• سه‌شنبه / ۶ آبان ۱۳۹۹ / ۰۱:۳۹
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 99080502793
  • خبرنگار : 71468

مشورت فدراسیون با قهرمانان وزنه برداری واقعی باشد نه نمایشی

مشورت فدراسیون با قهرمانان وزنه برداری واقعی باشد نه نمایشی

فدراسیون وزنه برداری باید در شورای مشورتی از نظرات قهرمانان و چهره های وزنه برداری استفاده کند تا حضور آنها در این شورا رنگ نمایشی بودن به خود نگیرد.

به گزارش ایسنا، شورای عالی مشورتی نام جدیدی است فدراسیون بر روی نشستی که برای بررسی مسائل وزنه برداری برگزار می کند، گذاشته است. این شورا از سال ۹۴ که علی مرادی رییس فدراسیون وزنه برداری شد بارها تغییر نام داد، ابتدا کمیته فنی بود بعد به شورای فنی تغییر کردو اکنون هم شورای عالی مشورتی شده است.

این شورا اولین جلسه را خود را در حالی برگزار کرد که حضور دو چهره شاخص وزنه برداری  کوروش باقری و بهداد سلیمی بسیار قابل توجه بود.

در سال های گذشته انتقادات زیادی به این شورا وارد شده بود که بیشتر افراد این شورا را کسانی تشکیل می دادند که به نوعی کارمند و حقوق بگیر فدراسیون محسوب می شدند. این مسئله باعث شده بود که این نقد به وجود بیاید افراد خیلی صریح نمی توانند نظرات واقعی خود را مطرح کنند و بیشتر تابع نظر رییس فدراسیون هستند.  در طول این سالها نیز خیلی از افراد که عضو این شورا بودند دیگر حضور ندارند  و دلیل آن را بی اثر بودن نظراتشان در تصمیم گیری ها عنوان کردند.

اکنون حضور چهره های نامدار وزنه برداری را در این شورا می توان به فال نیک گرفت اما به شرطی که حضورشان تنها برای یکی، دو جلسه نباشد  و در هر جلسه شاهد حضور این چهره ها حتی با تعداد بیشتر باشیم. مهم تر اینکه این حضور نمایشی نباشد و از نقطه نظرات آنها استفاده شود چراکه وقتی این افراد به مرور زمان حس کنند نظراتشان هیچ تاثیری در تصمیم گیری ها ندارد ممکن است دلسرد شوند و دیگر تمایلی به حضور در این شورا نداشته باشند.

حضور چهره ها می تواند وزنه برداری را از این حالت رخوت خارج کند و کمک کنند تصمیماتی گرفته شود که به وزنه برداری ایران جان دوباره ای داده شود چرا که این قهرمانان به خوبی هم با دغدغه های ورزشکاران آشنایی دارند و هم مربیان. از طرفی دیگر می توانند حرف خود را بدون تعارف با رییس  فدراسیون، بزنند و هر زمانی که نیاز بدانند مخالفت خود را با نظر رییس فدراسیون اعلام کنند.

سجاد انوشیروانی سرمربی اسبق تیم ملی وزنه برداری نیز در مورد گفت: من دلسوز وزنه برداری  و قصد و غرضی ندارم  اما آن زمان که من در تیم ملی وزنه برداری فعالیت می کردم ، دستور جلسه ها توسط شورا تعیین نمی شد و افراد بیرون از جلسه نظراتی که داشتند متفاوت از چیزی بود که در جلسه مطرح می شد و نظرات تغییر می کرد و این مسئله باعث شد حتی من جلسه آخر را ترک کنم و حس کردم فضا برای کار کردن مناسب نیست  و کلا تصمیم به کناره گیری گرفتم. 

او ادامه داد: حضور قهرمانان در شورای عالی مشورتی می تواند خوب باشد، اگر تصمیماتی که گرفته می شود از دل نظراتی باشد که این قهرمانان می دهند. در این صورت وزنه برداری شاهد روزهای خوبی خواهد بود چون نظرات این قهرمانان فنی ترین نظرات برای آینده وزنه برداری است.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha