علی فتحاللهی در گفتوگو با ایسنا در خصوص نظارتها بر اجرای پروتکلهای ستاد ملی مبارزه با کرونا در مرکز گیلان، اظهار کرد: از عصر روز گذشته، ۲۰ آبانماه براساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، علیرغم میل باطنی مجبور هستیم از فعالیت برخی صنوفی که سبب ازدحام بیشتر افراد میشود، بعد از ساعت ۱۸ جلوگیری کنیم.
فرماندار شهرستان رشت افزود: این اصناف در قالب چهار گروه دسته بندی شدهاند که سه گروه براساس این مصوبه باید کاملا بعد از ساعت ۱۸ تعطیل شوند. تنها گروه اول که شامل نانواییها، مراکز درمانی، سوپرمارکتها، قصابیها، مرغ فروشیها، مراکز خرید بزرگ میشوند، میتوانند بعد از ساعت ۱۸ خدمات ارائه دهند.
فتحاللهی بیان کرد: یک اکیپ متشکل از اصناف، اماکن، فرمانداری، بهداشت و تعزیرات بر روند اجرای این مصوبه نظارت دارند و با متخلفین برابر قانون برخورد میشود.
رئیس ستاد کرونای شهرستان رشت ادامه داد: تمام تلاشمان این است که ابتدا با همراهی مردم و رعایت پروتکلهای بهداشتی و عدم حضور غیرضرور در امکان شلوغ، بتوانیم زنجیره انتقال ویروس را کنترل کنیم اما در صورت عدم توجه به مصوبه ستاد مبارزه با کرونا در گام اول تذکرات لازم، ارشاد و راهنمایی انجام میگیرد و در بار دوم اخطار کتبی و در صورت تکرار برای بار سوم واحد صنفی متخلف پلمب میشود.
فرماندار شهرستان رشت با تاکید بر اینکه مباحث معیشتی و سلامت از مهمترین دغدغههای جامعه است، گفت: مطمئنا مسئولین به تعطیلی مشاغل و به تبع آن جلوگیری از کسب روزی حلال افراد جامعه راضی نیستند، اما برای قطع زنجیره بیماری ناگزیر از انجام آن هستیم.
فتحاللهی با تاکید بر نقش غیرقابل انکار رسانهها در آگاهی بخشی به جامعه، تصریح کرد: با همکاری رسانهها میتوان آموزش عمومی را افزایش داده و خطرات ناشی از این بیماری را بیش از پیش به اطلاع عموم مردم رساند.
وی در پاسخ به این سوال که برخی از اصناف با این عنوان که هنوز ابلاغ رسمی دریافت نکردهاند، به فعالیت خود بعد از ساعت ۱۸ ادامه میدهند، در این خصوص چه تدابیری باید اندیشید؟ تصریح کرد: به علت تعدد نهادها و همچنین شرایط بحرانی حاضر، اصناف و سایر مراکز نباید منتظر ابلاغ رسمی باشند زیرا وقتی از رسانههای رسمی و مراجع معتبر تصویب و بارها و بارها مورد تاکید قرار گرفته است، ملزم به اجرای مصوبات هستند.
انتهای پیام
نظرات