• پنجشنبه / ۱ آبان ۱۳۹۹ / ۲۲:۳۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99080100538
  • خبرنگار : 50176

یک مسئول مطرح کرد: کاهش ۴۷ درصدی مسافران ناوگان حمل و نقل عمومی

توزیع ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار لاستیک با ارز دولتی

توزیع ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار لاستیک با ارز دولتی

ایسنا/لرستان مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان حمل و نقل جاده‌ای گفت: ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار حلقه لاستیک با ارز دولتی در کشور توزیع شد.

داریوش باقر جوان امروز یکم آبان‌ماه از توزیع دو میلیون و ۹۰۰ هزار حلقه لاستیک با ارز دولتی میان رانندگان ناوگان حمل و نقل عمومی بار و مسافر کشور خبر داد و افزود: از ۱۵ تیرماه سال ۹۷ که سامانه توزیع لاستیک با ارز ۴۲۰۰ تومانی راه‌اندازی شد تا به امروز سه میلیون و ۱۴۶ هزار حلقه لاستیک به کشور وارد شده و در مجموع دو میلیون و ۹۰۰ هزار حلقه آن در قالب حواله توزیع شده که سهم لرستان در مجموع ۱۱۱هزار و در  ۱۸ ماهه ۸۸ هزار حلقه بوده است.

وی اضافه کرد: با توجه به شرایط خاص کشور و تغییر ارز ۴۲۰۰ تومانی به نیمایی، این سامانه در پایان فعالیت خود قرار دارد و سامانه‌ای با عنوان توسعه تجارت کالا در وزارت صمت راه‌اندازی شده تا براساس ارز نیمایی، لاستیک توزیع شود و تاکید وزیر راه و شهرسازی پیوستن این سامانه به حوزه اختیارات سازمان راهداری وحمل و نقل جاده‌ای و مدیریت مناسب آن است.

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان تاکید کرد: لاستیک‌های وارداتی باید حتما از برندهای متناسب با شرایط آب و هوایی و جاده‌ای کشور باشند که در حال حاضر، ۷۸ درصد لاستیک مصرفی خارجی و ۲۲ درصد تولید داخل است، از این‌رو باید شرایط را به‌گونه‌ای فراهم کنیم که بخش بیشتری از لاستیک مورد نیاز کشور از تولید داخلی تامین شده و واحدهای تولیدی به سمت تولید لاستیک ترغیب شوند.

باقر جوان با اشاره به مشکلات تامین سوخت ناوگان بخش حمل و نقل مسافر، بیان کرد: در حال حاضر سهمیه تخصیصی بر اساس پیمایش است که به صورت متناوب و ماهانه شارژ می‌شود اما این میزان سوخت، تکافوی مصرف نیست و موضوع افزایش تخصیص سهمیه سوخت، بسیار جدی و نیازمند ورود سازمان و طرح آن در کارگروه تخصیص سوخت سازمان مدیریت و برنامه ریزی و نظارت نفت است.

وی با اشاره به کاهش ۴۷ درصدی مسافران ناوگان حمل و نقل عمومی جاده‌ای از آغاز بحران بیماری کرونا تا به امروز خبر داد و افزود: شیوع بیماری کرونا تاکنون ۲۲ هزار میلیارد ریال خسارت به بخش حمل و مسافر وارد کرده است و لازم است فعالان این بخش مورد حمایت قرار گیرند.

مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر سازمان تصریح کرد: تاکنون بیش از ۹۰ درصد از جامعه آماری مشمول تسهیلات کرونا در این بخش موفق به دریافت تسهیلات شش میلیون تومانی در بخش رانندگان و ۱۲ میلیون تومانی به ازای هر نفر بیمه شده در بخش شرکت‌های حمل و نقل شده‌اند ولی این کافی نیست و باید حمایت‌های جدی‌تری انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha