• دوشنبه / ۲۸ مهر ۱۳۹۹ / ۰۹:۴۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99072820184
  • خبرنگار : 71477

بایدن: ترامپ به دروغ گفتن به ما درباره ویروس کرونا ادامه می‌دهد

بایدن: ترامپ به دروغ گفتن به ما درباره ویروس کرونا ادامه می‌دهد

نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا رئیس جمهور کشورش را به خاطر ادامه دادن به دروغ گفتن درباره اوضاع پاندمی کرونا محکوم کرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری هیل، جو بایدن، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری نوامبردر جریان یک کارزار انتخاباتی در کارولینای شمالی از دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا و رقیب جمهوری‌خواهش به خاطر مطرح کردن این ادعا که اوضاع پاندمی کرونا در آمریکا رو به بهبود است و آمریکا بدترین اوضاع کووید ۱۹ را پشت سر گذاشته، انتقاد کرد.

این در حالی است که اکثر ایالت‌ها در آمریکا شاهد افزایش نرخ ابتلا به کووید ۱۹ هستند.

بایدن گفت: ترامپ در یکی از کارزارهای انتخاباتی‌اش گفت که ما اوضاع کووید ۱۹ را بهبود بخشیده‌ایم. اوضاع کرونا را بهبود بخشیده‌اید؟! اوضاع در حال وخیم‌تر شدن است. ترامپ به دروغ گفتن به ما درباره ویروس کرونا ادامه می‌دهد.

ترامپ چنین اظهاراتی را بارها و در جاهای مختلف مطرح کرده است، از جمله روز شنبه در شهر جینسویل واقع در ایالت ویسکانسین که در جریان آن مدعی شد که واکسن کرونا به زودی روانه بازار می‌شود.

ترامپ در جریان این کارزار انتخاباتی گفت: ما در حال بهبود اوضاع کرونا هستیم. واکسن کرونا در دسترس عموم نیست بجز برای برخی سیاستمداران. ما واکسن‌های باورنکردنی داریم که به زودی وارد بازار می‌شوند. و این درمان‌ها باورنکردنی هستند.

ترامپ در سپتامبر در جریان یک کارزار انتخاباتی در فلوریدا اظهارات مشابهی مطرح کرد و گفت: ما در حال بهبود اوضاع کرونا هستیم. تحت رهبری من موفقیت و کامیابی تحقق می‌یابد.

آمریکا در حال حاضر بیش از هشت میلیون مورد ابتلا به کووید ۱۹ از اغاز سال جاری میلادی را تایید کرده است؛ آماری که بسیار بیشتر از آمار گزارش شده دیگر کشورهاست. از زمان آغاز پاندمی کرونا نزدیک به ۲۲۰ هزار آمریکایی بر اثر ابتلا به کووید ۱۹ جان خود را از دست داده‌اند و کارشناسان هشدار می‌دهند که همزمان با آغاز فصل آنفلوانزای زمستانی، آمریکا با موج جدید ویروس کرونا رو به روست.

انتهای پیام       

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha