• دوشنبه / ۱۰ آذر ۱۳۹۹ / ۰۸:۲۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99091007338

رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی مرغداران گوشتی خراسان رضوی:

قیمت مرغ از نرخ مصوب نیز کمتر خواهد شد

قیمت مرغ از نرخ مصوب نیز کمتر خواهد شد

ایسنا/خراسان رضوی رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی مرغداران گوشتی خراسان رضوی گفت: در حال حاضر با عرضه بیش‌تر مرغ در بازار، قیمت در حال شکستن و پایین ‌آمدن در بازار است، این کاهش قیمت همچنان تا آخر هفته ادامه خواهد داشت و قیمت مرغ حتی از نرخ مصوب نیز کمتر خواهد شد.

احمد بروغنی در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص علت افزایش قیمت مرغ در روزهای اخیر اظهار ‌کرد: یکی از دلایل افزایش قیمت مرغ این بود که مرغداران تنها 30 درصد نهاده را به ‌صورت دولتی دریافت کرده‌ بودند و 70 درصد باقی‌مانده، از بازار توسط خود مرغدار و با نرخ آزاد خریداری شده‌ بود.

وی افزود: پیشنهاد شده بود برای اینکه مرغدار ضرر نکند و قیمت مرغ در بازار نیز تعدیل شود، قیمتی با میانگین قیمت بازار و نرخ مصوب به عنوان قیمت مرغ اعلام شود تا نرخ بشکند. قیمت میانگین مرغ زنده 17 هزار و 500 تومان و قیمت میانگین گوشت مرغ در بازار حدود 23 هزار و 500 خواهد بود.

رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی مرغداران گوشتی خراسان رضوی در خصوص کاهش قیمت مرغ تا آخر هفته آتی عنوان کرد: در حال حاضر با عرضه بیش‌تر مرغ در بازار، قیمت در حال شکستن و پایین ‌آمدن در بازار است. قیمت مرغ در روز یکشنبه 26 هزار تومان بود و این کاهش قیمت همچنان تا آخر هفته ادامه خواهد داشت و قیمت مرغ حتی از نرخ مصوب نیز کمتر خواهد شد.

بروغنی خاطرنشان‌کرد: عرضه مرغ با نرخ 18 هزار و 500 تومانی در بازار استان دیده نشده‌ است. قیمت مرغ در این مدت در بالاترین حد خود به 41 هزار تومان رسید که در این بازه، اصلا مرغ زنده و مرغ در بازار وجود نداشت و از طرفی نهاده‌ای در اختیار مرغدار نبود، بنابراین جوجه‌ریزی کم بود.

وی با اشاره به عرضه تمامی نهاده‌های مرغداران به ‌صورت دولتی تصریح‌ کرد: در حال حاضر نهاده‌های تعلق گرفته به مرغداران بین 80 تا 100 درصد دولتی بوده و ادامه این روند باعث کاهش چشم‌گیری در قیمت مرغ خواهد شد.

رئیس هیات‌مدیره انجمن صنفی مرغداران گوشتی خراسان رضوی بیان کرد: در حال حاضر جوجه‌ریزی بسیار زیادی توسط مرغداران انجام شده که خود به افزایش عرضه و کاهش قیمت مرغ کمک خواهد کرد و با ادامه این روند، قطعا مرغ مازاد در بازار خواهیم داشت و باید به فکر صادرات به کشورهای همسایه باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha