• شنبه / ۱۰ آبان ۱۳۹۹ / ۰۰:۰۷
  • دسته‌بندی: تجسمی و موسیقی
  • کد خبر: 99081005586
  • خبرنگار : 71625

پایان جشنواره موسیقی جوان با یادی از شجریان + اسامی برگزیدگان

پایان جشنواره موسیقی جوان با یادی از شجریان + اسامی برگزیدگان
سیزدهمین جشنواره موسیقی جوان

اختتامیه چهاردهمین جشنواره ملی جوان با یادی از محمدرضا شجریان و معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.

به گزارش ایسنا، اختتامیه چهاردهمین جشنواره ملی موسیقی جوان، شامگاه نهم آبان ماه به علت شیوع ویروس کرونا به صورت آنلاین در تالار وحدت برگزار شد. در این دوره از جشنواره ۲۳۵۰ خواننده و نوازنده در گروه‌های سنی الف، ب و ج و در شاخه‌های موسیقی دستگاهی، کلاسیک و نواحی به رقابت پرداختند.

حسین علیزاده، عضو هیات داوران چهاردهمین جشنواره موسیقی جوان در بخش اول این برنامه بیان کرد: افرادی که با شوق در این جشنواره شرکت می‌کنند به ما امید می‌دهند که این جشنواره را ادامه دهیم. این جشنواره کمبودها و حسن‌های زیادی دارد که با هم‌فکری و نظر همه دوستان شرکت‌کننده می‌توانیم جشنواره را به حالت ایده‌آل برسانیم. واقعاً جای تبریک و تشکر دارد که انجمن موسیقی ایران در این شرایط جشنواره را برگزار کرد و اجازه نداد روند برگزاری جشنواره متوقف شود.
او ادامه داد: من در مرحله اول نسبت به اجراها انتقاد داشتم و کیفیت اجراها برای من رضایت‌بخش نبود ولی جالب است که شرکت‌کنندگان بخش نهایی در این مدت کوتاه توانسته بودند پیشرفت کنند و کیفیت خوبی را از خودشان ارائه بدهند. ما در قضاوت‌ها گاهی حیف‌مان می‌آمد که فقط سه برنده اعلام کنیم و به همین خاطر در برخی از بخش‌ها تعداد برندگان بیشتری را اعلام کردیم.
علیزاده اظهار کرد که «واقعیت این است که همه بچه‌ها وقتی به مرحله نهایی می‌رسند برنده هستند. یک شرایطی پیش می‌آید که همه نمی‌توانند برنده این جشنواره باشند ولی قصد ما اعلام برنده یا بازنده نیست. هدف حضور جوان‌ها در این جشنواره و کسب تجربه است.»
این هنرمند همچنین بیان کرد: جشنواره امسال در زمینه خلاقیت نتایج بسیار خوبی داشته است، من خودم راغب هستم که بخش خلاقیت را به‌عنوان یکی از بخش‌های عمده جشنواره در نظر بگیریم تا بچه‌ها از خودشان اثر خلق کنند. به نظرم اگر ما این بخش را گسترش بدهیم نتایج بهتری خواهیم گرفت. گاهی در جشنواره استعدادهای عجیب و غریبی پیدا می‌شوند که ما می‌گوییم ای کاش استاد یا معلم این جوان‌ها را می‌دیدیم و به آن‌ها می‌گفتیم مثلاً در این مسائل دقت بیشتری کنند.

او با بیان اینکه بچه‌ها از ابتدا باید درست آموزش ببینند چون تصحیح کردن تکنیک بچه‌ها، بسیار سخت‌تر و حتی غیرممکن است، ادامه داد: هنرجویان از اول باید با مشاوره خوب، معلم‌های خوب انتخاب کنند. از تمام معلمینی که در سراسر کشور زحمت می‌کشند و شاگردان به این خوبی تربیت می‌کنند ممنون هستم. دست همه را می‌فشارم و به آن‌ها خسته نباشید می‌گویم. امیدوارم جشنواره در آینده برنامه‌هایش را طوری پیش ببرد که بتواند در یک سمیناری از معلمین سراسر کشور دعوت کرده و آن‌ها را هماهنگ کند تا جشنواره به نتایج بهتری برسد. پیشنهاد من برای دوره‌های بعد، تحول در جشنواره است که امیدوارم این مسئله را بتوانیم با هماهنگی مسئولین انجمن موسیقی پیش ببریم.
علیزاده اظهار کرد: شعار جشنواره برای موسیقی نواحی، اتحاد و همبستگی است، ما برای موسیقی نواحی هیچ نگرانی نداریم که در آینده چه خواهد شد. به نظرم ما در موسیقی نواحی شاهد یک تولد دوباره هستیم. آن موسیقی که در کشور جریان دارد، موسیقی کلاسیک یا سنتی ایرانی، موسیقی کلاسیک غربی و موسیقی نواحی است. این سه موضوع در جشنواره اهمیت دارد. واقعاً در این دوران نتایج خوبی داده است. من از زبان دوستان کلاسیک می‌شنوم که پیشرفت‌ها زیاد بوده است. نکته جالب دیگر اینکه اکثریت شرکت‌کنندگان در تمام رشته‌ها از شهرستان‌ها هستند و این مسئله نشان می‌دهد که همه راغب شده‌اند.
این موسیقیدان با بیان اینکه موسیقی روح را قوی می‌کند، تصریح کرد: شرایط جالب نیست و مرتب خبرهای بد می‌شنویم و موسیقی چیزی است که می‌توان به آن پناه برد. ایران کشور پهناوری از اقوام و فرهنگ‌های مختلف است. در کنار هم قرار گرفتن این فرهنگ‌ها برای ما غنیمت است.
او گفت: در دو دهه گذشته وقتی پییشکسوتان از دنیا می‌رفتند خیلی غبطه می‌خوردیم که دیگر جایگزینی برای آنها نخواهیم داشت ولی جشنواره موسیقی جوان رویدادی بود که می‌توان به آن امید داشت که بتوان سرمایه‌های جدیدی در موسیقی داشته باشیم.

همچنین در ادامه این مراسم، پیام عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی توسط سیدعباس سجادی ـ مجری مراسم ـ قرائت شد. در متن پیام وزیر ارشاد آمده بود: «فرهنگ و هنر این سرزمین پهناور درازای تاریخ و سیر تحولات گونه‌گون، با عزم و همت هنرمندان خود، در اندیشه و جان نسل‌های مختلف تداوم و جریان یافته است. در این میان، هنر موسیقی از گذشته تا امروز در تعامل با جامعه و جهان پیرامون پنجره گفت‌وگو را گشاده‌تر و سیر حرکت فرهنگی را هموارتر کرده است.
جشنواره ملی موسیقی جوان، نمونه‌ای روشن از امید به آینده و فردای موسیقی ایران است که پیشینه فرهنگ موسیقی کشور و میراث‌داری استادان و پیشکسوتان را پشتوانه گران‌سنگ خود دارد. نوجوانان و جوانانی که با شوق و امید موسیقی ریشه‌دار فرهنگی را برگزیده‌اند، آموخته‌اند و برای پایندگی و روشن نگه‌داشتن چراغ موسیقی باانگیزه و علاقه تلاش می‌کنند. جشنواره ملی موسیقی جوان، بستری است برای شناسایی استعدادهایی که موسیقی دستگاهی، نواحی و کلاسیک را از استادان آموخته و پاس می‌دارند و فردای روشن موسیقی کشور را با آواها و نواهای امروز خود نوید می‌دهند.
اگرچه شرایط اخیر جهان و جامعه متأثر از بیماری کووید-۱۹ موجب شد حضور جوانان در چهاردهمین جشنواره ملی موسیقی جوان به شکل مرسوم ممکن نشود، اما اجراهای جوانان در تجربه‌ای جدید در فضای مجازی یادگاری است که در تاریخ موسیقی این کشور ثبت خواهد شد.
از استادان و داوران چهاردهمین جشنواره ملی موسیقی جوان، برگزارکنندگان و نوجوانان و جوانانی که در این دوره جشنواره همراهی و همکاری داشته‌اند، صمیمانه قدردانی می‌کنم.»


سید مجتبی حسینی ـ معاون امور هنری ـ نیز در اختتامیه جشنواره جوان بیان کرد: جشنواره جوان به اظهار نظر اساتید امسال علیرغم شرایط، از کیفیت و نفس نیفتاد بلکه با قدرت برگزار شد. جشنواره‌ها فرصت استعدادیابی هستند. این جشنواره فرصت مغتنمی برای پیوند دیروز و فرداست. در آینده این جشنواره قوت بیشتری خواهد گرفت و دنیا تشنه هنری خواهد بود که در ایران در جریان است. ما به شما آینده‌سازان امیدواریم و توفیق شما را از خداوند خواستاریم.

در ادامه‌ی مراسم اختتامیه چهاردهمین جشنواره موسیقی جوان، جمعی از استادهای موسیقی به صحبت درباره محمدرضا شجریان، استاد فقید آواز ایران پرداختند.


حسین علیزاده درباره محمدرضا شجریان گفت: آقای شجریان از وقتی که کار هنری‌ خود را شروع کرد، شکوفا شد. همه اذعان داشتند که پدیده‌ای ظهور کرد. در تمام سفرها و همکاری‌هایی که با هم داشتیم، اگر  قرار بود چیزی بر او تحمیل شود، نمی‌پذیرفت؛ به همین علت شاید چنین کسی به ذائقه هر کسی خوش نیاید. شجریان نشان داد باغبان موسیقی ایران است. جریان آزاده بود. اکنون هر صدا و آوازی از او می‌شنوم هر بار به این فکر می‌کنم که می‌توان چیز جدیدی از کارهایش برداشت کرد و کارهایش همیشه ماندگار خواهد بود. بار غمم خیلی سنگین است ولی بار عشقم از او پر است.

داریوش پیرنیاکان، آهنگساز و نوازنده نیز بیان کرد: از من سوال شد که کدام کار شجریان شاهکار او است؟ به نظر من زندگی او شاهکار او است؛ چون زندگی‌اش از کار هنری‌اش جدا نبود. در تمامی دوران کاری او با حرف‌هایی که زد و مواضعی که گرفت تماما بر اساس خرد بود. در کار هنری شجریان جای گفت و گو وجود ندارد. او ذاتا خاکی بود.

حمیدرضا نوربخش ـ خواننده و مدیرعامل خانه موسیقی ـ هم درباره محمدرضا شجریان گفت: ایشان میراث بسیار متکثری از خود باقی گذاشت که نشان می‌دهد او همیشه وجود خواهد داشت و همه می‌توانند همیشه از وجودش بهره ببرند. او آواز ایران را چندین مرحله ارتقاء داد.

داوود گنجه ای، نوازنده باسابقه کمانچه محمدرضا شجریان را چنین توصیف کرد، او هنرمندی چند وجهی بود. به بزرگتر خود خیلی احترام می‌گذاشت. شجریان را خدا عزیز کرد و کار او در همه دنیا بررسی می‌شود. او خدمتی به ایران کرد که اسم او همیشه خواهد بود.
حسین بهروزی نیا، آهنگساز نیز گفت: شجریان در کار خود و هر چیزی دقیق بود و هر کاری را به بهترین نحو ادامه می‌داد.

اردشیر کامکار، نوازنده هم اظهار کرد: احساس می‌کردم او اتاق فکری دارد که تعیین می‌کرد در چه شرایطی چه چیزی بخواند. او شرایط اجتماعی و سیاسی را که مردم در آن زندگی می‌کردند، می‌شناخت و می‌دانست باید چه بخواند.

اختصاص جایزه‌ای با نام شجریان در جشنواره‌های موسیقی

سخنران بعدی هومان اسعدی ـ دبیر چهاردهمین جشنوارۀ ملی موسیقی جوان ـ بود که برای هشتمین سال پیاپی دبیری این جشنواره را برعهده داشت.

دبیر جشنواره ملی موسیقی جوان گفت: پیش از هر چیز بر خود واجب می‌دانم که یادی کنم از بزرگمرد جاودانۀ موسیقی ایران‌زمین، استاد محمدرضا شجریان، که ما نیز در نهمین دوره از جشنوارۀ ملی موسیقی جوان افتخار میزبانی و همراهی ایشان به عنوان عضو شوراهای تخصصی را داشتیم، ولی متأسفانه در ادامۀ کار تقدیر یارمان نبود... از طرف خودم و استادان و همکاران گرانقدرم به جامعۀ موسیقی و ملت ایران عمیقاً تسلیت عرض می‌کنم... «با مهر آمد و با مهر رفت، و تا مهر باقی‌ست ــ و تا صوت و سامعه و هنر و انسانیت باقی‌ست ــ یاد و نام و صدای ملکوتی‌اش باقی و جاودان خواهد ماند.»
او در ادامه به اختصاص دادن جایزه‌ای با نام محمدرضا شجریان در جشنواره‌های موسیقی پرداخت و گفت: امیدوارم در آینده و در زمان مقتضی جایزه‌ای ویژه به نام و یاد ایشان، به‌گونه‌ای که شایسته و درخورِ شأن و منزلتِ این بزرگمرد تاریخ موسیقی ایران و جهان باشد، در همین جشنواره یا رویدادهای مشابه تدارک دیده شود.
اسعدی اضافه کرد: همان‌طور که مستحضرید، به‌دلیل شرایط جهانی و عالمگیرِکرونا، در این دوره از جشنواره با وضعیت پیچیده‌ و پُر چالشی مواجه بودیم، همچنین رویدادهای مشابه در جهان هم با چالش‌هایی از همین قبیل روبه‌رو بوده‌اند. اما، علی‌رغم تمام این پیچیدگی‌ها، با حمایت و همکاری مسئولین محترم وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، همکاران عزیزم در انجمن موسیقی ایران و به‌ویژه استادان گرانقدر، این دوره از جشنواره نیز به‌طور شایسته‌ای برگزار شد. در هر حال توانستیم امسال بیشترین تعداد شرکت‌کننده را جذب کنیم (حدود ۲۴۰۰ شرکت‌کننده) که از تمامی ادوار پیشین جشنواره تعداد بیشتری بوده است و این مهم حاکی از بارقه‌های امیدی‌ است که علی‌رغم این وضعیت، امید به زندگی و نقش موسیقی در تحمل این شرایط و امیدبخشی به آینده قابل توجه بوده است. در مرحلۀ نهایی نیز شاهد اجراهای بسیار درخشان و چشم‌گیری بودیم.

محمد اله‌یاری مدیرکل دفتر موسیقی نیز به چهاردهمین جشنواره ملی موسیقی جوان پیامی داده بود که متن این پیام به شرح زیر است: 

«جشنواره ملی موسیقی جوان فرصت مغتنمی برای بیان احساسات و عواطف لطیف جوانان است و امکان شناخت بهتر وضعیت موسیقی و ظرفیت‌های هنرمندان و جوانان و اجرای آثارشان را فراهم می‌کند.
این جشنواره با محوریت موسیقی نواحی، دستگاهی و کلاسیک که بنیان و اعتبار فرهنگی دارند، بستر مناسبی است تا داشته‌های ارزشمند هنری جوانان بیان و با نگاه و نظر استادان و هنرمندان پیشکسوت صیغل یابد. جوانانی که جریان آینده موسیقی کشور با حضور و هنر آنان پیش می‌رود. جشنواره ملی موسیقی جوان راهی روشن به آینده موسیقی ایران است که به شایستگی می‌تواند هویت فرهنگی، دینی و موسیقایی ما و پویایی جوانان را در موسیقی ارائه کند. اعتبار و جایگاه جشنواره با مشارکت و همراهی استادان شاخص موسیقی در داوری و روند منظم برگزاری جشنواره تثبیت شده است.
چهاردهمین جشنواره ملی موسیقی جوان علی‌رغم شیوع ویروس کرونا با استقبال و اشتیاق هنرمندان جوان با شیوه‌ای دیگر برگزار می‌شود و تجربه‌ای متفاوت را در این رویداد رقم می‌زند.
فرصت را مغتنم می‌شمارم و از تلاش‌های دبیر محترم جشنواره، داوران فرهیخته و همکارانم در دبیرخانه و ستاد اجرایی و پشتیبانی جشنواره قدردانی می‌کنم.»

به گزارش ایسنا، در ادامه هیات داورانِ چهاردهمین جشنوارۀ ملی موسیقی جوان، برگزیدگان بخش‌های مختلف موسیقیِ کلاسیک را به شرح ذیل اعلام ‌کرد:

برگزیدگان بخش کُنترباس:

ــ گروه سنی ب:

 رتبه سوم: گشسب‌بانو بحرینی

 رتبه دوم: کورش ملکی

برگزیدگان بخش ویُولا:

هیات داوران از حمیدرضا ساعتچی (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان بخش فلوت:

هیات داوران از پانته‌آ یکتافرید (گروه سنی الف) و راژان بیات (گروه سنی ج) تقدیرکرده و برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم به طور مشترک: روژان فرجی و سعید آوار

رتبه اول به طور مشترک: سروین سیدآقایزدی و دانیال ظهیرالدینی

ــ گروه سنی ب

رتبه سوم: نازنین سلطانی

رتبه دوم: نیوشا شاکری

رتبه اول: فرید شاهسار

ــ گروه سنی ج:

رتبه دوم: کیانا فاطمی‌فر

رتبه اول: علی چوپانی‌نژاد

برگزیدگان بخش ویُلُنسل:

هیات داوران از آوا محرابی (گروه سنی الف) و دریا کشاورزی (گروه سنی ب) تقدیرکرده و برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام کرد:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم : فاطمه شاکری

رتبه دوم: ابوالفضل فریدونی

رتبه اول به طور مشترک: آیدا رجبی و عسل بیگی

ــ گروه سنی ب:

رتبه سوم: عرفان فیجان

رتبه دوم به طور مشترک: هستی علیزاده و جاوید ارجمندی

رتبه اول: رومینا بردبار

ــ گروه سنی ج:

رتبه سوم: امین شناسا

رتبه دوم: مسعود فیروزی‌نژاد

رتبه اول: نوید حمیدی

برگزیدگان بخش گیتار:

هیات داوران برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام کرد:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم به طور مشترک: آرین میررفیعی و علی اسدی

رتبه اول: شهریار محمدیان

ــ گروه سنی ب:

 رتبه سوم: علی براتی

رتبه دوم: محمدامین عسگری

رتبه اول: سیاوش کشاورزی

ــ گروه سنی ج:

رتبه دوم: حامد حدیدی

رتبه اول: عطا رستگار

برگزیدگان بخش ویُلُن:

هیات داوران از ایلیانا هادی‌زاده (گروه سنی الف)، فربد فانی (گروه سنی ب) تقدیر کرده و برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام کرد:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم: کیان بنی‌نجاریان

رتبه دوم: فراز مجدیان

رتبه اول به طور مشترک: محمدرضا بهرامی و امیرحسین عرب‌هنایی

ــ گروه سنی ب:

رتبه سوم به طور مشترک: علی دل‌انگیز و فرداد صدقی

رتبه دوم: اسماعیل طباطبایی

رتبه اول: تارخ سبزواری

ــ گروه سنی ج:

رتبه سوم: حمیدرضا ساعتچی

رتبه دوم: احمد محمدی

رتبه اول: علیرضا اسمعیلی

برگزیدگان بخش پیانو:

هیات داوران برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام کرد:

ــ گروه سنی الف:

رتبه دوم: مهرشاد زیدی

رتبه اول: امیر حمیدیه

ــ گروه سنی ب:

 رتبه سوم: آلین تاشچیان

رتبه دوم به طور مشترک: شاهین معدنی‌پور و بهادر نصیری‌فر

رتبه اول: محمدجواد بهرامی

ــ گروه سنی ج:

 رتبه اول: نارک ابراهیمی

برگزیدگان بخش‌های مختلف موسیقیِ نواحی ایران نیز به شرح ذیل است:

برگزیدگان تکنوازی ضرب زورخانه:

هیات داوران از علی حسین‌زاده (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان بخش موسیقی گیلان و تالش:

برگزیدگان بخش آواز:

هیات داوران از امیرحسین دفاعی (گروه سنی ب) و شعبان شعبان‌زاده (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی تنبوره:

هیات داوران از گیسو قربانی (گروه سنی الف) و شعبان شعبان‌زاده (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان بخش موسیقی کرمان:

برگزیدگان بخش موسیقی آواز و جاریگ:

هیات داوران از یاسین شرفائی(گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی نقاره:

هیات داوران از ابوفاضل نظرپور و علی‌اصغر نظرپور (گروه سنی الف) تقدیر کردند.

برگزیدگان بخش موسیقی قشقایی:

برگزیدگان تکنوازی سه‌تار:

هیات داوران از نکیسا میرزایی (گروه سنی ب) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی کمانچه:

هیات داوران از ایلیا علیزاده (گروه سنی الف) تقدیر کرده و برگزیدگان این بخش را به شرح زیر اعلام ‌کرد:

ــ گروه سنی ج:

 رتبه سوم به طور مشترک: محمدرضا نوروزی و محمدمهدی عشقی

رتبه دوم: ساناز نامداری

برگزیدگان تکنوازی ویلن:

هیات داوران از بنیامین گودرزی (گروه سنی الف) تقدیر کردند.

برگزیدگان بخش موسیقی بختیاری:

برگزیدگان بخش آواز:

هیات داوران از مهدی صادقی  (گروه سنی ب) و محمد پاداری (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی کَرنا:

هیات داوران از رضا خاکزاد (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی نی:

هیات داوران، برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام ‌کرد:

ــ گروه سنی ب:

 رتبه سوم به طور مشترک: عقیل حیدری و علی‌اصغر براتی

رتبه دوم به طور مشترک: جاوید جمالی و محمدرضا چریکی

برگزیدگان بخش موسیقی کتول:

برگزیدگان بخش آواز:

هیات داوران از محمدامین ترابی (گروه سنی الف) و محمدامین لطفی (گروه سنی ب) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی دوتار:

هیات داوران از فاطمه اصفهانی (گروه سنی ج) و احمدرضا برزگر و سروش فغانی و نریمان علمشاهی  (گروه سنی الف) و محمد ایمانی و حسین انصاری و محمدرضا حسینی (گروه سنی ب) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی شمشاد:

هیات داوران از هستی فندرسکی (گروه سنی الف) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی نی:

هیات داوران از محسن ابدالی (گروه سنی ب) تقدیر کردند.

برگزیدگان بخش موسیقی ترکمن:

برگزیدگان بخش آواز:

هیات داوران از یاسین پوری (گروه سنی الف)، میثم شاعری و  لقمان امانیان (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی دوتار:

هیات داوران ازآقای یاسین پوری (گروه سنی الف) تقدیر کرده و برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام ‌کرد:

ــ گروه سنی ج:

 رتبه سوم: اسحاق مصطفی‌ئی

رتبه دوم به طور مشترک: حامد پدری و میثم شاعری

برگزیدگان تکنوازی کمانچه:

هیات داوران از میثم شاعری (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان بخش سواحل جنوبی:

بخش هرمزگان:

برگزیدگان تکنوازی عود:

هیات داوران از دانش درایش و میلاد مقاتلی (گروه سنی الف) و رضا ترکچین (گروه سنی ب) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی کَسِر:

هیئت داوران از عبدالله احمدپور (گروه سنی الف) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی نی‌انبان:

هیات داوران از محمد اکبری (گروه سنی الف) تقدیر کردند.

بخش بوشهر:

هیات داوران برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام ‌کرد:

برگزیدگان بخش آواز:

هیئت داوران از حسین عاشوری (گروه سنی الف) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی دمام:

هیات داوران از حسین واجب‌فرد و آرمین نکیسا (گروه سنی الف) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی ضرب و تمپو:

هیات داوران از پارسا پالیزدان (گروه سنی الف) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی نی‌انبان:

هیات داوران از یسنا هاشمی (گروه سنی الف) و پوریا میرزایی (گروه سنی ب) مهدی بنیاد و حمید مصطفائی(گروه سنی ج) تقدیر کرده و برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام کرد:

ــ گروه سنی الف:

 رتبه دوم به طور مشترک: بردیا بهرام‌نژاد و عرفان سعیدی

رتبه اول: علیرضا بهرام‌پور

برگزیدگان تکنوازی نیِ جُفتی:

هیئت داوران از مبین مظلوم‌زاده (گروه سنی الف) تقدیر کردند.

برگزیدگان بخش سیستان و بلوچستان:

هیات داوران برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام ‌کرد:

برگزیدگان بخش آواز:

هیات داوران از مسلم نیک‌نژاد (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی بینجو:

هیئت داوران از مهدی بلوچی (گروه سنی الف) و محمدصالح سیاهانی و حبیب‌اله داودی و حمیدالله سیدزاده (گروه سنی ب) و مسلم نیک‌نژاد (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی تنبورک:

هیات داوران از عرفان درزمان و مجیب بامری و میثاق محب‌زهی (گروه سنی الف) و معین بامری (گروه سنی ب) و محسن نیک‌نژاد (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی دُهُل:

هیات داوران از رضا حدادورز (گروه سنی ب) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی دُهُلک:

هیات داوران از میثاق محب‌زهی (گروه سنی الف)، حاتم درزاده و ایرج داودی (گروه سنی ب) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی رُباب:

هیات داوران از یاسین حدیدی (گروه سنی الف)، حمیدالله سیدزاده و محمدصالح سیاهانی (گروه سنی ب) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی قیچک:

هیات داوران از محمد شهیکی و محمدشریف شَکّل‌زهی (گروه سنی الف)، فرهاد فرشانیک و یونس آسکانی (گروه سنی ب)، و مهرداد بامری (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان بخش شمال خراسان:

هیات داوران برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام ‌کرد:

برگزیدگان تکنوازی آواز و دوتار:

هیات داوران از جلیل خانی و رامین نوروزی (گروه سنی ب) و آقایان وحید طاهری-نسب و مجید سلیمانی(گروه سنی ج) تقدیر کرده و برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام ‌کرد:

 ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم به‌طور مشترک: علی انصاری و محمدامین حدادیان

 رتبه دوم: محمدمهدی ولی‌نژاد

رتبه اول: حسین حیدرطلب

برگزیدگان تکنوازی دایره:

هیات داوران از فاطمه رمضانی (گروه سنی ب) و عاطفه هاشم‌زاده (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی دوتار:

هیات داوران از مهدی محسنی و محمد قربان‌صباغ (گروه سنی ب) و سعید هوشمند (گروه سنی ج) تقدیر کرده و برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام کرد:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم: آتنا خورسندی

 رتبه دوم به طور مشترک: فاطمه زارعی و امیرحسین زارع

ــ گروه سنی ب:

رتبه سوم: جلیل خانی

رتبه دوم: مصطفی اسلامی

رتبه اول: مجید الیاسی

ــ گروه سنی ج:

رتبه سوم: صادق غلامرضازاده

رتبه دوم به طور مشترک: سامان فیروزه و وحید طاهرینسب

برگزیدگان تکنوازی کمانچه:

هیات داوران از رامین نوروزی (گروه سنی ب) تقدیر کرد و برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام ‌کرد:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم: علی انصاری

رتبه دوم : ژیکان سپاهی

رتبه اول: امیرحسین زارع

برگزیدگان شرق و جنوب خراسان:

برگزیدگان آواز:

هیلت داوران از محمدامین امینی (گروه سنی الف)،  عبدالرحمان باطوری (گروه سنی ب) و عباس اعظمی (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی دایره:

هیات داوران از مریم اسماعیل‌زاده (گروه سنی الف) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی دوتار:

هیات داوران از همایون حامدی (گروه سنی ج) تقدیر کرده و برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام ‌کرد:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم: محمد اکسیر

رتبه دوم: امیر مددی

رتبه اول به طور مشترک: صبا آسایی و محمد الله‌دادی

ــ گروه سنی ب:

رتبه سوم به طور مشترک: عبدالرحمان باطوری و علیرضا رجب‌زاده

رتبه دوم: یاسمین تنها

رتبه اول: ایمان تُخم‌کار

ــ گروه سنی ج:

رتبه سوم: مصطفی تیموری

رتبه دوم: علی شیری

رتبه اول: سلمان سلیمانی

برگزیدگان تکنوازی دُهُل:

هیات داوران از نیما ضربی (گروه سنی ب) و ابوالقاسم سیاوشی (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان بخش کرمانشاه:

هیات داوران برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام ‌کرد:

برگزیدگان آواز و تنبور:

ــ گروه سنی الف:

 رتبه سوم به طور مشترک: آریان عزیزی و مسلم نوری

رتبه دوم: ایوب عباسی

 رتبه اول: یوسف عباسی

ــ گروه سنی ب:

 رتبه سوم: پدرام ظاهری‌نیا

رتبه دوم: سپهر ذوالنوریان

رتبه اول: جهاندار ملکی

ــ گروه سنی ج:

رتبه سوم به طور مشترک: ایوب رضایی و افشین براک 

رتبه دوم: مراد مرادی

رتبه اول: برزو امیریان

برگزیدگان تکنوازی تنبور:

هیات داوران برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام ‌کرد:

ــ گروه سنی الف (۱):

رتبه سوم: کیان ناصری

رتبه اول به طور مشترک: رها افضلی و یوسف عباسی

ــ گروه سنی الف (۲):

رتبه سوم: علیرضا میرزایی

رتبه دوم به‌طور مشترک: وُریا کریمی و سپهر حسینی

رتبه اول: بنیامین گراوند

ــ گروه سنی ب:

رتبه سوم: امیر مرادی

رتبه دوم: مهرداد عزیزی

رتبه اول به‌طور مشترک: وصال حسینی و سپهر ذوالنوریان

ــ گروه سنی ج:

رتبه سوم : نوید کمری

برگزیدگان بخش کردستان:

هیات داوران برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام ‌کرد:

برگزیدگان آواز کردی:

هیلت داوران از فرزین حیدری و فؤاد برده‌زرده (گروه سنی الف)، جهاندار ملکی و سجاد رضائی (گروه سنی ب)، محمد رحمانی و جبرئیل تخت‌فیروزه (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی دف:

هیات داوران از غزل بهرامی (گروه سنی الف) تقدیر کرده و برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام ‌کرد:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم: امید معینی

رتبه دوم به طور مشترک: تایماز محسنی و آمیار میرزانیا

رتبه اول: دیاکو آرام‌بنیاد

ــ گروه سنی ب:

رتبه سوم : کِی‌ناز کیاالوندی

رتبه دوم : پویا رحمنی

رتبه اول: محمد مرادی

ــ گروه سنی ج:

رتبه سوم : عادله رحیمی

رتبه دوم : مهتا رسولی

رتبه اول: محمد عباسی

برگزیدگان تکنوازی دوزله:

هیات داوران از علی کمالی (گروه سنی ب) و آزاد روزجنگ (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی دُهُل:

هیات داوران از لاوان صبرجو (گروه سنی الف) و بهرام ناصری (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی دیوان:

هیات داوران از آراز روحانی (گروه سنی الف) و  مصطفی کارگری (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی سُرنا:

هیات داوران از عرفان مریدی (گروه سنی ب) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی شمشال:

هیلت داوران از اسماعیل محمودی و عبدالباسط مرادی (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی ضرب:

ــ گروه سنی الف:

رتبه دوم به طور مشترک: باران کیانی و کیانوش شهسواری

برگزیدگان تکنوازی نرمه‌نای:

هیات داوران از یسنا عارفی و کارزان امینی (گروه سنی الف)، محمد قانع (گروه سنی ب) و آزاد روزجنگ (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان بخش موسیقی لرستان:

هیات داوران، برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

برگزیدگان بخش آواز لری:

هیات داوران از  سعید رحیمی‌پور (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی تنبک:

هیات داوران ضمن تقدیر از کیارش دالوند و حسین شریعت (گروه سنی ب)، برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام ‌کرد:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم به طور مشترک: آریوبرزن ابدالی و محمد آشتیانی

رتبه دوم: محمد طاهرپور

رتبه اول: پارسا باجلاوند

برگزیدگان تکنوازی دُهُل:

هیات داوران از امیرمحمد بسطامی و آریوبرزن ابدالی (گروه سنی الف) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی سُرنا:

هیات داوران ضمن تقدیر از عرفان مریدی و محمد رشیدزاده (گروه سنی ب) و رضا خاکزاد (گروه سنی ج) برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام ‌کرد:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم: امیرحسین بسطامی 

رتبه دوم: حسین کاکاوند

رتبه اول: حسین حسنوند

برگزیدگان تکنوازی کمانچه:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم: هستی لشنی‌زند

رتبه دوم: کیمیا پیغان

رتبه اول: شینا احمدی

ــ گروه سنی ب:

رتبه سوم: میلاد قاسمیان

رتبه دوم: سبحان امرایی

رتبه اول: عرفان مریدی

ــ گروه سنی ج:

رتبه سوم: پوریا قلاوند

رتبه اول به طور مشترک: سجاد لیریائی و میلاد علیپور

برگزیدگان بخش آذربایجان:

هیئت داوران برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام ‌کرد:

برگزیدگان آواز:

ــ گروه سنی الف:

رتبۀ سوم به طور مشترک: آرتین شهرکی و آرتان فربختی

رتبۀ دوم: امیررضا خداوردی

رتبۀ اول: علی محمدی

برگزیدگان تکنوازی بالابان:

هیئت داوران از آرمان قلی‌زاده (گروه سنی الف) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی تار:

هیئت داوران ضمن تقدیر از شهرزاد جنتی و مهدی مصلح (گروه سنی ج) برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

ــ گروه سنی الف:

 رتبه سوم: سپهر مسلمی

رتبه دوم: سینا شجری

رتبه اول: آراز وجودی

برگزیدگان تکنوازی دایره:

هیئت داوران از افرا اصلان‌حسینی و سعید عصری (گروه سنی الف)  و احسان نجفی (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی عود:

هیئت داوران از آراز وجودی (گروه سنی الف)  تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی قانون:

هیئت داوران از پانیذ ستاری (گروه سنی ب)  تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی قوپوز:

هیئت داوران ضمن تقدیر از عرفان باقری و علی علی‌نژاد (گروه سنی ب) برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

ــ گروه سنی الف:

 رتبه سوم: عارف بهرامی

رتبه دوم: سهیل اسلامی

برگزیدگان تکنوازی کمانچه:

هیئت داوران ضمن تقدیر از پینار ملکی‌زاده و آرین ضمیری (گروه سنی الف) برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم: رضا محمدی

رتبه دوم به طور مشترک: دنیز وجودی و آقای سهند یعقوبی

رتبه اول: مهدی بیرامی

برگزیدگان تکنوازی نقاره:

هیئت داوران از محمدمعین نوروزی (گروه سنی الف)  و اصغر دسینه‌خیاو (گروه سنی ب) تقدیر کردند.

برگزیدگان بخش مازندران:

هیئت داوران برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

برگزیدگان آواز:

هیئت داوران از ابراهیم مجیدی و امیرحسین فضلی (گروه سنی ب) و سعید صادقی، پویا محسنی و آرمین باکویی (گروه سنی ج) تقدیر کرده و برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم: حبیب‌اله کاوسی

رتبه دوم: آرمان فلاح‌پور

برگزیدگان تکنوازی دسرکوتن:

هیئت داوران از هستی حسن‌نژاد و امیررضا محمدی و محسن محسنی (گروه سنی الف)، محمد کاظمی، مجید بِتیار و همایون حسینی (گروه سنی ب) و توحید حیدری و سجاد پاریاو (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی دوتار:

هیئت داوران از علیرضا پورحاجی و امرالله فعلی (گروه سنی ب)، و اسماعیل خدادادی (گروه سنی ج) تقدیر کرده و برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم: محمد محمدی

رتبه دوم: محمدحسین طیبی

رتبه اول به طور مشترک: محمدحسین ابراهیمی و امیررضا محمدی

ــ گروه سنی ب:

رتبه سوم: حمیدرضا محمدپور

رتبه دوم: مجید بتیار

رتبه اول: علی محمدی

برگزیدگان تکنوازی سُرنا:

هیئت داوران از علی قلیان (گروه سنی الف) و محمد کاظمی، محمدرضا محمدی و امیرمحمد خطیبی (گروه سنی ب) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی غِرنه:

هیئت داوران از محمد ندامانی، علی قلیان و حسام بتیار (گروه سنی الف)، امیرمحمد خطیبی و محمدرضا محمدی (گروه سنی ب)، و میلاد امینی (گروه سنی ج) تقدیر کردند.

برگزیدگان تکنوازی کمانچه:

هیئت داوران ضمن تقدیر از محمدرضا محمدی، جاسم خدیور و همایون حسینی (گروه سنی ب) برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم: محمدحسین ابراهیمی

رتبه دوم: روجا قربی

رتبه اول: حسام بتیار

ــ گروه سنی ج:

رتبه سوم: آرمین باکوئی

رتبه دوم: پویا محسنی

رتبه اول: صالح جعفری

برگزیدگان تکنوازی لَـلِه‌وا:

هیئت داوران از محراب قیاسی و محسن پریچی (گروه سنی ب)، و حمیدرضا قیاسی و میلاد امینی (گروه سنی ج) تقدیر کرده و برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم: آقای احمدرضا گلی‌پور

رتبه اول به طور مشترک: محمد ندامانی و علی قلیان

هیئت داورانِ چهاردهمین جشنوارۀ ملی موسیقی جوان، برگزیدگان بخش‌های مختلف موسیقیِ دستگاهی را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

برگزیدگان تکنوازی دف:

هیئت داوران برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم به طور مشترک: علی مصلحتی و سپهر قاسمی

رتبه دوم: دیاکو آرام‌بنیاد

ــ گروه سنی ب:

رتبه سوم: محمدمهدی ارجمندی

رتبه اول: عسل شاکری

ــ گروه سنی ج:

رتبه سوم به‌طور مشترک: مجتبی محربی و علی خالدی

رتبه اول: عاطفه هاشم‌زاده

برگزیدگان تکنوازی تنبک:

هیئت داوران از سپهر صفری و علی نظام‌آبادی (گروه سنی الف-۱) و شیما احمدیان و محمدعلی ابراهیمی (گروه سنی الف-۲) و سارا سلطانی و علی خبیری (گروه سنی ب) تقدیرکرده و برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

ــ گروه سنی الف (۱):

رتبه سوم به طور مشترک: محمدجواد شریف و باربد مشیدی

رتبه دوم به طور مشترک: نگین نجابت‌قمصری و عارف مشایخ

رتبه اول به طور مشترک: امیرعلی قاسمی و منصور صادق نژاد

ــ گروه سنی الف (۲):

رتبه سوم: ایلیا فرج‌زاده

رتبه دوم: هومان خوش‌بین

رتبه اول به طور مشترک: شهزاد پیوسته و میلاد ملکی

ــ گروه سنی ب:

رتبه سوم : کیان کیوانفر

رتبه دوم: مهدی کارگری

رتبه اول: محمود جعفری

ــ گروه سنی ج:

رتبه سوم به طور مشترک: علیرضا زارع و آرش سروستانی

رتبه دوم: علی احمدیان

رتبه اول به طور مشترک: مائده شفیعی و سیدآرمان حسینی

برگزیدگان تکنوازی نی:

هیئت داوران برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم: علیرضا کرمانی

رتبه دوم: بابک قلی‌زاده

رتبه اول: علیرضا دوستی

ــ گروه سنی ب:

رتبه اول: ثنا محمودی

ــ گروه سنی ج:

رتبه اول: کیارش بکتاشیان

برگزیدگان تکنوازی قانون:

هیئت داوران از مایسا نادری و کیانا قلمبُر (گروه سنی الف) و سحر یوسف و نیلوفر صالحیان (گروه سنی ج) تقدیر کرده و برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم: گندم عربی‌نژاد

رتبه دوم به طور مشترک: محیاسادات حسینی و زینب بابایی‌فرد

رتبه اول: فاطمه بهرامی

برگزیدگان تکنوازی عود:

هیئت داوران برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم : آرمان کبیری

رتبه دوم: صبا وهابی

رتبه اول: ماکان محمدی

ــ گروه سنی ب:

رتبه سوم: ستار محمدی

رتبه دوم: علی مغزی

رتبه اول: محمدرضا حسن‌خانی

ــ گروه سنی ج:

رتبه سوم به طور مشترک: ماهگل مقتدر و محمد توکلی

رتبه دوم: اشکان بابایی

رتبه اول: کوثر اسماعیلی

برگزیدگان تکنوازی کمانچه:

هیئت داوران برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم به طور مشترک: محمدامین عقبایی و محمدمهدی مهدی‌آبادی

رتبه دوم: امیررضا اسفندیار

رتبه اول به طور مشترک: سارا بابایی و مجید جاودانی

ــ گروه سنی ب:

رتبه سوم به طور مشترک: فرزانه مهدی‌زاده و آرین بساطی

رتبه دوم: حسن جباری

رتبه اول: سهراب بحیرایی

ــ گروه سنی ج:

رتبه دوم به طور مشترک: پیام سرپرست‌یکتا و بابک جهان‌بین

برگزیدگان بخش آواز:

هیئت داوران برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

ــ گروه سنی الف:

رتبه سوم: علی حسین‌زاده

رتبه دوم: الهام دوالی

ــ گروه سنی ج:

رتبه سوم: شِلمو عاقلیان

رتبه دوم: علی کارجویان

رتبه اول: سیدمهدی ذاکری‌فر

برگزیدگان تکنوازی سنتور:

هیئت داوران برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

ــ گروه سنی الف (۱):

رتبه سوم: پارسا نایبی

رتبه دوم: آروین صیدی

رتبه اول: کیان قاسمی

ــ گروه سنی (۲):

رتبه سوم به طور مشترک: محمد تقوی و رزگار صادقی

رتبه دوم: پدرام طحانی

رتبه اول: اشکان جباری

ــ گروه سنی ب:

رتبه سوم: آریا تولایی

رتبه دوم به طور مشترک: امیر رستمی و بهزاد حمیدیان

رتبه اول: شهریار قیدارپور

ــ گروه سنی ج:

رتبه سوم: احسان عزیزی

رتبه دوم: نیما خنکدار

رتبه اول: علی عابدین

برگزیدگان بخش سه‌تار:

هیئت داوران برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

ــ گروه سنی الف (۱):

رتبه سوم: محمدرضا امینیان

رتبه دوم: محمدامین علمیان

رتبه اول به طور مشترک: علی چراغی و ماهان فولادی

ــ گروه سنی الف (۲):

رتبه سوم به طور مشترک: امید جوراب‌بافان و دامون خیابانی

رتبه دوم: علی دهقانی

رتبه اول به طور مشترک: ایلیا بازیاری و محمدحسین سجادی

ــ گروه سنی ب:

رتبه سوم: محمدهادی ملایری

رتبه دوم به طور مشترک: رضا ناصری و مهران چیتائی 

ــ گروه سنی ج:

رتبه سوم: سینا لطیفیان

برگزیدگان تکنوازی تار:

هیئت داوران برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

ــ  گروه سنی الف (۱):

رتبه سوم: کسری رفیعی

رتبه دوم: آریا شعبانی

رتبه اول: مُبینا محمدی

ــ گروه سنی الف (۲):

رتبه سوم: ارشیا مسلمی

رتبه دوم به طور مشترک: عرفان مظلوم و مهدی احمدوند

رتبه اول: سیدمهدی میرصفائی

 ــ گروه سنی ب:

رتبه سوم: دانیال میرزایی

رتبه دوم به طور مشترک: شهرزاد سپهری و علی صادقی

رتبه اول به طور مشترک: آرمان سیف‌نژاد و آرین طوفانی

ــ گروه سنی ج:

رتبه سوم به طور مشترک: ندا جوکار، مهدی شیروانی و محمدرضا عزیزی

رتبه دوم به طور مشترک: بیتا مالکی و شهریار کرایی

رتبه اول: سهیل چهل‌امیران

برگزیدگان بخش حفظ ردیف:

هیات داوران از سیده مهسا خاوری (در بخش تکنوازی سنتور) و مهران آقاخانی (در بخش تکنوازی سنتور) و محمدحسین سجادی (در بخش تکنوازی سه تار) و علیرضا سعیدی (در بخش تکنوازی سنتور) و دامون قاسمی (در بخش تکنوازی کمانچه) و اشکان نایبی (در بخش تکنوازی تار) و پارسا نایبی (در بخش تکنوازی سنتور) تقدیرکرده است.

برگزیدگان بخش ویژه (آفرینش در تکنوازی):

هیات داوران از کامیار روشنکار (گروه سنی الف) و پویا محمدی (گروه سنی ج) تقدیر کرده و برگزیدگان این بخش را به شرح ذیل اعلام می‌کند:

رتبه سوم: مهدی اشرفیان

رتبه دوم: نیما پورفولادی

رتبه اول: امیرعلی لطفی

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha