سرهنگ محمدعلی آدینهلو در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به افزایش تبلیغات مدلینگ در فضای مجازی، اظهار کرد: با فراگیر شدن صنعت مد و نقش آن در رونق بازار، برخی از سودجویان بدون توجه به جنبههای معنوی آن با ترفندهای مختلف از جمله پرداخت پورسانتهای بالا، بسیاری از جوانان را به این امر ترغیب میکنند.
وی با بیان اینکه نیازهای روانی تمایل به دیده شدن در بین جوانان و بیتوجهی والدین و اطرافیان به نیازهای آنان، سبب گرایش افراد به این گونه مشاغل میشود، افزود: جوانان آگاه باشند افراد فرصتطلب همواره در کمین آنان هستند تا از آنها استفاده ابزاری بکنند.
این مسئول، در رابطه با ترفندهای جدید جذب مدلینگ برای فریب جوانان، تصریح کرد: سودجویان با چرب زبانی و وعدههای دروغین همچون اعزام مدلها به کشورهای خارجی، استخدام در شرکتهای معتبر خارجی، کسب درآمد بالا و غیره اقدام به کلاهبرداری از متقاضیان مدل شدن میکنند.
رئیس پلیس فتای استان، با تاکید بر اینکه کاربران شبکههای اجتماعی باید مراقب باشند تا در دام مجرمان سایبری که تبلیغ مدلینگ میکنند، نیافتند، ادامه داد: کلاهبرداران ممکن است در ابتدا تقاضای عکسهای ساده از افراد کنند که در صورت مقبولیت چهره و اندام، پس از اخذ تصاویر نامتعارف و شناسایی هویت افراد با تهدید به اخاذی، خواستههای شیطانی خود را عملی و به آبرو و شخصیت افراد لطمات جبران ناپذیری وارد میکنند.
آدینهلو با بیان اینکه کسب و کارهای فعال در زمینه مدلینگ در صورت اشاعه فحشا پیگرد قانونی دارد، اظهار کرد: به دلیل سوء استفادههای احتمالی از تصاویر، فیلمهای شخصی و ضررهای نفسانی، شهروندان از اشتغال و عضویت در اینگونه کسب و کارها خودداری کنند.
وی خاطرنشان کرد: زنجانیها در صورت مشاهده تبلیغات گسترده در حوزه مدلینگ، میتوانند مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ یا سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir بخش گزارش مردمی با کارشناسان این پلیس در میان بگذارند.
انتهای پیام
نظرات