• سه‌شنبه / ۱۱ آذر ۱۳۹۹ / ۱۱:۱۵
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 99091108458
  • خبرنگار : 71567

گزارش کارگروه اجرایی مطالعات دوران کرونا و پساکرونا منتشر شد

 گزارش کارگروه اجرایی مطالعات دوران کرونا و پساکرونا منتشر شد

نسخه مدیریتی گزارش کارگروه اجرایی مطالعات آموزش عالی در دوران کرونا و پساکرونا (از مطالعات جانبی پروژه ملی اقتصاد مقاومتی ارتقای ۵ دانشگاه و ۵ پژوهشگاه برتر کشور به تراز بین‌المللی) منتشر شد.

به گزارش ایسنا؛ وزارت علوم اعلام کرد؛ قریب به ۹ ماه است که میلیاردها مردم جهان، با ویروس کرونا درگیر هستند. این ویروس، تقریباً تمامی ارکان جامعه، اقشار و صنوف مختلف را تحت‌الشعاع فعالیت خود قرار داده است. دولت‌ها در تلاش هستند تا در شرایط کنونی، با تبدیل تهدیدها به فرصت، گام‌های بلندی را برای پیشگیری از پیامدهای منفی بحران جاری بردارند. در ایران اسلامی نیز دستگاه‌ها و نهادهای مختلف کمر همت بسته‌اند تا با این پدیده منحوس مقابله نموده و به راهکارهایی برای دفع آن از زندگی بشر، دست یابند.

در این میان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری نیز اقدامات مؤثری را به عمل آورده است. در همین راستا معاونت آموزشی وزارت متبوع با صدور حکمِ  خواستار تشکیل کارگروه مطالعات آموزش عالی در دوران کرونا و پسا کرونا شده و بررسی مباحثی نظیر آسیب شناسی (اعم از اقتصادی، فرهنگی، مدیریتی و …) آموزش عالی، مطالعه روند عملکرد آموزش عالی در سایر کشورها با تمرکز بر ۱۰۰ دانشگاه برتر جهان، راهکارهای روزِ دانشگاه‌‎های جهان در توسعه تعامالت بین المللی، رویکرد جدید نظام های رتبه‌بندی جهانی در ارزیابی مراکز آموزش عالی، اقدامات مراکز آموزش عالی کشور خاصه مراکز ۲۰۰-۵؛ در دوران اخیر، نقش دولت‌ها در حمایت از نظام آموزش عالی در شرایط بحران و پیشنهاداتِ جدید اجرائی برای ارتقای سطح تاب‌آوری آموزش عالی در مواجهه با بحران‌ها را خواستار شدند.

به گزارش اداره کل روابط عمومی وزارت علوم، با شکل‌گیری کارگروه، بستر مناسبی برای همفکری بیشتر اعضاء کمیته هدایت و نظارت پروژه ۲۰۰-۵ و دیگر صاحب‌نظران فراهم گردید. این کارگروه عملاً از تیرماه گذشته، فعالیت خود را در ۱۶ محور آغاز و تحقیق پیرامون هر یک از محورها توسط اساتید و فرهیختگان پیشسکوت به انجام رسید. نسخه جامع این مطالعات، در ۲۶۳ صفحه با عنوان مجموعه آثار کارگروه مطالعات آموزش عالی در دوران کرونا و پساکرونا تدوین و پیشتر از طریق فضای مجازی در دسترس عموم قرار گرفت.

در حال حاضر نسخه مدیریتی مجموعه برگرفته از نسخه جامع - و پس از بحث و تبادل نظر که در ۶ جلسه فشرده و با حضور تعداد زیادی از صاحب‌نظران؛ اعم از رؤسای مراکز آموزش عالی عضو پروژه ۲۰۰-۵، اعضای کمیته هدایت و نظارت بر پروژه، نمایندگان ناظر بر عملکرد این مراکز، انجام گرفت- حاوی نکات اجرائی است که از طریق لینک زیر قابل دسترسی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha