به گزارش ایسنا، شهید مدافع حرم حسن رجایی فر در چهارم تیر ماه ۱۳۵۴ در یکی از روستاهای شهرستان بابل به دنیا آمد. او در امتداد خدمت مقدس سربازی، به سربازی دائمی نظام در آمد و در سال ۱۳۸۷ به عضویت پاسداری در سپاه متنعم شد. در سال ۱۳۸۲ در دانشگاه آزاد اسلامی در رشته مدیریت بازرگانی و در عرض دو سال و نیم لیسانس گرفت و با توجه به مشغلهای که داشت، برای کارشناسی ارشد ثبت نام کرد و در سالهای ۹۳-۹۲ در رشته مدیریت استراتژیک این رشته را به پایان رساند.
هر زمان و مکان مأموریتی بود با جان و دل میپذیرفت و کارش را فقط و فقط برای رضای خدا انجام میداد و در دی ماه ۱۳۹۴ بود که برای اولین بار به ماموریت رزمی حقیقی یعنی پیکار با دشمنان زبون و کافران حربی، دشمنان اسلام و به ویژه شیعه در کشور سوریه رفت. پس از ۲۰ روز مبارزه از ناحیه کتف مجروح شد و برای معالجه و درمان به ایران بازگشت.
روز ۱۴ فروردین ۱۳۹۵ موعد دوم ماموریتش بود. پس از رزم سنگین ۲۲ روزه در مناطق عملیاتی حلب، خانطومان و دیگر مناطق عملیاتی سوریه مشغول رزم بود که در روز پنجشنبه ۱۳۹۵/۲/۱۶ و در عملیات تروریستهای تکفیری به شهادت رسید.
«اصغر رجاییفر» پدر شهید مدافع حرم «حسن رجاییفر» پس از شهادت فرزندش در سخنانی بیان کرده است: «حسن در حوزه فرهنگی کاملا آتش به اختیار عمل میکرد و تأسیس دارالقرآن الکریم در بخش بندپی غربی از شاخصترین فعالیتهای فرهنگی این شهید بزرگوار بود که در آن به جوانان و نوجوانان در مقاطع مختلف آموزش قرآن میداد و بیشترین نگرانی و توجه شهید گرانقدر به اقشار آسیبپذیر به ویژه جوانان و نوجوانان بود.»
شهید رجایی فر در بخشی از وصیت نامه اش یادآور شده است: «به بزرگان احترام بگذارید که دعای بزرگان استجابت خواهد شد. به مزار شهدا سرکشی و فاتحهخوانی کنید. به خانوادههای شهدا سرکشی کنید، چون آنها سرمایه کشور هستند. اخلاق نیکو پیشه گیرید که اخلاق نیک، پسندیدهترین رفتار در نزد خداست. به همدیگر کمک و یاری کنید و مشکلات همدیگر را بر طرف کنید. ببخشید تا خداوند ببخشد شما را. بپوشید گناهان دیگران را تا بپوشاند خداوند گناهان شما را و قرآن بخوانید و تا میتوانید آن را سرلوحه زندگی خود قرار دهید.»
انتهای پیام
نظرات