• پنجشنبه / ۲۹ آبان ۱۳۹۹ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 99082920284
  • خبرنگار : 71505

همه چیز درباره طرح جدید محدودیت های کرونایی/ پاسخ به ۲۱ پرسش شهروندان

همه چیز درباره طرح جدید محدودیت های کرونایی/ پاسخ به ۲۱ پرسش شهروندان

شهر تهران روزهای سختی را سپری می کند و در هفته های اخیر نیز با تشدید شیوع کرونا ویروس هر روز آمار ابتلا و فوتی ها به شکل نگران کننده ای افزایش پیدا کرده است و جان های عزیزی را می گیرد و خانواده های بسیاری را عزادار کرده است. بر همین اساس با تصمیم ستاد ملی کرونا، پروتکل‌های جدی‌تری از ابتدای آذرماه به مدت ۲ هفته اجرایی خواهد شد که این بار علاوه بر جدیت و استمرار محدودیت ها به جای استان ها شهرها مبنا قرار گرفته اند و محدودیت ها شهر به شهر و بر اساس رنگ بندی زرد، نارنجی و قرمز اعمال خواهد شد.

به گزارش ایسنا، با نزدیک شدن به روز شنبه یکم اذرماه سال جاری یعنی اغاز طرح جدید اعمال محدودیت های کرونایی در کشور و مدیریت هوشمند این بیماری و اعلام ابعاد مختلف این محدودیت ها سوالات بسیاری برای مردم در ذهن ها ایجاد شده بر همین اساس برای روشن شدن ابعاد مختلف طرح جدید به ۲۱ پرسش پر تکرار مخاطبان ایسنا به نقل از فرمانده قرارگاه عملیاتی مدیریت کرونا، رییس و دبیر کمیته انتظامی ستادملی مدیریت کرونا پاسخ داده ایم.

خبرگزاری ایسنا همچنین در راستای روشن شدن ابعاد مختلف اجرای طرح جدید محدودیت های کرونایی و مدیریت هوشمند بیماری درنظر دارد به سوالات شما مخاطبان گرامی در ارتباط با اجرای این طرح پاسخ دهد. بر همین اساس با هماهنگی های انجام شده مخاطبان می توانند پس از مطالعه سوالات پاسخ داده شده در این خبر، اگر سوالات جدید دیگری دارند سوالات خود را در بخش نظرات مطرح کنند تا در کمترین زمان ممکن از سوی دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا به آنها پاسخ داده شود.

*در طرح جدید معیار شاخص های رنگ بندی شهرها چیست؟

رحمانی فضلی فرمانده قرارگاه عملیاتی مدیریت کرونا در پاسخ به این سوال می گوید: در این طرح مبنا شهرستان و شهرها گذاشته شده و همانند محدودیت های گذشته مبنا استان نیست. در شرایط قبلی ممکن بود یک‌سوم شهرهای یک استان مشکل داشته باشند اما محدودیت برای همه شهرها اعمال می‌شد. در طرح جدید شاخص تعداد بستری، رنگ‌بندی شهرها را مشخص می‌کند. به این ترتیب که بستری‌های چهار نفر در ۱۰۰ هزار نفر شهر زرد، شش نفر در ۱۰۰ هزار نفر شهر نارنجی و ۱۰ نفر در ۱۰۰ هزار نفر، شهرهای قرمز را تعیین می‌کند و وزارت بهداشت لیست شهرهای زرد، نارنجی و قرمز را اعلام خواهد کرد.

*آیا ظرفیت تست های PCR همزمان با اعمال محدودیت های جدید در کشور افزایش می یابد؟

فرمانده قرارگاه عملیاتی مدیریت کرونا در پاسخ به این سوال می افزاید: تا هفته گذشته روزانه ۲۲ هزار تست در کشور انجام می‌شد که در هفته جاری تعداد تست‌ها به روزانه ۴۲ هزار مورد رسید و از روز سه‌شنبه با تحقق تست‌های ۲۰ دقیقه‌ای به راحتی به عدد ۱۰۰ هزار تست در روز نزدیک شده ایم تا به این ترتیب مانع تکثیر بیماری و مراجعه افراد به بیمارستان شویم.

*نحوه اجرای طرح ممنوعیت تردد از ساعت ۲۱ تا ۴ چگونه است؟

رحمانی فضلی در پاسخ به این سوال به اجرای طرح جدید از روز (شنبه) یکم آذرماه اشاره می کند و ادامه می دهد: خودروهای شخصی بعد از ساعت ۲۱ تا ۴ بامداد محدودیت منع تردد خواهند داشت و خودروهایی که این محدودیت را رعایت نکنند ۵۰۰ هزار تومان توسط دوربین‌ها جریمه خواهند شد.

*افرادی که در مشاغل ضروری فعالند و در شیفت دوم  مجبور به تردد بعد از ساعت ۲۱ در شهر هستند چگونه باید مجوز دریافت کنند؟

رحمانی فضلی در پاسخ به این سوال توضیح می دهد و  می گوید: پیش‌بینی می‌کنیم بین ۵۰ تا ۶۰ درصد مردم این موضوع را رعایت کنند، اما بخشی در حدود ۴۰ درصد وجود دارند که در دستگاه‌های اجرایی و شیفت دوم فعالیت می‌کنند که باید شماره پلاک نیروهای خود را به پلیس اعلام کنند و اگر این کار تا روز شنبه محقق نشد تا اخذ جریمه نیز این فرصت را دارند که این پلاک‌ها را به پلیس اعلام کنند.

*اگر فردی بعد از ساعت ۲۱ نیازمند اخذ خدمات ضروری مثل خدمات درمانی داشته باشد می تواند از خودروی خود استفاده کند؟

فرمانده قرارگاه عملیاتی مدیریت کرونا به این پرسش هم پاسخ داده و می گوید: در این ساعات کلیه ناوگان تاکسیرانی، آژانس‌ها و تاکسی‌های اینترنتی به فعالیت خود ادامه می‌دهند و شهروندانی که ضرورت خروج منزل در این ساعات را دارند، می‌توانند از این ناوگان استفاده کنند.

*تعطیلی ها در هر یک از شهرهای زرد، نارنجی و قرمز چگونه است؟

وی در این باره اظهار می کند: در شهرهای قرمز تقریبا می‌توانیم بگوییم بجز رده یک مشاغل همانند سوپرمارکت‌ها و نانوایی‌ها بقیه مشاغل تعطیل می‌شوند. اما بیمارستان‌ها، نیروی انتظامی، بانک‌ها، آب و برق و خدمات تعطیل‌بردار نیستند. از سوی دیگر صنایع و تولیدی‌ها نیز در هر سه سطح باز خواهند بود. اما می‌توانند تا یک سوم نیروهای انسانی خود را شیفت‌بندی کنند و تلاش شده با تجربیات ۹ ماه گذشته از چیزی غفلت نکنیم.

*جریمه ورود خودروهای پلاک شهرهای قرمز به شهرهای دیگر چقدر است؟

فرمانده قرارگاه عملیاتی مدیریت کرونا در پاسخ به این سوال می گوید: اگر به هر طریقی این خودروها وارد جاده‌ها شوند و در جاده‌ها مشاهده شوند شهرهای قرمز یک‌میلیون تومان و شهرهای زرد و نارنجی تا ۵۰۰ هزار تومان جریمه می‌شوند. در این طرح تهران و کرج یکی دیده شده‌اند.

*نحوه تردد خودروها با پلاک شهرهای زرد، نارنجی و قرمز چگونه است؟

حسین ذوالفقاری، رئیس کمیته امنیتی اجتماعی ستاد ملی مدیریت کرونا نیز در در پاسخ به سوال ها توضیح  میدهد: ورود افراد غیربومی به شهرهای نارنجی و قرمز ممنوع است. به این ترتیب افرادی که ساکن شهر نارنجی یا قرمز نیستند نمی‌توانند به این شهرها وارد شوند. از سوی دیگر کسانی که ساکن شهرهای قرمز و نارنجی هستند اجازه ورود به سایر شهرها را هم ندارند. یعنی می‌توانند از شهر خود خارج شوند اما اجازه ورود به سایر شهرها را ندارند و این تدبیر با این هدف در نظر گرفته شده که بعضاً برخی افراد مشاغل تولیدی در اطراف شهرها دارند. به این ترتیب این افراد می‌توانند برای حاضر شدن در محل کار خود از شهر خارج شوند اما قطعا افراد به قصد سفر نمی‌توانند از شهرهای نارنجی و قرمز خارج شوند.

وی در این باره با ذکر مثالی عنوان می کند: افراد غیربومی نمی‌توانند به شهر تهران وارد شوند و اگر به هر طریقی وارد این شهر شوند خودروهای غیربومی هر ۲۴ ساعت که مشاهده شوند در صورت نارنجی بودن شهر ۵۰۰ هزار تومان و در صورت قرمز بودن شهر یک میلیون تومان جریمه خواهند شد. در ادامه این مثال همچنین افراد بومی داخل تهران به عنوان یک شهر قرمز اجازه ورود به هیچ شهر دیگری ندارند اما کنارگذر شهرها برای تردد عبوری باز گذاشته شده و مشکلی نخواهند داشت.

* فعالیت ادارات در هر یک از شهرهای زرد، نارنجی و قرمز چگونه خواهد بود؟

رئیس کمیته امنیتی اجتماعی ستاد ملی مدیریت کرونا در پاسخ به این سوال می گوید: مشاغلی که خدمات ضروری ارائه می‌کنند همچون نیروی انتظامی، آتش‌نشانی و... به هیچ عنوان دورکاری ندارند، اما سایر دستگاه‌ها امکان حضور تا یک سوم در شهرهای قرمز را دارند. البته در شهرهای با وضعیت نارنجی دو سوم نیروها می‌توانند در محل کار خود حاضر باشند. در اجرای این طرح اگر مدیر دستگاهی این موضوع را رعایت نکند چنانچه گزارشی درخصوص عدم رعایت این محدودیت‌ها ارائه شود بی‌تردید مجازات‌های تعیین شده اعمال خواهد شد. از سوی دیگر تمام دفاتر شرکت‌هایی که با مشاغل گروه یک فعالیت دارند باز هستند و فعالیت آنها مشکلی ندارد. البته همه این موارد باید با رعایت پروتکل‌های بهداشتی باشد.

*اعمال محدودیت برای شرکت های خصوصی چگونه خواهد بود؟

رئیس کمیته امنیتی اجتماعی ستاد ملی مدیریت کرونا در این باره توضیح می دهد: این شرکت‌ها در دو بخش تقسیم‌بندی شده‌اند نخست شرکت‌هایی که با مشاغلی در شهرهای وضعیت زرد و نارنجی فعالیت دارند، در ارتباط هستند که فعالیت آنها مانعی ندارد. بخش دیگر شرکت‌هایی هستند که مراجعه‌کننده ای دارند که در شهرهای با وضعیت نارنجی و قرمز هستند. البته شرکت‌هایی که متصل به تولیدی‌ها و مشاغل گروه سطح یک هستند از لحاظ فعالیت مشکلی نخواهند داشت. به این ترتیب شرکت‌هایی که در بخش بازرگانی هستند نیز می‌توانند فعالیت کنند.

به گفته وی، محدودیت‌ها در عمل شدید هستند. در شرایط اعمال محدودیت‌ها امور ضروری کشور روی زمین نخواهد ماند. مسئولین تامین مایحتاج مردم باز هستند. بی‌تردید در روند تولید کالای ضروری، زنجیره‌ای تا رسیدن کالا به دست مردم وجود دارد که باید همگی فعال باشند لذا در وضعیت قرمز هرچند که شهر در نقطه تعطیلی قرار می‌گیرد اما مشاغل ضروری فعال خواهند بود.

* تفاوت کارکنانی که در مشاغل ضروری پیوسته در شرایط اعمال محدودیت ها سر کار خود حاضر می شوند با کارمندان دورکار چیست؟

ذوالفقاری پاسخ می دهد: برای کارکنانی که در شرایط ضروری باید در محل کار خود حضور داشته باشند نسبت به سایر کارکنان باید امتیازاتی در نظر گرفته شود. به ویژه زمانی که این موضوع طولانی باشد. دستگاه‌ها و سازمان‌ها باید تفاوتی‌هایی میان این کارکنان در نظر بگیرند.

*در اجرای محدودیت های طرح جدید آیا کارمندان رسمی و پیمانی با یکدیگر تفاوتی دارند؟

وی در این باره می گوید: تبعیض میان نیروهای شرکتی، استخدامی و خدماتی بی‌تردید نقض مقررات است و با این موارد برخورد خواهد شد. این طرح رئیس و مرئوس، کارمند رسمی و قراردادی ندارد و باید برای همه یکسان و برابر دستورالعمل ها اجرایی شود. قطعا اجرای بدون تبعیض این طرح بین گروه‌های مختلف به جد در دستور کار باید باشد.

*اگر در سازمان و یا صنفی رییس دستگاه این ضوابط را اجرایی نکرد کارمندان می توانند این تخلف را به دستگاهی ناظر اطلاع دهند؟

رئیس کمیته امنیتی اجتماعی ستاد ملی مدیریت کرونا در پاسخ به این سوال می گوید: یکی از گلایه های کارمندان مسئولینی هستند که بنا به تشخیص خود مقررات را اعمال نمی‌کنند. البته همه این موارد در مورد کسبه و اصناف نیز مورد تاکید است. این کارمندان می‌توانند موارد تخلف را به سامانه وزارت بهداشت، کمیته امنیتی ستاد ملی مدیریت کرونا در وزارت کشور و همچنین از طریق ارائه گزارش‌های کتبی اطلاع دهند.

وی ادامه می دهد: مشاغل که بینابینی بین دو رسته تعیین شده در گروه‌های مختلف هستند این مشاغل باید توسط اصناف اعلام شوند تا ابهام آنها توسط کمیته امنیتی با بررسی وزارت بهداشت تعیین‌تکلیف شوند.

*چطور می شود بانک ها و بورس فعالیت کنند اما مشاغل گروه های ۲،۳ و۴ در شهرهای قرمز تعطیل باشند در چنین شرایطی تکلیف چک ها و اجاره مغازه های مشاغل تعطیل چه خواهد شد؟

رئیس کمیته امنیتی اجتماعی ستاد ملی مدیریت کرونا در پاسخ به این سوال می گوید: راه‌حل اینکه چک آنها به اجرا گذاشته نشود تعطیلی بانک‌ها نیست چرا که باید خدمات ضروری به مردم ارائه کنند. برای مشکل کسبه که بیشتر آنها در گروه یک قرار گرفته‌اند و در طرح جدید بسته نخواهند شد تمهیدات لازم در نظر گرفته خواهد شد و با هماهنگی وزارت صمت و اتاق اصناف بسته حمایتی لازم جمع‌بندی و به ستاد ملی اعلام شده است. در این بسته بیمه، چک‌ها و... به عنوان بسته حمایتی برای دوران اعمال محدودیت‌ها به ستاد اعلام شده که هر مقدار از آن به تصویب برسد اجرایی خواهد شد.

*کنترل مسافران در سفرهای ریلی، هوایی و اتوبوس ها چگونه اعمال می شود؟ تکلیف افراد مبتلا در صورتی که سفر داشته باشند چیست وآیا حمل و نقل عمومی در دو هفته اعمال محدودیت ها فعال است؟

رئیس کمیته امنیتی اجتماعی ستاد ملی مدیریت کرونا در پاسخ به این سوال می گوید: براساس آنچه در سامانه ماسک محقق شده مدیریت هوشمند انجام می‌شود به این ترتیب که فردی که تست پی‌سی‌آر آن مثبت شده در سیستم بهداشت و درمان اطلاعاتش ثبت می‌شود و از طریق سامانه ماسک ردیابی خواهد شد و اگر سفر داشته باشد، مبلغ ۲۰۰ هزار تومان روی فیش تلفن همراه، تلفن ثابت یا پلاک خودروی وی جریمه اعمال می‌شود و با پیامک نیز به وی اطلاع داده خواهد شد. به طور کلی فعالیت حمل‌ونقل عمومی بار و مسافر مجاز است. البته باید پروتکل‌ها و ضوابط تعیین شده وزارت بهداشت رعایت شود و در این راستا نظارت وزارت راه نیز وجود خواهد داشت.

* جریمه ورود خودروهای پلاک شهرهای قرمز به شهرهای دیگر چقدر است؟

حسین قاسمی، دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا هم به پرسش ها پاسخ داده و اظهار می کند: در حوزه ترددها نیز برای عدم رعایت، اعمال جریمه ۵۰۰ هزار تومانی برای شهرهای نارنجی و جریمه یک میلیون تومانی برای شهرهای قرمز در نظر گرفته شده است؛ این جریمه‌ها هر ۲۴ ساعت یکبار که پلاک از طریق دوربین و پلیس مشاهده شود، به عنوان ضمانت اجرایی طرح اعمال خواهند شد.

*برگزاری جلسات در دستگاه های دولتی و خصوصی امکان پذیر است و تکلیف ماموریت های دستگاه ها چیست؟

دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا در پاسخ به این سوال می گوید: ماموریت‌های غیرضروری نباید صورت گیرد. کلیه جلسات اگر در فضای سربسته باشد حتما باید الزام رعایت فاصله چهار متر افراد انجام شود. همچنین شش بار گردش هوا در هر ساعت برای فضای بسته باید انجام شود و حداکثر افراد شرکت‌کننده در جلسات شهرهای زرد ۳۰ نفر، شهرهای نارنجی ۲۰ نفر و شهرهای قرمز ۱۵ نفر باشد.

*ضمانت اجرایی اعمال محدودیت ها در طرح جدید چیست؟

قاسمی در این باره می گوید: ضمانت اجرایی رعایت محدودیت‌ها در طرح جدید بخشنامه‌ای است که در شهریورماه توسط سازمان امور اداری و استخدامی ابلاغ شده است که در آن مجازات‌هایی برای متخلفین تعیین گردیده و مسئول و ناظر هر بخش نیز در این بخشنامه مشخص شده است. برای مثال در وزارتخانه‌ها معاونت توسعه منابع و در استانداری‌ها نیز معاونین توسعه منابع برای این کار مشخص شده‌اند.

وی ادامه می دهد: جدی بودن پروتکل‌ها و نظارت بر اجرای آن موضوعی است که وزارت بهداشت آن را دنبال خواهد کرد چراکه مباحث پروتکل‌ها از منظر تخصصی در حوزه وزارت بهداشت است و هیچ دستگاهی بهتر از آنها نمی‌تواند این نظارت‌ها را اعمال کند. اما در حوزه اداری آنچه که تعیین شده از تذکر تا انفصال از خدمت پیش‌بینی شده است. همچنین در حوزه اصناف نیز از تذکر تا پلمب پیش‌بینی شده است. در حوزه آموزشی نی  از تذکر تا انفصال از خدمات به اضافه جریمه برای آموزشگاه‌های خصوصی در نظر گرفته شده است.

*در این دو هفته طرح ترافیک در تهران اجرا می شود؟ آیا بازار تهران نیز در این دو هفته تعطیل است؟

دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا به این سوال هم پاسخ داده و توضیح می دهد : طرح ترافیک تهران با اجرای طرح جدید از روز (شنبه) یکم آذرماه به قوت خود باقی است و اجرا خواهد شد. تمهیدات در نظر گرفته شده درباره فعالیت بازارها هم در محدودیت های جدید با توجه به سرپوشیده و سرباز بودن آن با یکدیگر متفاوت هستند، به طوریکه بازار تهران در دسته مشاغل سرپوشیده و در گروه ۲ قلمداد می شود. لذا در مشاغلی که نباید فعالیت کنند دیده شده است.

*سازو کار تردد خودروهای مجاز پس از ساعت ۲۱ در طرح جدید چگونه است؟

دبیر کمیته اجتماعی انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا در پاسخ به این سوال می گوید: نحوه تردد خودروی افرادی که ضرورت رفت و آمد در شیفت دوم کاری یعنی از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح را دارند به این شکل است که این افراد باید از طریق کارفرما پلاک خودروی خود را به پلیس اعلام کنند. اما درحال حاضر سازوکار این موضوع در دست طراحی است. در مصوبه ستادملی مدیریت کرونا عنوان شده که افرادی که در مشاغل ضروری فعالیت می کنند و ضرورت تردد در ساعت ۲۱ تا ۴ صبح را دارند باید تایید فرمانداری داشته باشند. در حال احصا هستیم که چه دستگاههایی و چه تعداد خودرو در این بخش جای می گیرد که اعلام کنیم با ارائه کارت شناسایی و یا اگر جریمه شدند راهکاری برای رفع جریمه ها فراهم کنیم چون هنوز طرح اجرا نشده، باید طراحی مناسب انجام دهیم و ممکن است مدل های دیگری پیاده شود.

*از کجا می توان لیست مشاغل ضروری گروه یک را پیدا کرد؟

به گزارش ایسنا، لیست این مشاغل در اطلاعیه کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا اعلام و در لینک ذیل قابل مشاهده است.

اطلاعیه کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۲:۴۱

امیدوارم این طرح مثل سایر طرحها بصورت نصف ونیمه وفرمالیته وروی کاغذ چندروزی اجرا و لغو نشه

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۳:۰۲

سلام و عرض ادب اگر ماشین با پلاک بومی در حاشیه شهر دیگری باشدو بخواهد در طول دوهفته محدودیت از کنار گذر شهری های عبور به شهر خودش وارد شود. آیا مشمول جریمه خواهدشد؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۳:۰۷

یعنی چی اگه ضرورت پیش بیاد بعد از ساعت ۹ شب تاکسی بگیرید ؟ مثلا بچه آدم تو تب داره میسوزه ما با خیال راحت دنبال تاکسی اینترنتی باشیم ؟ اگه قرار بشه چند جا بریم چی ؟ مگه میشه از ماشین خودمون استفاده نکنیم

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۰۸:۲۳

دقبقا

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۳:۱۱

با سلام اینجانب دارای خودرو با پلاک شهرستان میباشم . در صورتی که هم ساکن با مدرک اجاره نامه منزل هم مجوز گردشگری و مسافرتی به نام خود هستم و اجارنامه شرکت هم دارم . سوال اینکه با توجه به مدارک شغلی و سکونت در تهران چه راهکاری جهت جریمه نشدن وجود دارد ؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۳:۳۵

طرح از شنبه قراره اجرا بشه اما تازه اعلام میکنن که هنوز سازو کار تردد خودروهای مجاز پس از ساعت ۲۱ در حال طراحی هست؟!!!!. واقعا جای سوال هست که چرا سازوکار طراحی نشده طرح اجرا میشه بمانند که قطعا حین اجرا هم خیلی مشکلات دیگر هم مشخص میشه

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۳:۳۸

سلام، با توجه به وضعیت وخیم کرونا، متاسفانه فعالیت یک سومی پرسنل ادارات و سازمان های دولتی، موجب ازدحام و تجمع ارباب رجوع در سازمان ها و ادارات دولتی شده است و علت آن هم نبود پرسنل برای پاسخگویی و حل و فصل مشکلات آنها میباشد. مسئولان محترم درنظر داشته باشید که در این شرایط اقتصادی مردم برای پیگیری پرونده و مشکلاتشون مجبورن به ادارات مراجعه کنند. برای جلوگیری از ازدحام و خطر کرونا بجای کاهش ساعت کاری و دورکاری ، باید ساعات کاری ادارات و سازمان ها افزایش یاید و کارمندان یه صورت شناور در ساعات محنلف شیفت بندی شوند و در کنار آن نیز تا حد امکان خدمات اینترنتی شود اینترنتی که پاسخگویی داشته باشد . اینجانب با توجه به اقتضا شغلی باید در هیات و جلسات ادارات مالیات و تامین اجتماعی حضور داشته باشم، متاسفانه با وجود وضعیت وخیم کرونا همچنان این ادارات جلسات را بصورت حضوری برگزار میکنند خواهشمند است یا جلسات و هیات ها را بدون جریمه کردن به تعویق بیاندازید و آن را ابلاغ کنید و یا اینکه بصورت اینترنتی برگزار نمایند. لازم به ذکر است طرح ها و محدودیتهای کرونایی زمانی موفق است که زیرساخت آن هم فراهم شده باشد.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۷:۲۵

سلام ، ادارات و دفاتر بیمه مشکل من هم هست

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۴:۰۴

با آنچه در این مصاحبه گفته شده مطمئن باشید اجرای این طرح میتواند مشکلات و اعتراضاتی ایجاد می کند چرا باید طرحی احرا شودکه شیوه نامه اجرای بسیاری از بندهای آن مشخص نیست

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۴:۱۵

مطمین باشین بخش خصوصی کارکنانش رو مجبور می کنن بیان سرکار

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۴:۴۴

تردد داخل استانی آیا آزاد هست یا خیر؟ کارگاه ما چهاردانگه هست و ما میتونم با ماشین شخصی بروم یا جریمه میشم.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۴:۴۵

یه مورد دیگه اینکه الان وقتی اعلام کردن که ادارات و بانکها باز هستن امثال من که تو شرکتهای خصوصی هستیم باید بریم سرکار ؛ ما وقتی تعطیل میشیم که بانکها و ادارات تعطیل باشن دقیقا مثل جمعه ها ؛ و با توجه به اینکه با یک سوم میخان کار کنن ازدحام مردمی شکل میگیره

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۴:۴۶

من هشتگرد زندگی میکنم و محل کارم تهران هست، آیا با ماشین خودم میتونم به محل کارمون بیایم یا خیر؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۰۱:۵۷

هشتگرد اگر جزء استان البرز باشد، مشکلی نیست، ولی اگر جزء استان قزوین باشد، نمی تواند وارد استانهای البرز و تهران شود.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۴:۵۵

اگر پلاک غیربومی قبل از محدودیت ها وارد شهر دیگری شده باشد در ایام محدودیت قصد بازگشت به شهر خود داشته باشد امکانپذیر است؟ تردد تاکسی های خطی بین شهری از تهران به شهرهای استان های دیگر مجاز است؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۵:۱۷

آقا من الان یک هفته است انزلی هستم و پلاک ماشینم تهران هست و قصد برگشت دارم از جاده چالوس چاره چیه

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۶:۴۰

تا فردا شب وقت هست بیا برادر

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۵:۱۸

کارگاه های ساختمانی هم تعطیلند؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۵:۲۳

کارمندان وکارگران شرکتهای خصوصی کرونا نمیگیرند که نه دورکار شدن و نه شیفت بندی ؟ تکلیف شرکتها و ادارات خصوصی چیه؟ آیا دولت برنامه حمایتی دارد که بدون اینکه امنیت شغلی این افراد به خطر بیفتد، آنها هم دورکار یا شیفتی کار کنن

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۵:۴۴

تکلیف چکهای کشیده شده که به بانک میرود چیست؟عزیزان دولتی اصلا به فکر بخش خصوصی نیستند،براحتی میشد زمانی برای سرآمد تاریخ چکها طبق یک ساز و کار دقیق،و ابلاغی اقدام بشود،مردم اعتبار و ابرو دارند،این وضعیت بسیار بد است

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۵:۵۲

وضعیت دادگاه ها را هم اعلام بفرمائید من وقت دادگاه دارم و وکیلم شهرستان هست؟ چه کنم؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۵:۵۷

یک جوری نوشته‌اید همه‌چیز که فکر کردیم واقعاً جواب داده‌اید. متأسفانه طرح دولت درباره‌ی تعطیلی شرکت‌های خصوصی و کارمندان بسیار مبهم و گیج‌کننده است. مگر می‌شود بانک‌ها باز باشند و شهر تعطیل باشد؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۵:۵۷

سلام و عرض ادب از شما تقاضا میکنم به صورت خیلی جدی و سخت گیرانه با کمک نیروی انتظامی، گشتهای تعزیرات یا حتی گشتهای مخصوص و نیروهای بسیج به صورت گسترده و جدی به تعطیلی مغازه ها نظارت کنید همین الان شش به بعد نمیبندن ممنونم

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۹:۴۷

شما حتما کارمندی و بدون حضور در محل کار حقوقت رو میگیری.... بدون حمایت دولت از کاسبی های کوچک محال بتونن قرنطینه کنند.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۷:۱۶

سلام منع تردد از ساعت 21 تا 4 صبح است و مابقی ساعت ها مشکلی نیست اما در مورد موتورسیکلت باید بپرسم که تکلیف اونها چی میشه؟ فکر نمیکنم بتونن موتور ها رو کاری بکنن

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۸:۱۹

سلام من کارمند شر کت خصوصی هسم ماشینم پلاک کرج هست ومجل کارم شهر ک صنعتی شمس اباد خانه من تهران در حاشیه امام حسین {ع} است باید چه کنم

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۱۹:۴۰

اخر مثل طرح پلیس نشه که قرار بود برای بین جاده ها اجرا بشه اما لغو شد 🤣🤣🤣🤣

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۲۰:۰۵

سلام وقت بخیر. من هفته آینده آزمون آیین نامه رانندگی دارم و محل سکونتم کرج هست که وضعیت قرمزه آیا برگزار میشه؟ حتی آموزشگاه هم نمیدونه

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۲۱:۳۲

سلام این طرح بیشتر شبیه جیب مردم را به اسم جریمه برای سلامتی خالی کردنده مگه کرونا شب فعالیت داره

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۲۱:۴۱

پلاک خودروی من متعلق به قم است و چند سالی است ساکن اصفهان هستم. آیا در صورت تردد جهت رفتن به سر کار جریمه خواهم شد؟ در صورتی که چنین وضعیتی وجود داشته باشد و افراد مشابه من ناچار به استفاده از تاکسی باشند، با این امر احتمال ابتلا به ویروس و ترویج آن را افزایش خواهد داد.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۲۱:۵۸

سلام تکلیف ما راننده های وانتی که بارهای کوچیک رو جابجا می کنیم و پلاکمون هم شخصی هست،برای تردد شهر به شهر چی میشه؟ ممنون

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۲۲:۰۶

سلام من اگه بخوام تا پادگان جوادنیا نزدیک قزوین برم جریمه میشم یا نه اخه یجا گفتید کسانیکه وارد شهر میشن جریمه میشن جاده رو کار نداریم یجای دیگه گفتید کسانیکه از شهر خودشون خارج بشن جریمه میشن بلاخره تکلیف چیه یه طرحی داده شده همین الان هزاران ایراد داره

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۲۲:۱۹

اگر شخصی با پلاک غیر بومی از شهر قرمز به شهر خودش برگرده آیا جریمه میشه؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۲۲:۳۹

سلام وسیله نقلیه ام نمره تهران است. خودم ساکن کرج هستم. محل کارم (که شرکتی تولیدی می باشد) حومه قزوین است. آیا مجاز به تردد به محل کارم هستم؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۲۲:۴۴

خدا کنه طرحشون خوب باشه

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۲۲:۵۵

ما خونمون بابل محل کارمون ساری. با ماشین خودمون به دلیل کرونا میریم و میایم. الان تکلیف چیه حداقل استان به استان رو ممنوع کنین. شهر به شهر که شدنی نیست

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۲۲:۵۹

آیا ماشینهای بار بری هم توقیف میشه؟ چون من میخوام تو همین چند روز محل زندگی مو تغییر بدم و از اراک به دماوند سفر کنم. تکلیفم چیه آیا میتونم؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۲۳:۲۲

خدا قوت...پلاک لواسانات با شهر تهران متفاوته.تکلیف کسانی که باید از لواسون به تهران بیان تا سرکار حاضر بشن چیه؟؟آیا حومه‌ی شهر تهران هم شامل این قوانین میشه؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۲۹ ۲۳:۲۳

میگن اگه مسولی موافقت نکرد شکایت کنید ولی آخرش کاری میکنن شکایت رو پس بگیری. به نظر من باید تو نامه قید بشه مثلا اینایی که بچه زیر ۶سال داشتند سری قبل ارگان ما می گفت نه قبول نیست.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۰۰:۰۸

من نانوا هستم و کشیک شیف کاری ساعت 17 الی 22 هست و اتحادیه هیچ معرفی نامه ای نمی‌دهد برای سازمان صمت که برگه تردد صادر بشه تکلیف ما چیست؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۰۰:۳۱

. یعنی چی????? دولت خودش را باز نگه داشته بازار را تعطیل میگه مغازه ها بسته باشند اما بانک ها باز باشند تا چک ها را برگشت بزنند. فردا طرح شروع میشه . میگه تمهیداتی برای ثبت پلاک خودرو های ضروری چیده می شود...!!!!

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۰۰:۴۶

ورود افرادیکه مریض دارند و باید برای درمان به تهران سفر کنند به چه شکل است؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۰۱:۰۸

۷سلام ماشین من نمره کرج هست و قم زندگی می کنم آیا در طول این دو هفته اگر با ماشین تردود کنم جریمه میشم

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۰۱:۳۷

سلام، ایا بعد از یکم آذر خودرو پلاک بومی تهران، اجازه خروج از شهر امل را دارد؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۰۲:۲۴

اگر کاری داشتی در شهر دیگه مثلا یک روز تکلیف چیه

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۰۵:۱۱

خیلی هم خوبه

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۰۸:۳۵

باسلام ما شهرستانی هستیم دیروز جواب آزمایش و سونو پدرم رو. گرفتیم ولی خیلی نگران کننده و نیاز به بررسی بیشتر داره و حتما باید بریم مشهد میخواستم بدونم با این وضعیت منع تردد ما چطوری پدرم رو ببریم آیا ماشین های خطی بین شهری یا اتوبوس‌ها خم شامل منع تردد می‌شوند؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۰۸:۵۹

سوپری و بانک باز باشه چ فرقی میکنه در روز 10 تا مشتری تو مغازم میاد. اونجایی ک نباید مکان زیارتی باز میکردن باز کردن افتضاح کردن ب وضعیت کرونا الان ک همه گیر شده بفکر شدن؟ حقوق کارمندارم قطع کنین ببینم داد اونام درنمیاد کرایه مغازه کرایه خونه چک سر برج از کجا بیارم شانس گرفتن کرونارم نداریم والا بخدا خسته شدیم از این وضعیت

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۱۰:۲۱

آقا یه نفر بیاد جواب بده تکلیف تردد پلاک های شهرستان در طول روز، به غیر از استان البرز، تو تهران چیه؟ مثلا پلاک قم که ساکن تهران است طول روز میتونه تردد کنه؟ یا جریمه میشه؟ این سوال خیلی هاست، تو نظرات پایین هم هست، لطفا یه جواب از مسئولین بگیرین. ممنون

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۱۰:۴۶

سلام الان همه کشور مبنا طرح شهر به شهره فقط تهران استانی شد؟ یعنی می تونیم بین شهرهای تهران و اسلامشهر تردد داشته باشیم در طول روز؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۱۱:۵۱

با سلام این تعداد مشاغل که در سطح یک قرار گرفته حدود ۷۰درصد مشاغل کشوره پس اسم تعطیلی و قرنطینه دو هفته معنا نداره .

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۱۲:۲۵

به اطلاع می رسانیم بعضی از مدیران کل استانها نسبت به سلامتی کارکنانشان بی تفاوتند و مصوبات ستاد کرونا را اجرا نمی کنند بعنوان مثال هنوز به کارکنان ابلاغ نکرده اند که یک سوم آنها در محل کار حضور یابند. خواهشمندیم با این مدیران متخلف برخورد شود و از پست مدیریت برکنار شوند.

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۱۳:۲۹

من ساکن تهران هستم ولی پلاک ماشینم به خاطر شناسنامم قزوین هست.حالا چیکار کنم توی تهران؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۱۳:۴۷

آیا پلاک تهران که در استان البرز ساکن هستند می توانند در کرج تردد کنند ؟

avatar
۱۳۹۹-۰۸-۳۰ ۱۴:۵۶

تاکسی اینترنتی مجازه ولی خودروی شخصی نه. تصورش رو بکنید. یکی کرونا گرفته با تاکسی اینترنتی میره بیمارستان. بعد یه ساعت بعد زنی که حامله است با اون حال بدش با همون تاکسی اینترنتی و دقیقا رو همون صندلی به بیمارستان منتقل میشه. حالا خودتون قضاوت کنید احتمال ابتلای اون زن کمه؟ حالا اگر هرکدومشون با خودروی خودشون میرفتن احتمال ابتلا چی بود؟