رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز عصر سه شنبه در وبینار دوازدهمین کنگره قلب و عروق و پنجمین همایش مداخلات پیچیده قلبی، این رویدادها را به دلیل برگزاری منظم چندین ساله، از نقاط درخشان دانشگاه علوم پزشکی شیراز دانست.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی علوم پزشکی شیراز، دکتر مهرزاد لطفی افزود: شیوع بیماری چاقی به ویژه در جوانان و نوجوانان روز به روز افزایش می یابد که باید به آن توجه ویژه داشت، زیرا چاقی زمینه و مقدمه بسیاری از بیماری های جبران ناپذیر است.
او با اشاره به اهمیت دستاوردهای برگزاری این رویدادهای علمی، بر حمایت مجموعه دانشگاه از فعالیت های تحقیقاتی گروه های قلب و عروق و همکاری دانشکده مجازی دانشگاه برای توسعه آموزش به دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور اعلام آمادگی کرد.
رئیس دانشگاه اضافه کرد: از ابتدای شیوع کروناویروس تاکنون ۱۹۶ نشست ستاد دانشگاهی مدیریت کروناویروس در دانشگاه برگزار شد که با هزار و ۵۰۳ مصوبه همراه بود و جزو اولویت های دانشگاه در بحران کرونا به شمار می رود.
لطفی افزود: در نشست های روزانه ستاد دانشگاهی مدیریت کروناویروس، به عنوان یک قرارگاه علمی و لجستیکی، ضمن تبادل نظر در خصوص وضعیت شیوع بیماری، روند ابتلا و فوت ناشی از کووید۱۹، تصمیم گیری و تصویب مصوبات و بررسی شرایط مناطق پرخطر استان، با حضور اساتید دانشگاه انجام می شود.
او مراکز منتخب درمان سرپایی کروناویروس را نقطه قوت شیراز عنوان کرد و افزود: این مراکز با ارایه خدمت روزانه به بیش از دو هزار مراجعه کننده، در بیماریابی و کاهش بار مراجعه به بیمارستان ها تاثیر بسیاری دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به گزارشات اپیدمیولوژیک کرونا در استان فارس به عنوان یکی دیگر از محورهای این نشست، از انتشار چهاردهمین گزارش اپیدمیولوژیک وضعیت کرونا در استان فارس خبر داد و آن را اقدامی ویژه در سطح کشور برشمرد.
لطفی در این نشست ویدئوکنفرانسی، در خصوص تاثیر کووید۱۹ بر زندگی مردم جامعه، عملکرد مراکز آزمایشگاهی تشخیصی کروناویروس، مراکز منتخب درمان سرپایی کروناویروس، آمار مبتلایان و موارد مرگ و میر ناشی از کروناویروس، میزان بروز موارد تجمعی موارد جدید بیماران کرونا در ایران و استان، آمار فوت به تفکیک بیماری، میزان ابتلای پزشکان، پرستاران و کارکنان مجموعه دانشگاه و میزان کشندگی کرونا در ایران و فارس توضیحاتی ارایه داد.
رئیس مرکز تحقیقات بیماری های قلب و عروق دانشگاه علوم پزشکی شیراز و رییس کنگره دوازدهمین کنگره قلب و عروق خاورمیانه و پنجمین همایش مداخلات پیچیده قلبی نیز گفت: دوازدهمین کنگره قلب و عروق خاورمیانه و پنجمین همایش مداخلات پیچیده قلبی به دلیل شیوع کروناویروس به صورت وبینار برگزار می شود که باید از این تجربه استفاده کرد و تهدید کرونا را به فرصت تبدیل کنیم.
دکتر محمدجواد زیبایی نژاد افزود: استفاده از شبکه های اجتماعی و مجازی برای برگزاری نشست ها و تمرکز بر علم و پژوهش، فرصتی است تا در آینده همایش ها، سمینارها، کنگره ها و جلسات به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شود.
او با بیان اینکه در این وبینار گروه های بالینی قلبی و عروقی مانند پزشکان متخصص، جراحان قلب، بیهوشی قلب، گروه های تخصصی اکو، الکترولوژیست ها، کارشناسان پرستاری، تغذیه، طب و ورزشی و رشته فیزیوتراپی قلب حضور دارند، اضافه کرد: در این وبینار علاوه بر مطالبی در زمینه های پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری های قلبی و عروقی مطابق با آخرین یافته های علمی، به موضوعات مربوط به بیماری کووید۱۹ و ارتباط آن با بیماری های قلبی و عروقی و فعالیت هایی که از سوی دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری کرونا انجام شده نیز پرداخته می شود.
زیبایی نژاد هدف از برگزاری این کنگره ها را مشارکت، همفکری و تبادل تجربیات علمی مراکز تحقیقاتی داخلی و خارجی عنوان کرد.
او با قدردانی از تمامی دست اندرکاران و شرکت کنندگان در این کنگره و تقدیر از حمایت رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در برگزاری این کنگره گفت: وبینار امسال، با حضور دانشگاه های علوم پزشکی و مراکز تحقیقاتی مهم کشور که در زمینه بیماری های قلب و عروق فعالیت دارند، برگزار می شود، همچنین سخنرانانی از دانشگاه های علوم پزشکی کشور و خارج از کشور نیز در این وبینار حضور دارند.
دوازدهمین کنگره قلب و عروق خاورمیانه و پنجمین همایش مداخلات پیچیده قلبی به صورت وبینار، امروز سیزدهم آبان با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز آغاز به کار کرد.
انتهای پیام
نظرات