جعفر گنجخانلو در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح یاریگران زندگی، اظهار کرد: طرح یاریگران زندگی در ۵۵۰ آموزشگاه استان با تاکید بر آموزش مهارتهای زندگی و پیشگیری از سوء مصرف مواد برای دانشآموزان، اولیا و کارکنان مدارس اجرا شد که بر اساس ارزیابیها استان برتر کشور، شناخته شده است.
وی افزود: طرح یاریگران زندگی، اقدامی فرهنگی و پیشگیرانه در جامعه و با اولویت آموزش و پرورش است که همه مقاطع تحصیلی از پایه اول ابتدایی تا آخر متوسطه را شامل میشود. در این طرح آموزشها بهصورت همزمان برای سه گروه تاثیرگذار در نظام آموزشی شامل دانشآموزان، والدین و اولیای مدارس ارائه میشود.
این مسئول ادامه داد: بیشترین تلاش در اجرای این طرح، ایجاد حساسیت در عموم جامعه و مسئولیتپذیری و هویتبخشی بهویژه در حوزه کودکان، نوجوانان و جوانان نسبت به این موضوع است.
گنجخانلو با بیان اینکه درمان و مقابله با اعتیاد بسیار هزینهبردار و زمانبر است، تصریح کرد: امید است تا با آموزش و توانمندسازی بتوان در بلندمدت سیاست پیشگیرانه و فرهنگسازی مناسب را در زمینه مبارزه با مصرف موادمخدر و اعتیاد در پیش بگیریم.
معاون پرورشی و فرهنگی ادارهکل آموزش و پرورش استان زنجان، یادآور شد: هدف اصلی این طرح کاهش تمایل و خودداری از تجربه مصرف مواد و پیشگیری از آسیبپذیری و بروز اعتیاد در دانشآموزان مدارس سراسر کشور است.
این مسئول خاطرنشان کرد: طرح یاریگران زندگی طرحی دانشآموز محور است و تاثیر همسالان بر یکدیگر، امری اجتنابناپذیر است و در این طرح مسئولیتپذیری و پیشگیری از آسیبها در دانش آموزان نهادینه میشود.
انتهای پیام
نظرات