• یکشنبه / ۲ آذر ۱۳۹۹ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 99090201070
  • منبع : نمایندگی همدان

شهردار:

بلوارهای شیرین سو زیباسازی و ساماندهی می شوند

بلوارهای شیرین سو زیباسازی و ساماندهی می شوند

ایسنا/همدان پیشرفت ۶۰ درصدی ساماندهی رفیوژ میانی بلوارهای شهر شیرین سو از جمله اهداف زیباسازی و ساماندهی سطح شهر شیرین است.

شهردار شیرین سو در حاشیه بازدید از پروژه ساماندهی رفیوژ میانی بلوارهای شهر در جمع خبرنگاران با اعلام این مطلب، از ادامه عملیات عمرانی اجرای کفپوش و سنگفرش رفیوژ میانی بلوارهای امام خمینی(ره)، سردار شهید سلیمانی و شهید بهشتی با اعتباری افزون بر دو میلیارد ریال خبر داد.

سیدمصطفی موسوی زیباسازی بلوارها، توسعه فضای سبز پایدار، صرفه جویی در مصرف آب و کاهش هزینه های مدیریت شهری را از اهداف اصلی این پروژه عنوان کرد و با تاکید بر زیباسازی در راستای ارتقاء کیفیت محیط گفت: اهمیت دادن به زیباسازی در شهر، آن را برای زندگی ساکنانش مناسب تر می سازد و هدف از اجرای پروژه های زیباسازی، فراهم آوردن محیطی است که همه شهروندان در آن احساس لذت کنند.

وی در ادامه با اشاره به لزوم ارتقاء کیفیت محیط شهری اظهار کرد: برای رسیدن به شهری زیبا اقدامات خوبی انجام گرفته است که از جمله آن می توان به نصب المان های نوری، رفع نازیبایی های بصری در شهر، رنگ آمیزی عناصر شهری، وضع مقررات و معافیت ها در تعرفه عوارض محلی برای ایجاد و حفظ زیبایی ها و نماسازی ساختمان ها و به کارگیری مبلمان شهری مناسب و استاندارد اشاره کرد.

شهردار شیرین سو ضمن تاکید بر نقش مبلمان شهری در زندگی امروزه و شهرها افزود: مبلمان شهری و توجه به فضاسازی محیطی در شهرهای امروز به عنوان عنصری تحول آفرین که می تواند چهره شهر را به همگان معرفی کند شناخته می‌شود. شهرهای امروز، علاوه بر رفع نیازهای فیزیکی باید پاسخی برای نیازهای روحی و فرهنگی ساکنان شان داشته باشند.

وی به نقش مبلمان شهری در افزایش مشارکت اجتماعی شهروندان اشاره و تأکید کرد:  نحوه چیدمان عناصر شهری، آرایش ساختمان ها و حفظ نمادهای قدیمی و سنتی یک شهر نقش موثری در افزایش روحیه اجتماعی شهروندان ایفا می‌کند بر این اساس این شهرداری با درنظر گرفتن جمیع جهات و نیز به منظور کاهش هزینه های نگهداری چمن و کاشت آن و همچنین زیباسازی و بهبود عبور و مرور در شهر اقدام به ساماندهی بلوارهای سطح شهر و کف سازی آن کرده است.

موسوی ضمن تاکید بر نقش مبلمان شهری در بهبود عبور و مرور و زیباسازی محیط شهری بیان کرد: شهر تنها شامل بناها نیست بلکه معابر، فضاهای سبز، کاربری‌ها و مشارکت اجتماعی مردم است که موجودیت شهر را می سازد و به آن هویت می بخشد.

به گفته شهردار شیرین سو، توجه به روح شهر تاثیر بالایی در افزایش نشاط اجتماعی شهروندان دارد بنابراین طراحی و تجهیز محیط باید به گونه‌ای باشد که شرایط زندگی و زیست محیطی آن از سطح خوبی برخوردار باشد.

وی در پایان تامین آسایش و رفاه شهروندان را از اصلی ترین اهداف شهرداری دانست و گفت: باتوجه به تعداد بالای پروژه های در دست انجام از شهروندان تقاضامندم همچون گذشته با صبر و شکیبایی خود ما را در انجام پروژه‌های عمرانی یاری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha