صدیقه ربیعی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: طبق تفاهمنامه سهجانبه معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، کار و رفاه اجتماعی و جهاد دانشگاهی در استان طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار اجرا میشود. طبق این تفاهمنامه امور بانوان استانداری کارفرما، ادارهکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ناظر و جهاد دانشگاهی مجری برگزاری این طرح است.
وی ادامه داد: طرح توانمندسازی زنان بهعنوان الگویی نوین در توسعه مشاغل خانگی اجرایی شده است تا مهارت شغلی زنان سرپرست خانوار را ارتقا دهیم. طی سالیان گذشته طرحهایی بهصورت پایلوت در برخی از استانها اجرایی و در سال ۹۸ مقرر شد طرح توانمندسازی زنان در سراسر کشور اجرایی شود که برای قزوین ۱۲۱ سهمیه در نظر گرفته شد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین خاطرنشان کرد: طرح توانمندسازی اقتصادی زنان در ۲ شاخه گروه پشتیبان و زنان سرپرست خانوار تحت پوشش نهادهای حمایتی اجرایی شد، که طی آن زنان تحت پوشش نهادهای حمایتی به گروههای پیشران متصل شدند تا بتوانند فعالیت اقتصادی داشته باشند.
ربیعی اشاره کرد: با توجه به اینکه مجری طرح جهاد دانشگاهی بود در سال اول به دلیل اینکه تجربه کافی نداشتیم از ۱۲۱ نفر در نهایت ۵۸ نفر به پشتیبانها متصل شدند و نتیجه ۱۰۰ درصدی حاصل نشد.
وی گفت: امسال آمار اشتغال پایدار در سامانه مشاغل خانگی رصد خواهد شد. در طرح سال ۹۹ باید رصد و پیگیری، برندسازی، تهیه شناسنامه محصولات، راستای آزمایی اتصال به بازار، توسط جهاد دانشگاهی بهعنوان مجری طرح انجام شود.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری قزوین تصریح کرد: با توجه به ظرفیت موجود در استان قزوین درزمینه کشاورزی، در فرآوری محصولات کشاورزی مطلوب عمل نکردیم و میتوانیم مشاغل خانگی مرتبط با فرآوری محصولات کشاورزی را ایجاد کنیم.
وی با تأکید بر اینکه در ایجاد مشاغل جدید باید خلاقیت و نوآوری داشته باشیم، اظهار کرد: فرش قزوین برند است و باید در این بخشها ورود پیدا کنیم چون مشاغلی همچون خیاطی و صنایعدستی اشباعشده است.
ربیعی اعلام کرد: امسال باید ۱۵۰۰ متقاضی از شهرستانهای مختلف تحت پوشش طرح مشاغل خانگی قرار گیرند و رشتهها بر اساس ظرفیت هر شهرستان انتخاب شود تا کسبوکارهای پایدار را شاهد باشیم.
به گزارش ایسنا، طرح توانمندسازی زنان سرپرست خانوار توسط معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در استان قزوین اجرا میشود.
انتهای پیام
نظرات