به گزارش ایسنا، مجتبی زارعی در «همایش ملی تجربه نگاری و آینده پژوهی مدیریت مردم نهاد مخاطرات طبیعی» گفت: چون استقرار تمدن ایرانی- اسلامی منوط به حفظ سازههای فیزیکی و متافیزیکی ایران بصورت توآمان است چه بسا دشمنان ایران در گام نخست با این خاک ستیز داشته و چشم به منابع آن دارند و سپس با انقلاب اسلامی ما مخالف هستند پس ما باید محیط زیست طبیعی، محیط زیست انسانی و الهیات این سرزمین را در یک پیوستار واحد مورد شناسایی و مراقبت قرار دهیم.
وی افزود: تجربه سیل، زلزله و کرونا در ایران ره آموز این واقعیت است که کشور به قرارگاه مرکزی مردم نهاد برای گذار از بحرانها نیازمند است و ضمن قدردانی از همه تشکل های مردمی باید گفت بسیج مستضعفین در این حوزه دارای تجربه ها و الگوهای درخشانی است.
رییس سازمان بسیج اساتید اظهار کرد: با این حال اما بسیج مستضعفین آنگونه که شایسته است مورد حمایت قانونی نیست در حالی که بسیج، همه اقشار را برای دفاع از کشور و استقلال آن و ثباتش در مواجهه با دشمن و مخاطرات طبیعی و بحران های اپیدمیولوژیکی به صحنه می آورد.
زارعی یادآور شد: گاهی مشاهده می کنیم که بعضی اوقات رفتارهای بروکراتیک، در برابر مشارکت مردم برای رفع مخاطرات طبیعی و اجتماعی مانع تراشی و کارشکنی می کند.
رییس بسیج اساتید در پایان گفت: باید از ظرفیت دوران تحولی در قوه قضاییه به خصوص در پشتیبانی از ورود رییس قوه در شناسایی و تثبیت حقوق عامه استفاده کرد و در برای امنیت خاک و آب و پایداری اقلیم، جرم انگاری های جدیدی برای رفتارهای نامناسب بخش های دولتی و غیر دولتی با زمین و منابع طبیعی تدوین و پیشنهاد کرد.
انتهای پیام
نظرات