بهنام فر در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه مدت زمان اجرای این طرح پنح ساله است، افزود: تا سال ۱۴۰۰ باید هر سال ۱۰ هزار راس دام استان تحت پوشش این پروژه قرار می گرفتند.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف اجرای این طرح افزایش میزان بره زایی در میان دام ها است، ادامه داد: طبق اجرای این طرح باید راندمان بره دهی از هفت دهم درصد به ۱.۷ درصد و از سوی دیگر طول دوره پروار نیز تا ۱۰۵ روز برسد.
بهنام فر اظهارکرد: افزایش میزان تولید گوشت تا تولید ۲۴۰ تن گوشت قرمز در سال از دیگر از هداف اجرای این طرح است که با ۳۰ هزار راس دامی که تحت پوشش قرار گرفته تاکنون ۱۰ درصد به میزان تولید گوشت قرمز دام سبک استان افزوده است.
به گفته وی میزان تولید گوشت در کشور طی سال ۸۳۰ هزار تن در این استان ۱۵ هزار و ۲۴۰ تن است که هدف از اجرای این طرح افزایس میزان بره زایی و تولید گوشت قرمز تا ۵۰ درصد است.
این مقام مسئول بیان کرد: پیش بینی اشتغال ۲۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۴۰۰ نفر به صورت مستقیم از دیگر اهداف اجرای این طرح است.
انتهای پیام
نظرات