ناصر فغفوری صبح امروز (۵ آبانماه) در جمع خبرنگاران، در رابطه با وضعیت توزیع روغن خوراکی در استان، اظهار کرد: در سطح کشور تولید روغن جامد کاهش یافته که یکی از دلایل آن توصیههای بهداشتی است که انجام شده و به همین خاطر خط تولید به سمت روغن خوراکی مایع تغییر کرده است.
وی افزود: روغن جامد بیشتر در حوزه صنف و قنادان و مقداری نیز در روستاها با توجه به فرهنگ غذایی، مورد مصرف قرار میگیرد که برای رفع این نیاز محصول به بازار تزریق میشود.
این مسئول، موجودی روغن در استان را مطلوب ارزیابی کرد و ادامه داد: مقدار موجود روغن مایع در استان بالا است؛ به طوری که میتواند بیش از ۹ ماه نیاز استان را برطرف کند و این روغن با اولویت و صرفا در استان با محوریت صنف خوار و بارفروشان توزیع میشود.
فغفوری تصریح کرد: به فروشگاههای بزرگ و شهرستانها حواله توزیع و پس از مراجعه تحویل داده میشود. هرچقدر روغن مایع خوراکی در داخل استان نیاز باشد، برای فروش موجود است و در این رابطه نگرانی وجود ندارد و باید سرعت تزریق روغن در بازار افزایش یابد تا مردم این مهم را احساس کنند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان یادآور شد: با توجه به عطشی که بازار داشت، میزانی که توزیع شده هنوز نمود بیرونی نداشته و با افزایش سرعت توزیع، مردم وجود روغن خوراکی مایع را در بازار احساس خواهند کرد و قیمتها نیز نسبت به برندهای مختلف تولیدی در خارج از استان مناسب است؛ به طوری که قیمت کمتر از ۵۰۰۰ تومان برای روغن خوراکی ۶۰۰ سیسی تعیین شده است.
این مسئول خاطرنشان کرد: از مردم زنجان درخواست میشود هرگونه تخلف در بخشهای مختلف صنفی را از طریق سامانه ۱۲۴ به اطلاع بازرسان این سازمان برسانند.
انتهای پیام
نظرات