• دوشنبه / ۲۱ مهر ۱۳۹۹ / ۱۲:۳۳
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 99072115561
  • منبع : وزارت علوم و تحقیقات

در قالب یک پژوهش مشترک بررسی شد

رنگی خوراکی که از عارضه قلبی جلوگیری می‌کند

رنگی خوراکی که از عارضه قلبی جلوگیری می‌کند

محققان دانشگاه‌های حکیم سبزواری، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان و پژوهشگاه رنگ در پژوهشی مشترک، موفق شدند ماده ارزشمند آنتوسیانین را به عنوان رنگ خوراکی و جلوگیری کننده از عارضه قلبی انکپسوله کنند و خواص آن را بهبود بخشند.

به گزارش ایسنا، دکتر غلامعلی فرزی، عضو هیئت علمی دانشگاه حکیم سبزواری در توضیح این پژوهش مشترک گفت: این فعالیت پژوهشی حاصل پژوهش‌های دانشجوی دکتری مشترک بین دانشگاه حکیم سبزواری و پژوهشگاه رنگ و دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان است.

وی افزود: در بخش مربوط به مقاله حاضر با ترکیبات پلیمرهای طبیعی رنگ طبیعی و خوراکی انتوسیانین به متظور بهبود مقاومت های آن در محیط غذایی و دما انکپسوله شد و نتایج ارزشمندی به‌دست آمد.

بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت علوم، نتایج این پژوهش در ژورنال Biological Macromolecules با ضریب تاثیر ۵٫۱۶ چاپ شده است و از طریق آدرس الکترونیکی https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0141813020343166 قابل دسترسی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha