصب اسکیمر می‌توانند به راحتی به اطلاعات حساب افراد دسترسی پیدا کرده و در فرصت مناسب اقدام به برداشت غیرمجاز کنند.

وی سایت پلیس فتا را به‌عنوان منبع مرجع برای پیشگیری از جرائم سایبری عنوان و خاطرنشان کرد: شهروندان برای افزایش دانش و آگاهی در خصوص این نوع جرائم، به سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha